Avatar Marit Meppelink

Marit Meppelink

Ayo Korsou

Bericht - 30 juni 2018 om 19:00 uur

Dit was het dan alweer bijna. Nog maar 5 dagen en dan vliegen wij weer met zijn drietjes richting Nederland. Heel gek, een dubbel gevoel. Dat was dan 11 weken in een land aan de andere kant van de wereld dan waar je vandaan komt.

Het grote voordeel aan weer naar huis gaan is natuurlijk alle mensen weer zien die je zo gemist hebt, het vet irritante tijd verschil van 6 uur weer kwijt zijn en eindelijk niet meer af te hoeven wassen.

Maar jeetje wat was het gaaf om dit mee te maken! Ik kijk met een grote glimlach terug (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

DE Brakke Put

Bericht - 25 juni 2018 om 16:28 uur

Wisten jullie dat ik in Curaçao zit voor stage? Ik was het namelijk alweer bijna vergeten. Misschien is het handig jullie daar wat meer over te vertellen en in te lichten over hoe dat nu gaat. Het is nu namelijk nog maar 1,5 week voordat ik weer terug ga naar Nederland.


Mijn stage liep ik bij de Brakke Put kinderoorden. Het eerste wat je dan opvalt is hoe toepasselijk die naam is voor zo’n plek. De Brakke Put is een jongensinstelling. Hier wonen jongens van de leeftijd 7 tot en met 18. Zij kunnen niet thuis wonen i.v.m. opvoedingsproblemen en (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Christoffelberg

Bericht - 30 mei 2018 om 23:19 uur

Heb je wel eens zo veel gezweet dat je niet meer weet of er nou tranen over je wangen heen rollen of dat het toch echt zweet was? Nou, op 19 mei was dit allebei het geval. Op deze dag beklom ik namelijk de Christoffelberg. 


De Christoffelberg is het hoogste punt van Curaçao met een hoogte van 372 meter. Vanaf de top is er zicht op de Caribische Zee en enkele van haar eilanden. Een perfecte plek voor iemand die dol is op het maken van foto’s van landschappen. Alleen niet zo’n perfecte plek voor iemand die er niet eens (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

De eerste dag

Bericht - 14 mei 2018 om 17:01 uur

Hoe zijn mijn eerste weken nou eigenlijk gegaan op dit eiland? Voordat ik jullie allemaal dingen ga vertellen die ik NU meemaak zonder jullie maar enigszins iets te vertellen over het lekkere water in bakjes, slappe pizzapunten en huilende baby's van de vlucht hier heen.

Heel eerlijk vond ik het erg spannend om hier heen te komen. Heb er natuurlijk ook zo mijn twijfels over gehad, maar ik heb er ook altijd wel héél veel zin in gehad. Dus daar ging ik, op 17 april, naar Amsterdam, Schiphol. Thuis had ik al wel afscheid genomen van wat vrienden en mijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Bon dia!

Bericht - 07 mei 2018 om 18:53 uur

Bon dia! Het Papiaments voor goedemorgen! De taal die ik de afgelopen drie weken om mij heen hoor, en ik voor de komende 2 maand blijf horen.

Het is eindelijk zover: ik ben mijn eigen blog begonnen. Er zijn vast een aantal die verwacht hadden dat ik zou gaan vloggen, helaas is het me veel te warm om elke keer die camera op me gericht te hebben. Ik bespaar jullie liever de zweethoofden en het geruis van de wind. 

Voordat ik over mijn belevingen op dit eiland vertel ga ik eerst even een paar nodige dingen vertellen. Mijn naam is dus (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie