Avatar meike giesen

meike giesen

De eerste 3 dagen van de Vakantie

Bericht - 23 april 2019 om 14:59 uur

Hey allemaal, 

Hierbij weer een blogpost van de eerste drie dagen van de vakantie die op dit moment voorbij is en het vandaag na pasen weer het moment is om te gaan werken voor de laatste keer na een vakantie aangezien hierna de zomervakantie komt! Ik ga de rest van de vakantie ook nog schrijven en proberen om weer meer te plaatsen. Geniet van het verhaaltje ik heb er in ieder geval van genoten!

Maandag 15 april:

Vandaag gezellig met Kim op pad geweest en naar Antibes gegaan het was supermooi weer en dus hebben we lekker op het strand gechilld met lekker (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Gezelligheid

Bericht - 08 januari 2019 om 13:30 uur

Hey allemaal, 

Leuk om de meeste van jullie weer even gezien te hebben in Nederland de afgelopen 2 weekjes ik liep een beetje achter  op mijn blog, omdat mijn laptop kapot was, maar ik ga alles langzaam weer proberen in te halen weten jullie dat dit is dus ook nog van November. Lees maar snel verder en laat maar wat weten xxx 

Maandag 12 November:

Vroeg opgestaan vandaag, want we hadden weer een gezellig dagje richting Cap3000 een overdekt winkelcentrum waar het altijd heel leuk is. Dus Kim kwam mij ophalen met haar auto en toen hebben we er daar een gezellig dagje van gemaakt (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Uitgaan, Uiteten en Chillen

Bericht - 22 november 2018 om 16:44 uur

Hey allemaal,

Weer even een update en mijn blog bijwerken. Met mij gaat alles goed hier op de dag dat ik dit schrijf zit ik wel met een manke poot op de bank maar dat komt allemaal goed. In de kerstvakantie ben ik weer eventjes in Nederland en dan zie ik jullie weer allemaal !! Maar lees maar eerst gauw verder en laat maar weer wat weten vind de reacties altijd het leukst om te lezen !

Maandag 5 november:

Vandaag nog even een chilldagje en uitgerust van het oh zo “zware” au pair bestaan ’s avonds ook niet iets bijzonders gekookt (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Tweede week van de herfstvakantie

Bericht - 14 november 2018 om 14:53 uur

Hey allemaal, 

Leuk dat jullie nog steeds mijn blog lezen! Laat maar weten als je het gelezen hebt. 

Maandag 29 oktober:

De tweede week van de herfstvakantie is aangebroken. Hele dag vrij en pas tussen 5 en 6 de kinderen pas ophalen dus tijd genoeg vandaag om leuke dingen te doen zou je denken. Maaar.. het regende niet normaal hard en alles was een en al rivier. Besloten om vandaag dus niet zoveel te doen aangezien de regen het verpestte. ’s Avonds de kinderen opgaan halen tussen 5 en 6 en de bus teruggenomen als het hier regent is er een en al chaos mensen weten niet meer (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Herfstvakantie

Bericht - 28 oktober 2018 om 16:58 uur

Salutt!


Maandag 22 oktober:

Het begin van de herfstvakantie hier, dat betekend dat de kinderen naar de kinderopvang gaan dezelfde als aan het begin toen ik hier net kwam en problemen had met de bus en alles nog moest uitzoeken. Gelukkig weet ik nu veel meer en ging dat wel soepeltjes. Gedurende de dag heb ik mijn autotheorie geleerd en tussen 5 en 6 uur ’s avonds de kinderen opgehaald en met z’n allen met de bus gegaan. Ze vinden de bus helemaal geweldig en dus gaat het ook redelijk makkelijk.  ’s Avonds chicken tonight gekookt en er kwamen opeens vrienden van Fleur en Philiph langs maar gelukkig was (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Een geslaagde week!

Bericht - 22 oktober 2018 om 14:46 uur

Heyy allemaal!


Maandag 15 oktober:


Vandaag zijn papa mama en ik naar Grasse gegaan ook wel de parfumstad. Een super frans dorpje met smalle straatjes gekleurde huisjes en overal parfum musea. We hebben heel wat musea bezoekt en eentje was dan ook groot en daar hebben we een rondleiding gekregen in het Frans en de productie gezien van de ‘Fragonard’ parfums en zeepjes etc. Daarna naar de boutique gegaan en allemaal parfum gekocht. Na het museum lekker gelunched in een restaurantje en teruggereden naar Cagnes sur mer en nog heel eventjes door de Polygone Riviera gelopen. Na de Polygone zijn we teruggegaan aangezien ik de kinderen van school (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Laatste week alleen en verjaardagen!

Bericht - 17 oktober 2018 om 09:48 uur

Salut!!

Maandag 8 oktober:

Vroeg opgestaan vandaag, kinderen naar school gebracht en erna lekker gaan ontbijten en rustig aan klaargemaakt. Ik weet niet meer precies wat ik heb gedaan vandaag, maar volgens mij was het een dagje van niks doen en kinderen ophalen van school en naar de drumles van Charly  

Dinsdag 9 oktober:

 Vandaag ben ik weer vroeg opgestaan kinderen naar school gebracht en erna ben ik rustig gaan ontbijten, klaarmaken en alweerr.. naar Polygone gegaan. Afgelopen weekend had ik leuke schoenen gezien en die wilde ik graag nog kopen dus dat heb ik toen ook gedaan. Erna had ik mijn Franse cursus en toen was het alweer (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Gezellig maar druk weekje

Bericht - 08 oktober 2018 om 14:41 uur

Maandag 1 oktober:

Het weekend was voorbij en de week begon weer. Om 7 uur ’s morgends stond ik op en ging ik de kinderen wakker maken om aan te kleden eten tanden poetsen en om erna naar school toe te gaan. Lekker vroeg dus weer in de morgen eerst Charly en Joy naar school gebracht die moeten voor 10 over 8 op school zijn en Andy erna weggebracht die moet voor half 9 op school zijn. Erna ben ik met Kim ( Nederlandse au pair) naar de polygone riviera gegaan en hebben we gezellig geshopt en maccie gegeten. Ook heb ik een cadeautje voor (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Terug in het land

Bericht - 01 oktober 2018 om 21:20 uur

Hee allemaal,

In de week van 10 tot en met 15 september weet ik niet meer precies wat ik heb gedaan, ik weet dat de activiteiten van de kinderen begonnen na school dat houdt in muziekles bij het conservatorium allemaal volgen ze daar muziekles en allemaal een andere dag dus elke dag na school ben ik daar eigenlijk wel te vinden. Ver lopen is het niet vind ik maar de kinderen denken daar natuurlijk anders over en ze zeuren dan ook best wel vooral Joy dus heb ik al vrij snel de buggy genomen voor Joy zodat ze erin kan zitten Joy is 6 jaar maarja (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Eerste schooldag

Bericht - 11 september 2018 om 21:17 uur

Maandag 3 September:  

Vandaag was het dan zover de eerste schooldag van de kinderen en had ik rijles ( dat trouwens goed ging). Spannend voor hun en spannend voor mij aangezien ik niet precies wist hoe het zal gaan Andy zit op een andere school dan Charly en Joy (die bij elkaar op school zitten). Ik moest Andy om half 5 ophalen en Charly en Joy ook aangezien Andy verder van huis naar school gaat 10 minuten lopen ging ik eerst naar hem toe en gelukkig is de lerares van Joy altijd te laat dus heb ik genoeg tijd om naar hun school toe te lopen. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2