Avatar marijn wolferink

marijn wolferink

blogje 7

Bericht - 20 mei 2018 om 13:20 uur

TADAAA hier ben ik weer!


het leven in Toulouse is beter, het weer is iets bij gedraaid(voor nu dan tenminste over een week wordt weer slecht weer voorspeld) maar eerst weer even een praktische zaak als eerste!


omdat er met de kaarten voor mijn verjaardag wat mis was en lang duurde zal ik nog een keertje mijn adres neerzetten:


Wolferink Marijn

Tripode B

118 route de Narbonne

Appt 5111

314000  Toulouse

France


Nu dan weer verder met mijn blogje!

het grote nieuws is nu dan eindelijk dat ik Vrienden heb gemaakt! misschien iets te voorbarig om al vrienden te zeggen maar sinds donderdag lunch in elke dag mee met (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Status update van 11 mei 2018

Status update - 11 mei 2018 om 22:05 uur

voor meer foto's klik op het kopje "foto's", rechts naast ''reisverhalen'' en links van ''video's''

blogje 6

Bericht - 11 mei 2018 om 20:54 uur

beste volgers!

sorry voor het lange wachten maar aangezien ik hoog bezoek had!
nouja hoog, de kaboutertjes zijn langsgekomen en kabouters zijn niet zo lang! (grapje ed en mama hihi)

ik heb het er maar flik van genomen toen mama er was en heb geen een keer gekookt! en mama heeft geholpen mijn was te doen wat ook super lief is. ook heb ik allemaal spulletjes nog gekregen zoals een waterkoker, handdoeken, sokken, thee en wijn glazen! super bedankt! we zijn niet elke dag uit eten geweest hoor, om het een beetje gezond te houden heeft mama een dagje zelf gekookt! mama (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

blogje 5

Bericht - 05 mei 2018 om 11:52 uur

Hallo beste volgers!

weer mijn blogje aan t lezen? nog geen leven gevonden dus? jammer joh.

mijn tweede week hier zit er alweer op. met mijn project gaat het op moment niet goed want na een aantal dagen onderzoeken is toch gebleken dat het model niet consistent is en diepere fouten moeten worden opgespoord. Micheline heeft zou het bespreken met andere onderzoeksgroepen en eventueel nog bespreken met de faculteit wiskunde van Brown die lammps beter kennen. kreeg nog wel complimenten voor mijn werk en mijn short report maar voelt toch een beetje zuur als de resultaten niet goed zijn en je (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

blogje 4

Bericht - 29 april 2018 om 20:02 uur

hallo beste die hard fans!

het is al paar dagen geleden sinds mijn laatste blog dus het is tijd voor een nieuwe!

ik begin hier onderhand wel een beetje te aarden in de Franse manier van leven. uitgebreid eten, laat eten, wijn drinken, en beetje hangen in parken en pleinen(met wijn). Ben er eigenlijk best wel goed in!
Ook is het hier heel normaal om in een restaurant een tafel voor één persoon te vragen en in je eentje 3 gangen met een halve fles wijn te verorberen. Kans is groot dat er ook nog een ''alleen eter'' in het restaurant zit (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

blogje 3

Bericht - 26 april 2018 om 20:21 uur

hallo beste volgers van me!

gister was echt een kut dag. Het model wou niet mee werken en het deed allemaal niet wat ik wil en wordt langzamerhand beetje moedeloos ervan, laten we hopen dat het morgen wat beter gaat. positief nieuws, het is me vandaag wel gelukt om het zo te krijgen dat het de interface tension berekend! laten we hopen dat het morgen beter gaat.

tot overmaat van ramp gister was ik compleet verdwaald in de carrefour. ik wist wel dat Fransen gek waren op hypermarkten maar dit sloeg toch echt alles. ik heb eest 10 minuten naar de (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

dag 1!

Bericht - 23 april 2018 om 21:12 uur

Hallo beste lezers!

ik denk niet dat ik er een gewoonte van ga maken om elke dag een blogje te schijven, maar omdat iedereen natuurlijk super benieuwd is naar mijn eerste dag en al helemaal staat te trappelen om te weten hoe de bezoekregeling eruit gaat zien, schrijf ik er vandaag nog een!

vandaag heb ik mijn begeleidster leren kennen, Micheline, hele aardige vrouw. moet wel meteen opbiechten dat het niet veel duidelijker is. wel positief nieuws! ik heb mijn eigen bureautje gekregen! wel eens waar moet ik wel het kantoortje delen met 3 anderen, maar toch, voelt best pro eerlijk (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Let the games begin

Bericht - 22 april 2018 om 19:05 uur

Hallo allemaal leuk dat je de moeite neemt om mijn eerste blogje te lezen!

even snel wat technische informatie, ik doe in Toulouse mijn Bachelor Eind Project (BEP). de school waar ik zit is ENSIACET, dit staat voor: École nationale supérieure des ingénieurs en arts chimiques et technologiques. klinkt best fancy toch he? hoop dat het mee valt want hoe meer fancy hoe meer ze verwachten vaak hè. tot eind juli verblijf ik hier in mijn paleisje/bezemkast, het is 9 à 11 vierkante meter en alles zit erin, zowel eigen badkamer als eigen keuken. voor iedereen die me een kaart (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie