Avatar Martin van Oosterhout

Martin van Oosterhout

Dag voor vertrek

Bericht - 13 juni 2017 om 20:03 uur

Dag allen,  

Morgen alweer gaat het echte werk beginnen. Om 10 uur stap ik in het vliegtuig terug naar Kwamalasamutu om daar de groei van palmen te meten nadat deze twee jaar geleden op verschillende manier gekapt zijn zoals de indianen die gebruiken voor dakbekking. Hopelijk kan er met de data van het experiment een kap advies worden geschreven zodat er op een duurzame wijze geoogst kan worden. Maar daarvoor moet er dus eerst iemand zo gek zijn om in het drassige oerwoud blaadjes van palmen te meten. En dat ben ik dus! Daarom nu alweer een update voordat het internet zomenteen in het veld te veel van mijn (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Eerste paar dagen

Bericht - 08 juni 2017 om 14:45 uur

Dag luitjes,  

Bij vertrek deze keer twijfelde ik of ik wel weer van die updates zou gaan sturen. Was per slot van rekening het zelfde als vorig jaar, zo niet saaier want deze keer zit ik ook op kantoor. Maar de eerste paar dagen zijn toch wel een hoop dingen gebeurd die het delen waard zijn. Daarom ga ik jullie bij deze eens eventjes ongegeneerd jaloers maken. Ik heb dit trouwens woensdag al geschreven, maar vandaag pas in de mail gestopt.  

Het avontuur begon met een erg langen vlucht vanaf Schiphol met weinig slaap. Ondertussen vroeg ik mezelf regelmatig af waar ik in godsnaam aan begonnen was, afgewisseld met (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie