Avatar Meta Sienie

Meta Sienie

Mosselbaai

Bericht - 14 oktober 2018 om 21:10 uur

Na een mooie dag langs de kust( gardenroute)aangekomen in Mosselbaai, prachtige locatie met fantastisch uitzicht op zee . Maar net geïnstalleerd begint het te regenen,en niet z,n klein beetje ook . Maar gelukkig hadden we al afgesproken dat de shuttle ons zou komen halen om in de haven te gaan eten, en dat was echt heel leuk en heerlijke vis gegeten.
0 reactiesPlaats een reactie

Gedicht

Bericht - 14 oktober 2018 om 17:28 uur

Zie je mij? Ik zie je.. Je blonde haar je voeten In het zand, Vijftig jaar geleden. Je afgebroken nagels, Je blote voeten, Je eeuwige vragen, Ik zie je als ik de Spiegel kijk, Nu je grijze haren De verdwenen jaren Je eeuwige vragen Ik zie je....
0 reactiesPlaats een reactie

De zee

Bericht - 13 oktober 2018 om 11:32 uur

Ik herken je Zee. Mijn voetstappen in het zand, Zullen op nieuw verdwijnen Ik staar en zie een schim in de Zee. Ze huilt en schreeuwt. Ik herken haar, Ze verdwijnt. De zilveren golven omhelsen haar ik omhels haar. En kijk hoe het schuim Mijn sporen uitwissen.
3 reactiesPlaats een reactie

Hole in de wal 2

Bericht - 11 oktober 2018 om 16:04 uur

Vandaag boekje gelezen gewandeld bij de zee. Hole in de wal gezien op het strand gelopen morgen 5 uur weg jeffrey's bay lange reis omdat de weggen slecht zijn. Op na plek 8.
4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 10 oktober 2018

Status update - 10 oktober 2018 om 18:48 uur

Fotos

Hole in the wal

Bericht - 10 oktober 2018 om 17:00 uur

Na een lange reis zijn we aangekomen in het paradijs.
4 reactiesPlaats een reactie

Ntshondwe

Bericht - 08 oktober 2018 om 13:40 uur

Gisteren zijn we aan gekomen 560 kilometer een weg vol.met slag gaten. Het is hier prachtig. We waren blij dat we er waren. Veel dieren kan je hier zien schildpad was mooi maar er zijn ook wilde honden lepard ga zo maar door van avond een drive spannend en morgen een langen rit naar zee.
8 reactiesPlaats een reactie

Op pad

Bericht - 05 oktober 2018 om 17:30 uur

Vandaag begonnen de dag heerlijk zonnetje er bij ontbijt tot sienie dacht dat ze op een noot zat te kouwenwas het een stukje glas ze had een bloed tong. We gingen op pad naar Hazyview wat niet echt mooi was maar daar na naar sabie, dat was leuk herkende veel dingen e. Toen naar graskop wat heel leuk en veel winkels had om naar te kijken en natuurlijk wat te kopen. De laatste winkel bleef mijn slipper haken op een steen en lag ik lang uit op de grond. Ik dacht nee he mijn voet is gebroken gelukkig (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

De aanval van de eekhoorn

Bericht - 04 oktober 2018 om 08:46 uur

Als of het niet gekker kan zijn.. gisteren na onze drive in het park sprong meta uit de auto want ze moet nodig plassen. Ze ging zitten en ging plassen en hoorden een schreeuw, van uit het toilet om hoog komen tussen haar benen. Meta ging gillen van schrik riep sienie sienie help, waar op sienie zei wat is er. Samen gingen ze terug en zag een hooft die van een eekhorn was. Trauma voor eekhorn en meta. Met hulp eekhorn er uit hij leefde nog meta ook. Nu op weg naar hazyview. Zie foto.
5 reactiesPlaats een reactie

Op weg naar het volgende

Bericht - 03 oktober 2018 om 10:27 uur

Eindelijk marekela gevonden. Kwam er een storm nog nooit zo er mee gemaakt. Steeds in angst dat we weg geblazen werden haha. Volgende Dag naar limpopo tent camp haha we hebben gevraag of we in een huisje mochten temperatuur 35 tot 38 graden. Oh ja op weg in dat park kwamen we olifanten tegen en angst sloeg ons toe meta been begon te trillen. We waar ook gewoon dood moe. Volgende morgen vroeg weg en nu zijn we in het krugerpark heel mooi batelur buss camp heel mooi. Gezelig in de avond kaarten wijntje er bij. Morgen gaan we (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2