Avatar meike giesen

meike giesen

The first few days

Geplaatst op 06 augustus 2018 om 12:41 uurHey allemaal,

Even een update over de laatste dagen.

1 augustus was het dan zover de lange rit naar Cagnes sur mer. Na ellelange files kwamen we dan eindelijk rond 8 uur ‘s avonds aan. Eerst hebben we nog de spullen gedumpt bij het hotel waar papa, mama, fenna en silke sliepen en erna zijn we naar het huis gegaan van het gastgezin gegaan. We werden hartelijk verwelkomt door:
-          Fleur
-          Philiph (Fifi)
-          Charlie
-          Joy
-          Andie  (Booboo)

Er was vrijwel meteen een klik na de ontmoeting hebben we samen wat gedronken (Aperooo…)
En toen was het tijd om toch echt wat te gaan eten (chinees.. hoe kan het ook anders).

De volgende dag( Donderdag 2 augustus)  zijn wij met z’n 5en naar Antibes gegaan we bekeken daar het oude centrum, de mini markt, wandelen naast de zee. Toen besloten we dat het echt te warm was en stelde ik voor om bij het huis in het zwembad te springen en te lunchen, zo dat deden we. Erna gingen Fenna, Silke, papa en mama naar de zee toe in Villeneuve en ik ging samen met Cassandra (de au pair voor mij voor 2 maanden) de kinderen ophalen van zomerschool. Daarna gingen Cassandra en ik koken en hadden we een gezellig diner met het gastgezin.

 Vrijdag 2 Augustus:
We besloten om naar 2 kleine stadjes te gaan St. Paul du Vence en Eze. We liepen daar wat rond langs alle winkeltjes en gallerijen. En hebben in Eze gelunched bij Mets Vins Chics en vele ferarri’s bewonderd.  ’s Avonds hadden we een diner bij Tortola in Saint Laurent du Var met het gastgezin samen.  Het was erg gezellig en ik heb genoten.

Zaterdag 3 Augustus: 3 augustus zijn we naar île Sainte-Marguerite gegaan een eindlandje bij Cannes en we hebben daar lekker gezwommen in de zee en bijgekleurd (behalve ik ofc.. ????).   
’s Avonds hebben we gegeten in een restaurant genaamd: Brasserie du Cours. Erna hebben we nog kort door Cagnes sur mer gelopen om te kijken wat er allemaal is en toen gingen we terug naar het gastgezin en moest ik afscheid nemen van Papa, Mama, Fenna en Silke, want die vertrokken zondagmorgen heel vroeg terug naar Baarlo.  

Zondag 4 Augustus:   Ik had afgesproken met een meisje Sara uit Italië (ook een au pair) om wat leuks te gaan doen. Ik ben met haar en nog een anders meisje Leonie (Frans meisje) die elk jaar op vakantie gaat in Antibes. Aangezien ik nog maar kort in Antibes was geweest zijn we daar met z’n 3 naar toegegaan en heeft Leonie ons wat plekjes laten zien en hebben we ergens in Antibes wat gelunched en gedronken en toen zijn we naar een uitzichtpunt gegaan, waarna we het erg warm kregen en op het strand zijn gaan liggen daar. Ik was met de trein naar Antibes heen en terug gegaan en jawell alles is goed gegaan !! ????

Dus de eerste paar dagen waren al erg leuk en maandag gaat mijn job als een au pair dan echt beginnen !! ;) 

Geef meike een extra fijne vakantie cadeau!

meike gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan meike meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Huub
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 18:59 uur
Ha Meike Net jouw blog gelezen, ik heb weer de gehele dag gewerkt pgfff net zo heet als daar. Maar wat hebben we een paar gezellige dagen gehad en lekker gegeten. Afscheid was wat zwaar vandaar dat ik het niet te lang wilde laten duren. Maar je zit bij een geweldig gezin ik weet zeker dat je het super naar je zin zult hebben. En zeker veel Frans zult leren. Ik hoor graag meer van je en uiteraard we skypen nog. Veel liefs van ons en hou je taai groetjes Papa ????????

Diana
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 15:24 uur
Hoi Meike, vanaf vandaag echt aan de slag! Leuk om je op deze manier te kunnen volgen. Maak veel mooie herinneringen en Geniet volop van dit avontuur!! groetjes Diana

Ellie
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 14:57 uur
Ik had de som goed, haha( 10) Maar ik sluit mij geheel aan bij opa.

Arno
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 14:53 uur
Hoi Meike , wat een geweldig goed bericht van jou voor ons. Wat hebben jullie allen een goede klik. Weet je ik had dit eigenlijk al verwacht en zeker gehoopt. Wacht in spanning af op het vervolg op jouw avontuurlijke levens reis. Voor iedereen een knuffel > speciaal voor jou< Liefs en groeten opa.

Ellie Zegers
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 14:04 uur
10

Brenda
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 13:54 uur
Dan ben je nu dus met je eerste werkdag bezig! Fijn om te lezen dat het klikt met allemaal. Altijd prettig om een warm welkom te krijgen. Ik wens je heel veel succes met je eerste werkdag! XX

Ilona
Geplaatst op 06 augustus 2018 om 13:37 uur
Hee die Meike, bonjour! Het eerste berichtje van ons aan jou daar in het mooie Cagnes sur Mer! Het waren super leuke en gezellige dagen met ons vijfjes nog en jouw gastgezin en de kindjes. Wat heb je het daar mee getroffen zeg! Fijn om te weten waar we jou nou precies hebben achtergelaten ... het voelt een beetje dubbel natuurlijk, maar wel goed!! Maak er een mooie tijd van. Ik geniet met je mee en ben benieuwd naar alle ervaringen, spannend! Veel succes vandaag op je eerste echte werkdag meid! Knuffel voor jou en ook voor Fleur, Fifi, Charlie, Joy en Booboo! Xxx mamsie

Plaats een reactie