Avatar meike giesen

meike giesen

Momenteel is meike bezig met de reis Au pair . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van meike

Blijf op de hoogte van de reisblog van meike door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Uitgaan, Uiteten en Chillen

Bericht - 22 november 2018 om 16:44 uur

Hey allemaal,

Weer even een update en mijn blog bijwerken. Met mij gaat alles goed hier op de dag dat ik dit schrijf zit ik wel met een manke poot op de bank maar dat komt allemaal goed. In de kerstvakantie ben ik weer eventjes in Nederland en dan zie ik jullie weer allemaal !! Maar lees maar eerst gauw verder en laat maar weer wat weten vind de reacties altijd het leukst om te lezen !

Maandag 5 november:

Vandaag nog even een chilldagje en uitgerust van het oh zo “zware” au pair bestaan ’s avonds ook niet iets bijzonders gekookt (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Tweede week van de herfstvakantie

Bericht - 14 november 2018 om 14:53 uur

Hey allemaal, 

Leuk dat jullie nog steeds mijn blog lezen! Laat maar weten als je het gelezen hebt. 

Maandag 29 oktober:

De tweede week van de herfstvakantie is aangebroken. Hele dag vrij en pas tussen 5 en 6 de kinderen pas ophalen dus tijd genoeg vandaag om leuke dingen te doen zou je denken. Maaar.. het regende niet normaal hard en alles was een en al rivier. Besloten om vandaag dus niet zoveel te doen aangezien de regen het verpestte. ’s Avonds de kinderen opgaan halen tussen 5 en 6 en de bus teruggenomen als het hier regent is er een en al chaos mensen weten niet meer (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Herfstvakantie

Bericht - 28 oktober 2018 om 16:58 uur

Salutt!


Maandag 22 oktober:

Het begin van de herfstvakantie hier, dat betekend dat de kinderen naar de kinderopvang gaan dezelfde als aan het begin toen ik hier net kwam en problemen had met de bus en alles nog moest uitzoeken. Gelukkig weet ik nu veel meer en ging dat wel soepeltjes. Gedurende de dag heb ik mijn autotheorie geleerd en tussen 5 en 6 uur ’s avonds de kinderen opgehaald en met z’n allen met de bus gegaan. Ze vinden de bus helemaal geweldig en dus gaat het ook redelijk makkelijk.  ’s Avonds chicken tonight gekookt en er kwamen opeens vrienden van Fleur en Philiph langs maar gelukkig was (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Een geslaagde week!

Bericht - 22 oktober 2018 om 14:46 uur

Heyy allemaal!


Maandag 15 oktober:


Vandaag zijn papa mama en ik naar Grasse gegaan ook wel de parfumstad. Een super frans dorpje met smalle straatjes gekleurde huisjes en overal parfum musea. We hebben heel wat musea bezoekt en eentje was dan ook groot en daar hebben we een rondleiding gekregen in het Frans en de productie gezien van de ‘Fragonard’ parfums en zeepjes etc. Daarna naar de boutique gegaan en allemaal parfum gekocht. Na het museum lekker gelunched in een restaurantje en teruggereden naar Cagnes sur mer en nog heel eventjes door de Polygone Riviera gelopen. Na de Polygone zijn we teruggegaan aangezien ik de kinderen van school (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Laatste week alleen en verjaardagen!

Bericht - 17 oktober 2018 om 09:48 uur

Salut!!

Maandag 8 oktober:

Vroeg opgestaan vandaag, kinderen naar school gebracht en erna lekker gaan ontbijten en rustig aan klaargemaakt. Ik weet niet meer precies wat ik heb gedaan vandaag, maar volgens mij was het een dagje van niks doen en kinderen ophalen van school en naar de drumles van Charly  

Dinsdag 9 oktober:

 Vandaag ben ik weer vroeg opgestaan kinderen naar school gebracht en erna ben ik rustig gaan ontbijten, klaarmaken en alweerr.. naar Polygone gegaan. Afgelopen weekend had ik leuke schoenen gezien en die wilde ik graag nog kopen dus dat heb ik toen ook gedaan. Erna had ik mijn Franse cursus en toen was het alweer (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Gezellig maar druk weekje

Bericht - 08 oktober 2018 om 14:41 uur

Maandag 1 oktober:

Het weekend was voorbij en de week begon weer. Om 7 uur ’s morgends stond ik op en ging ik de kinderen wakker maken om aan te kleden eten tanden poetsen en om erna naar school toe te gaan. Lekker vroeg dus weer in de morgen eerst Charly en Joy naar school gebracht die moeten voor 10 over 8 op school zijn en Andy erna weggebracht die moet voor half 9 op school zijn. Erna ben ik met Kim ( Nederlandse au pair) naar de polygone riviera gegaan en hebben we gezellig geshopt en maccie gegeten. Ook heb ik een cadeautje voor (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Terug in het land

Bericht - 01 oktober 2018 om 21:20 uur

Hee allemaal,

In de week van 10 tot en met 15 september weet ik niet meer precies wat ik heb gedaan, ik weet dat de activiteiten van de kinderen begonnen na school dat houdt in muziekles bij het conservatorium allemaal volgen ze daar muziekles en allemaal een andere dag dus elke dag na school ben ik daar eigenlijk wel te vinden. Ver lopen is het niet vind ik maar de kinderen denken daar natuurlijk anders over en ze zeuren dan ook best wel vooral Joy dus heb ik al vrij snel de buggy genomen voor Joy zodat ze erin kan zitten Joy is 6 jaar maarja (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Eerste schooldag

Bericht - 11 september 2018 om 21:17 uur

Maandag 3 September:  

Vandaag was het dan zover de eerste schooldag van de kinderen en had ik rijles ( dat trouwens goed ging). Spannend voor hun en spannend voor mij aangezien ik niet precies wist hoe het zal gaan Andy zit op een andere school dan Charly en Joy (die bij elkaar op school zitten). Ik moest Andy om half 5 ophalen en Charly en Joy ook aangezien Andy verder van huis naar school gaat 10 minuten lopen ging ik eerst naar hem toe en gelukkig is de lerares van Joy altijd te laat dus heb ik genoeg tijd om naar hun school toe te lopen. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Weekje rust pakken

Bericht - 11 september 2018 om 15:20 uur

Salut!!  

Het was dan Maandag 27 augustus en ik had met Daniela afgesproken om Cassandra nog een keer te verassen en naar Nice te komen naar hun hostel om elkaar nog 1x terug te zien. Dus ik was vroeg opgestaan om de trein naar Nice te nemen, ik loop trouwens elke dag naar het station dat is ongeveer 10/15 minuten. Ik in Nice aangekomen en naar hun hostel gelopen dat 2 minuten van het station in Nice aflag. Daar gewacht op Daniela die met Cass naar beneden zou komen en daar zagen we elkaar dan weer ze vond het leuk dat ik nog even snel langskwam alleen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Super vakantie!

Bericht - 28 augustus 2018 om 17:34 uur

Hey allemaal,

Mijn weekend begon en ik had afgesproken om zaterdag (11 augustus) naar Monaco te gaan met een meisje genaamd Lenka uit Slowakije (ook een au pair).
Ik heb in Monaco een hoop gezien wat ik vorig jaar gemist heb toen we daar in de buurt op vakantie waren en Monaco hebben bezocht. Ik ben met Lenka naar het paleis gegaan (ook in het paleis zelf) ijsjes gegeten daar en naar het Casino gegaan een hoop! Maar toen we net aankwamen met de trein liepen we prongelijk de verkeerde kant op van het station (niet richting het centrum) en kwamen we bij een “jardin” (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2