Avatar Maureen Zandvliet

Maureen Zandvliet

Momenteel is maureenzandvliet bezig met de reis Stage. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van maureenzandvliet

Blijf op de hoogte van de reisblog van maureenzandvliet door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Oeps... een dag te laat!

Bericht - 18 februari 2020 om 17:55 uur

Bon Tardi! Daar ben ik weer. Helaas wel een dag te laat....

Doordat ik gister met lichte spoed langs de tandarts moest, liep mijn gehele dag even anders. Gelukkig gaat het met mijn gebit weer goed en kan ik er weer tegenaan.

Na een heerlijke vakantie van 1,5 week begon vorige week maandag dan eindelijk mijn stage en wat heb ik het naar mijn zin! Ik werd gelijk aan het werk gezet en mocht al veel zelfstandig doen. Mijn advocaat neemt me mee naar alle afspraken zodat ik kan zien wat ze allemaal precies doet. Na een heerlijke eerste dag hadden (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Zijn we dan!

Bericht - 03 februari 2020 om 15:06 uur

Het is eindelijk begonnen! Mijn avontuur op Dushi Korsou

Na een heftige reis van 12 uur met een huilende baby, stapte we om 23:00 lokale tijd uit op Hato met een temperatuur van 28 graden. Na aankomst zijn we gelijk naar het studentenhuis gebracht en heb ik mijn kamer ingericht en ben ik lekker gaan slapen. Door de jetlag was ik helaas al weer om 06:30 wakker, maar dat mocht de pret niet drukken. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn we lekker naar het strand geweest en hebben we gekookt met een groep van 8 studenten. Zondag zijn we lekker uiteten (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie