Avatar Katalin en Marco

Katalin en Marco

Status update van 10 mei 2018

Status update - 10 mei 2018 om 18:09 uur

We zijn weer in The Netherlands. Het zit er op, jeetje wat is dat snel gegaan. Nu al heimwee!! Ik beloof snel de laatste blog te plaatsten.

Daar is weer een nieuwe blog!

Bericht - 06 mei 2018 om 17:54 uur

Hallo allemaal!!
Sorry dat jullie zo lang moesten wachten. Maar ik heb weer de tijd genomen voor een blog. Er is inmiddels weer een week voorbij, waarvan er 2 reis dagen bij hebben gezeten waar we niet veel ondernomen hebben. Maar die dagen waren  bedoeld om op en neer naar Marco zijn oma in Oregon te gaan. We hebben daar 2 nachten geslapen. Het was weer een totaal andere omgeving, een beetje te vergelijken met Nederland, veel landbouw en groen. Alleen spreken ze er Amerikaans. Oma heeft goed voor ons gezorgd en ons meegenomen naar leuke plekken. Marco had een trip down memory (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Deel 3

Video - 30 april 2018 om 05:20 uur

Nieuwe blog!

Bericht - 30 april 2018 om 05:19 uur

Hoi allemaal! 
We hebben Las Vegas erop zitten. Het was heerlijk om weer de stad uit te rijden, man man wat een drukte. Voor ons waren 3 nachten meer dan genoeg. We hebben enorm genoten van onze deluxe kamer, heerlijk! De zon ook heerlijk. We hebben er heerlijk gegeten. De strip en downtown waren leuk om overheen te lopen en alles wat er gebeurd vermaakt je prima. Het is echt een speeltuin voor volwassenen. Maar man wat veel mensen, niet te doen. Dus eenmaal de stad uit voelde heerlijk. We zijn door death valley heen gereden. Dat is een vallei (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

..

Bericht - 26 april 2018 om 05:34 uur

Eindelijk het filmpje met de fotos kunnen uploaden! We zijn nu in Las Vegas, we praten jullie snel bij.
2 reactiesPlaats een reactie

Fotos Deel 2

Video - 26 april 2018 om 05:32 uur

WAUW.

Bericht - 25 april 2018 om 05:09 uur

Goedemorgen voor jullie! Ik heb weer tijd gehad op een blog te typen. De afgelopen dagen waren ongelofelijk gaaf, echt geen woorden voor hoe mooi het hier is. Ik kan misschien wel uren door gaan over hoe mooi dit was. Deze dagen hebben de vakantie nu al perfect gemaakt. We hebben de afgelopen dagen zo veel verschillende landschappen gezien, dat is bijna niet in te beelden. Wij beide zijn verkocht. Ik ga verder waar we gebleven waren, in Page. We zijn rond het middag uur op excursie geweest maar een canyon. We hebben speciaal het middag uur gekozen want dan (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Deel 1

Video - 22 april 2018 om 05:58 uur

Route66 en Grand canyon

Bericht - 22 april 2018 om 05:55 uur

Hallo iedereen,

We hebben de grand canyon er op zitten. Het is eigenlijk niet in woorden te beschrijven hoe het daar was, maar met de woorden ongelofelijk, groot, stil en bijzonder komen we een heel eind. Wat een immens grote vallei is het, dat is niet in te beelden.  Wel een ontzettend druk park met veel te veel Chinezen, die zijn daar echt met kolonies. We zijn daar in de middag aangekomen na een stuk route 66 te hebben gereden. De weg van route 66 is niet heel bijzonder, maar de dorpjes die nog helemaal in de oude stijl waren (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De kou in

Bericht - 20 april 2018 om 16:49 uur

Vandaag gaan we richting de Grand Canyon! Het is daar momenteel niet zo warm als bij jullie, helaas niet warmer dan 8 graden. Vanaf morgen weer de zon tegemoet!3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2