Avatar Marit Meppelink

Marit Meppelink

Momenteel is maritmeppelink bezig met de reis Internship 2018. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van maritmeppelink

Blijf op de hoogte van de reisblog van maritmeppelink door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Bon dia!

Vastgezet bericht Bericht - 07 mei 2018 om uur

Bon dia! Het Papiaments voor goedemorgen! De taal die ik de afgelopen drie weken om mij heen hoor, en ik voor de komende 2 maand blijf horen.

Het is eindelijk zover: ik ben mijn eigen blog begonnen. Er zijn vast een aantal die verwacht hadden dat ik zou gaan vloggen, helaas is het me veel te warm om elke keer die camera op me gericht te hebben. Ik bespaar jullie liever de zweethoofden en het geruis van de wind. 

Voordat ik over mijn belevingen op dit eiland vertel ga ik eerst even een paar nodige dingen vertellen. Mijn naam is dus (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

De eerste dag

Bericht - 14 mei 2018 om 17:01 uur

Hoe zijn mijn eerste weken nou eigenlijk gegaan op dit eiland? Voordat ik jullie allemaal dingen ga vertellen die ik NU meemaak zonder jullie maar enigszins iets te vertellen over het lekkere water in bakjes, slappe pizzapunten en huilende baby's van de vlucht hier heen.

Heel eerlijk vond ik het erg spannend om hier heen te komen. Heb er natuurlijk ook zo mijn twijfels over gehad, maar ik heb er ook altijd wel héél veel zin in gehad. Dus daar ging ik, op 17 april, naar Amsterdam, Schiphol. Thuis had ik al wel afscheid genomen van wat vrienden en mijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie