Avatar Maurits Seelen

Maurits Seelen

Einde van de stage.

Bericht - 07 juni 2018 om 10:00 uur

De laatste update, een beetje laat.. De stage zit erop. Het was een zeer leerrijk en geweldig avontuur. Van de ene kant vind ik het jammer dat het al voorbij is, van de andere kant ben ik ook blij dat ik terug naar huis ga, naar m'n familie en vrienden.

De laatste twee weken van de stage waren niet meer zo spectaculair. Het afwerken van het project en het eindwerk. Het project is gelukkig helemaal afgerond. Alle vereisten heb ik kunnen implementeren en mijn begeleider daar was zeer tevreden over het resultaat. Het enige jammere vond ik dat ik het (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Week 10 (07/05 - 14/05)

Bericht - 14 mei 2018 om 15:06 uur

 Mijn stagebegeleider is langsgekomen deze week, met positief nieuws! Mijn eindwerk is tot nu toe helemaal in orde zonder dat ik nog al te veel dingen moet wijzigen. Op mijn stageplaats zijn ze zeer tevreden over me en ze willen het project ook daadwerkelijk gaan gebruiken na mijn stage. Het is een soort inventaris systeem voor 3D modellen om te gebruiken voor het ontwikkelen van games. De ontwikkelaars hier zullen het dus allemaal gaan gebruiken. Hier ben ik dus wel blij mee en trots op. ???? Deze week is het zelfs warm geworden hier, temperaturen tot boven de 20 graden. Het ijs op de rivieren is nu (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Week 9 (30-04 - 07/05)

Bericht - 14 mei 2018 om 15:05 uur

Hier wordt 1 mei als Vappu gevierd. Vappu wordt gevierd als een carnaval, studenten lentecarnaval. Een groot feest in de stad dus. De rest van de week was weer gewoon werken aan het project en eindwerk. Het gaat nog steeds goed met beide, volgende week (07-05) komt mijn stagebegeleider langs om mijn eindwerk tot nu toe te bespreken en kijken of alles goed gaat op mijn stageplek. Voor de rest moet ik nu gewoon zorgen dat ik alle deadlines op tijd haal en genoeg indien. Het stage project is ook zo goed als af, er moeten hier en daar nog wat kleine dingen aangepast worden en nog (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Week 8 (23/04 - 30/04)

Bericht - 03 mei 2018 om 22:50 uur

Deze week, zoals de meeste, verder gewerkt aan het eindwerk en stageopdracht. 

De sneeuw is nu zo goed als weg, het ijs op de rivier begint ook snel te smelten. Het is raar om te zien hoe alles er eigenlijk echt uitziet zonder al de sneeuw. Vond het mooier met de sneeuw, maarja :D.

Ounasvaara is een heuvel waar ook onze studentenhuizen op liggen en er is ook een ski resort. Hier werd er voor het laatste weekend van het seizoen een evenement georganiseerd met sneeuw scooters, dirt(snow) bikes, skiërs en snowboarders. Het was een soort wedstrijd voor iedere verschillende (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Week 7

Bericht - 17 april 2018 om 10:52 uur

Week 7 (09/04/2018-16/04/2018).

Het project gaat iets minder goed. Veel errors en rare bugs in features die ik wou implementeren. Die features zijn gelukkig niet belangrijk of nodig, maar ik vond het leuk om ze er toch in te hebben. Zoals bijvoorbeeld een product op de website opslaan als favoriet. Op zich niet moeilijk, maar dit moet voor iedere gebruiker apart kunnen. Hoewel het in eerste instantie werkte zoals het moest, werd de nieuwe "lijst" van favorieten producten pas geupdate nadat de gebruiker iets selecteerde op de website. Wat natuurlijk niet de bedoeling is, want dit moet gewoon meteen geladen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 07 april 2018

Status update - 07 april 2018 om 12:03 uur

Nature..

Status update van 07 april 2018

Status update - 07 april 2018 om 12:01 uur

Santa Clause Village

Status update van 07 april 2018

Status update - 07 april 2018 om 11:59 uur

Husky safari

Week 6

Bericht - 07 april 2018 om 11:55 uur

Deze week had ik vrij voor Pasen. Met als hoogtepunt dat de fam (pap, mam, Jérome, Yves en Daphne) me was komen opzoeken en er dus een leuke vakantie van hebben gemaakt.

Dinsdag avond kwamen ze aan. Woensdag zijn we naar the Santa Clause Village geweest, donderdag naar een museum wat vooral over de geschiedenis van Finland (Lapland) en Rovaniemi ging en een Forestry museum.

Santa Clause Village zijn we ook met de (echte :P) kerstman op de foto geweest! Het was ook vrij rustig omdat het al laat in het seizoen is. Daar zijn we nog naar een Husky farm geweest en hebben we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Week 5

Bericht - 07 april 2018 om 11:31 uur

Niet veel speciaals te melden voor week 5. Een vrij rustige week waar ik nog veel heb gewerkt aan mijn eindwerk. Het moest blijkbaar in het Engels voor buitenlandse stages, dus alles moest even vertaald worden :D. 
Verder nog gewerkt aan mijn stageopdracht en dat was het zowat voor die week. Het begint nu ook langzaam aan warmer te worden, temperaturen komen nu af en toe boven het vriespunt uit. Nog even en het is hier, misschien, ook zomer!
0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2