Avatar Marion van Stiphout

Marion van Stiphout

First week of surfing

Bericht - 21 oktober 2019 om 07:14 uur

Wat leuk dat jullie me weer weten te vinden :)

 Op dit moment zit ik bij een koffietentje om de hoek met mijn laptop. Vandaag geen surfles! Dus ik ben even wat dingetjes aan het uitzoeken met een cappuccino erbij. Ik heb er nu een week op zitten en komende week blijf ik nog hier op het surfcamp in Canggu. Daarna ga ik verder Bali ontdekken! Dus een goed moment om even een route uit te stippelen en alvast een hostel te boeken voor de eerste paar dagen. Ubud zal mijn eerste bestemming zijn, daarna wil ik naar de Nusa (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eerste dagen in Canggu

Bericht - 21 oktober 2019 om 07:12 uur

Nou, ik ben er hoor! Na twee lange vluchten, een overstap in Qatar en een autorit die eeuwig leek te duren, kwam ik eindelijk op de plaats van bestemming aan: la point surfcamp in Canggu, Bali.

 De eerste twee dagen heb ik even moeten wennen. Andere omgeving, onbekende mensen, jetlag en ik was erg moe. Maar dat gevoel trekt langzaam weg! Ik deel een kamer met drie meiden uit Denemarken en Zweden. Erg gezellig!

 Dinsdag was de eerste surfdag. We werden om 9:00 opgehaald door een busje om naar Legian Beach te gaan. Dat is een goed strand voor de beginnende (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Schiphol - Mierlo

Bericht - 30 september 2019 om 12:04 uur

Ken je dat verhaal van dat meisje die drie maanden op reis zou gaan? Nou, zij ging niet. In ieder geval nog niet.

 Het begon al goed bij het inchecken: ik moest een bewijs hebben dat ik Bali (IndonesiĆ«) binnen 30 dagen zou verlaten. Tja, dat had ik niet. Nadat ik van meerdere backpackers had gehoord dat er bijna nooit naar een uitgaand ticket wordt gevraagd op het vliegveld en nadat ik op internet had gelezen dat ze er 9 van de 10 keer niet naar vragen, heb ik er niet meer over nagedacht om een uitgaand ticket te regelen. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie