Avatar Melissa de Wit

Melissa de Wit

Momenteel is melisdw bezig met de reis Reis door Ecuador. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van melisdw

Blijf op de hoogte van de reisblog van melisdw door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Canoa

Bericht - 17 april 2018 om 02:08 uur

Joe! Ik heb net een erg avontuurlijk weekend achter de rug. Dus het plan was om naar Canoa te gaan met de vrijwilligers van LD die mee wouden gaan én de volwassenen die wij Engelse les geven. Het moest een soort “language exchange” weekend voorstellen dus ik dacht: kom we gaan er voor! Vanaf zwemles op vrijdagmiddag gingen we met zijn allen naar Andres zijn huis, daar eten en wachten tot we met de nachtbus naar Canoa konden. De bus vertrok om half 12 ‘s avonds en het zou ongeveer 6 uren duren voordat we arriveerden. Ik had in de (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie

Hola!

Bericht - 12 april 2018 om 02:40 uur

Joe! Ben ik weer. Ik heb de afgelopen 2 dagen zoveel meegemaakt dat ik even na moet denken waar ik zal beginnen. Dinsdag had ik mijn eerste echte daggie bij LD en zo hee; die was pittig maar leuk! Muchos informatie en he-le-maal volgepland. Om te beginnen eet ik hier echt als een koning. Ik woon dus bij mijn spaanse familia en er wordt voor mij gekookt (luxe) en als ik vraag of ik kan helpen word er tot nu toe altijd nee gezegd. Ik krijg als ontbijt een gekookt of gebakken eitje, een vers sapje, thee of koffie en (...)

Lees verder


14 reactiesPlaats een reactie

Eerste dag Quito

Bericht - 10 april 2018 om 04:04 uur

Hoi iedereen!

Nou, daar lig ik dan. Het is inmiddels 20:45 Ecuadoriaanse tijd hier en het was me mijn daggie wel. Vanochtend om 10 uur vertrok ik met de vliegmachine naar Ecuador, maar daarvoor moest ik eerst nog afscheid nemen en dat viel mij heel erg zwaar. Bij de douane aangekomen voelde ik me kut, zelfverzekerd en excited tegelijkertijd. Ik kan dit! Alles was nieuw voor me; zelfs de paspoort controle... #noob maar goed ik heb ook nog nooit internationaal gevlogen dus ja wat wil je ook. Ik keek mijn ogen uit bij alle winkels die ik achter de douane (...)

Lees verder


16 reactiesPlaats een reactie