Avatar Katalin en Marco

Katalin en Marco

Momenteel is marcokatalin bezig met de reis ROADTRIP. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van marcokatalin

Blijf op de hoogte van de reisblog van marcokatalin door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Deel 1

Video - 22 april 2018 om 05:58 uur

Route66 en Grand canyon

Bericht - 22 april 2018 om 05:55 uur

Hallo iedereen,

We hebben de grand canyon er op zitten. Het is eigenlijk niet in woorden te beschrijven hoe het daar was, maar met de woorden ongelofelijk, groot, stil en bijzonder komen we een heel eind. Wat een immens grote vallei is het, dat is niet in te beelden.  Wel een ontzettend druk park met veel te veel Chinezen, die zijn daar echt met kolonies. We zijn daar in de middag aangekomen na een stuk route 66 te hebben gereden. De weg van route 66 is niet heel bijzonder, maar de dorpjes die nog helemaal in de oude stijl waren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De kou in

Bericht - 20 april 2018 om 16:49 uur

Vandaag gaan we richting de Grand Canyon! Het is daar momenteel niet zo warm als bij jullie, helaas niet warmer dan 8 graden. Vanaf morgen weer de zon tegemoet!3 reactiesPlaats een reactie

Los Angeles

Bericht - 19 april 2018 om 07:13 uur

Hoi allemaal!
Wij zijn bijna klaar met ons avontuur in LA, nog 1 nacht en dan vertrekken we in de ochtend naar onze tussenstop Kingman om daarna naar de grand canyon te gaan. Overigens is de tussenstop nabij de historic route 66 dus die gaan we een stuk meepakken. Nu over LA; wat een gigantische grote en drukke stad, niet normaal. Het lijkt er de hele dag door spits te zijn, stoplichten op elke hoek van de straat, lange reistijden om van het ene punt naar het andere te komen enzovoort. Maar ook het aantal zwervers is niet normaal. Het (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

..

Bericht - 18 april 2018 om 17:24 uur

Hoii, we hebben onze 1e volle dag er op zitten! De vlucht was prima, het weer is goed en we hebben een prima auto, foto’s vanavond ;) Tussen al het leuks door zijn we ook nog even aan het bijkomen van de jetlag. Vanavond (+ 9 uur voor jullie) plaatsen we onze 1e verslag, dan lezen jullie wat wij in LA meegemaakt hebben.  
2 reactiesPlaats een reactie

Vlucht geannuleerd

Bericht - 15 april 2018 om 08:12 uur

Het eerste bericht plaatsen we sneller dan gehoopt.. Helaas is onze vlucht geannuleerd, enorm k*t en de reden is tot op heden nog onbekend. We zijn omgeboekt naar morgen 16 april 12:45.  Hierdoor moeten we helaas 1dag LA inleveren :(
4 reactiesPlaats een reactie

Route

Status update - 08 april 2018 om 19:24 uur

Los angeles > Kingman (route 66) > Grand canyon > Page > Monument valley > Capitol reef > Bryce canyon > Las Vegas > Lone Pine (death valley) > Topaz lake > Klamath Falls > Salem (oma Marco) > Redding > Yosemite > San fransisco.

Het duurt niet lang meer! Nog een week en dan zijn wij in USA

Bericht - 08 april 2018 om 18:48 uur

Hallo iedereen!
Wij gaan proberen een blog bij te houden van onze reis. Omdat we optimaal willen genieten waardoor het contact misschien wat minder zal zijn, en wij niemand teleur willen stellen, plaatsen we hier waar we zijn of zijn geweest. Zo blijven jullie allemaal op de hoogte van onze reis en avonturen. We zullen steeds onze locatie bij de berichten delen. Meld je aan met je email adres om updates te volgen! We beginnen onze reis in Los Angeles, hier zullen we 4 nachten verblijven. 
Veel lees plezier!


(...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie