Avatar Maud  Thomassen

Maud Thomassen

Vrijdag dag 12

Bericht - 26 juli 2019 om 18:24 uur

Dit was dan m'n laatste dag... Morgen ga ik naar huis! Vanmorgen zijn we naar het schooltje gegaan om afscheid te nemen van alle lieve kindjes. We hebben drinken en wat lekkers uitgedeeld en kleurplaten gemaakt. Ook hebben we nog wat spelletjes gedaan. Ga ze echt missen! Daarna gingen we naar Colombo en hebben daar een lunch gehad bij barefoot, dit is een van de westerse restaurants. We gingen met alle vrijwilligers naar het kantoor om daar onze presentatie te doen. Super spannend! Maar het ging goed, gelukkig! Daarna gingen we met z'n allen shoppen in een super groot (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Donderdag dag 11

Bericht - 25 juli 2019 om 18:36 uur

Vanmorgen zijn we naar het schooltje gegaan en hebben we zonnetjes en wolkjes gemaakt! Daarna hebben we de voice gedaan, ze konden super mooi zingen! Na een goede lunch en wat voorbereiding voor morgen hebben we het schooltje paars geverfd! Goed teamwork! We gingen met alle vrijwilligers zwemmen! Dat was zo fijn! Het is hier zo heet... En daar hoort natuurlijk een milkshake bij! Ik had zo slecht geslapen dus was echt heel erg moe... In het gastgezin hebben we de presentatie voor morgen voorbereid. We kregen pasta met ei als avondeten, super lekker! Daarna hebben we cupcakes gemaakt (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Woensdag dag 10

Bericht - 24 juli 2019 om 17:30 uur

Vanmorgen gingen we naar het schooltje, maar omdat het erg stoffig was moesten we wat tafels en stoelen in het tuintje zetten. We hebben wat oefeningen gedaan en liedjes gezongen, ook hebben we maskers gemaakt :) een leeuw of een aap! We hebben ze de geluiden en kleuren geleerd, al zaten er wel wat speciale dieren tussen haha. Na een lunch hebben we de eerste laag verf aangebracht. Morgen gaan we er een kleurtje opzetten! Het ging heel goed en super snel. Hard werken met dit warme weer is niet altijd fijn... Daarna zijn we met alle vrijwilligers naar (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag dag 9

Bericht - 23 juli 2019 om 17:55 uur

Vanmorgen zijn we naar het schooltje gedaan. We moesten naar een andere plaats, omdat onze plek nog heel stoffig was van de dag ervoor. Er waren vandaag 9 kinderen. We hebben samen met hun een tekening geschilderd die we al hadden voorbereid. In de grote tekening zat een gat waar ze later een tennisbal doorheen konden gooien! Het was super leuk :) en de kinderen waren erg vrolijk! Na de lunch moesten we nog de laaste restjes van de verf er af halen. Ik zet weer helemaal onder het stof! Toen we terug kwamen kregen we een meditatie les... (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Maandag dag 8

Bericht - 22 juli 2019 om 15:27 uur

Vanmorgen zijn we naar het schooltje gegaan. We beginnen altijd met wat oefeningen en wat liedjes. Daarna hebben we ze kleurplaten laten inkleuren en tulpen gemaakt :) de kinderen waren vandaag heel onrustig en echt heel erg druk. Er was een jongetje dat heel de ochtend heeft gehuild... Was erg vermoeiend. Na een lunch zijn we weer terug gegaan om de oude verf van de muren af te halen... Dit was super veel werk en het was erg warm. Aan het einde zat ik helemaal onder het stof! Haha. Heb snel een douche genomen in het gastgezin. Rond half (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zondag dag 7

Bericht - 21 juli 2019 om 15:54 uur

Vandaag mochten we eindelijk uitslapen en zijn we daarna naar een houtfabriek gegaan waar ze mooie dingen van hout maken. Er stond ook een super grote houten olifant buiten! We zijn naar de tempel gegaan en hebben daar een rondleiding gehad, het was super interessant. We hebben een gouden kleine tempel gezien die maar 10 minuutjes open is per dag! Sommige mensen hebben die hun hele leven nog niet gezien! We hebben meer geleerd over budha. Er was veel goud en luxe. Het zag er super mooi uit! Helaas mochten we niet overal foto's maken... Ik zag zelfs wat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zaterdag dag 6

Bericht - 20 juli 2019 om 16:52 uur

Vanmorgen om 5 uur zijn we aangereden naar Kandy. We zijn eerst naar de olifanten gegaan. Ik heb er zelfs een aangeraakt!! We waren zo dichtbij :) daarna zijn we doorgereden naar een thee fabriek, na een snelle uitleg mochten we een kopje proberen. Het was zo lekker. We moesten nog een stukje rijden naar het hotel waar we dit weekend verblijven. We hebben daar gezwommen in het zwembad buiten, maar dit was erg koud... Na even rusten zijn we naar een traditionele dans geweest. Ik heb echt genoten! Ze hadden zo'n mooie jurken en de muziek was echt (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag dag 5

Bericht - 19 juli 2019 om 16:08 uur

Vanmorgen kregen we een suikerbroodje als ontbijt en zijn we daarna naar het schooltje gegaan waar we samen met de kinderen een zee hebben getekend en hebben geschilderd! Het was zo leuk en ze waren echt heel erg vrolijk. Ook hebben we letterlijk wat plantjes geplant, voor de tuin van de school. Na een lunch in Colombo bij barefoot ( tosti en frietjes :) zijn we naar het kantoor geweest om naar de presentaties te luisteren van de vrijwilligers die morgen naar huis gaan, het was mooi om te horen wat ze hebben geleerd en wat ze hebben gezien. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Donderdag dag 4

Bericht - 18 juli 2019 om 15:05 uur

Vanmorgen zijn we naar een schooltje gereist om daar een programma over hygiƫne te geven. We hebben 4 klassen geleerd hoe ze hun tanden poetsen, handen wassen, hun kleding wassen en waarom het belangrijk is om je hand voor je neus te doen wanneer je niest. Ze waren super enthousiast, en we hebben ook wat dansjes met ze gedaan. Het rare is omdat ik heel de dag Engels praat nu zelf in het Engels ga denken haha. Na het schooltje zijn we met alle vrijwilligers naar een grote tempel geweest, die was zo mooi! We moeten bijna overal (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Woensdag dag 3

Bericht - 17 juli 2019 om 16:08 uur

Vanmorgen zijn we naar het schooltje gegaan. We hebben eerst oefeningen gedaan en liedjes met ze gezongen zoals the wheel on the bus en hokey pokey. Daarna zijn we met ze gaan spelen in een speeltuin, ze zijn super enthousiast! Daarna hebben we ze geleerd welke kleur het strand en het water is en ze dit laten verven. Rond 10 uur mogen ze wat eten en moeten we ze een beetje helpen. Wij krijgen dan ook wat eten het was super pittig! haha Na het eten hebben we palmbomen gemaakt van papier om op het strand te plakken :) (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2