Avatar Maurits Seelen

Maurits Seelen

Momenteel is mauritss bezig met de reis Internationale Stage Rovaniemi, Finland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van mauritss

Blijf op de hoogte van de reisblog van mauritss door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Update week 2

Bericht - 10 maart 2018 om 12:00 uur

De stad Rovaniemi heeft twee rivieren die samenvloeien. Er zijn 3 grote bruggen. Naar school/stageplaats neem ik de eerste brug. Deze werd afgelopen maandag gesloten voor (8!) maanden. Ze gaan hier aan werken omdat die oud was en nieuwe verf enz nodig had. Nu moet ik naar de middelste brug fietsen, deze brug is ook het symbool van Rovaniemi. Dus de fietstocht duurt nu niet 10-12 minuten maar 20-25 minuten. Geen probleem.. Alhoewel.. Vorige week maandag en dinsdag was de gevoelstemperatuur -32 en -27 's ochtends. Dat was dus wel een probleem, haha. Over het algemeen viel het nog (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Week 1!

Bericht - 05 maart 2018 om 08:21 uur

De eerste week is omgevlogen!
Het landschap met alle sneeuw is echt prachtig en de kou valt reuze mee. Als je goed doorwandelt of fiets met genoeg kleren blijf je vanzelf wel warm.

M'n stageplek is echt een hightech werkruimte. Iedereen heeft zijn eigen PC, met twee of zelfs drie schermen. Die computers hier zijn trouwens ook behoorlijk high-end, met een GTX 1080, i7 7700k, 500GB SSD en 16GB ram kom je wel voorruit :D. Mijn stageproject is trouwens een 'asset-store' web applicatie schrijven. Dit houdt in dat het een website wordt waar software ontwikkelaars 3D modellen kunnen downloaden en uploaden. (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Aankomst

Bericht - 28 februari 2018 om 12:50 uur

Zaterdag 24 februari kwam ik aan in Rovaniemi, Finland. De reis ging vrij snel, 2.5u in het vliegtuig naar Helsinki, uurtje wachten op de volgende vlucht, en dan 1u naar Rovaniemi.

Tuomas, mijn student begeleider haalde me op van het vliegveld. Hij studeert bosbouw aan de universiteit hier. Op de parkeerplaats voelde ik al meteen hoe koud het hier wel niet is. Het was -18 toen. Tuomas nam me nog even mee naar de winkel zodat ik voor de eerste dagen al iets in huis had. Daarna bracht hij me naar de studentenkamers.

Het appartement was groter dan ik had gedacht. (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie