Avatar Bram en Wim

Bram en Wim

het goede doel voor deze reis

Bericht - 10 maart 2018 om 11:03 uur

Het goede doel is deze reis Hospice Beukenrode in Naaldwijk, dat zich hieronder even kort voorstelt.

Het hospice is een bijna-thuis-huis waar mensen verblijven die terminaal ziek zijn; zij hebben een levensverwachting korter dan 3 maanden.
Er werken 70 vrijwilligers en de verpleegkundige zorg wordt door het team van Careyn verzorgd. De vrijwilligers en verpleegkundigen bieden verzorging, troost, een veilige omgeving, ontlasten de naaste mantelzorgers en dat alles in een huiselijke sfeer. Er wordt verzorgd, gekookt, gepraat, getroost en nog veel meer. Er is veel aandacht voor sfeer en gastvrijheid; er zijn geen bezoektijden en iedereen krijgt een kopje koffie. Zonder de vrijwilligers zou dit niet kunnen bestaan. De financiering is (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

de route door Frankrijk

Bericht - 08 maart 2018 om 17:45 uur


0 reacties • Plaats een reactie

het moet er maar weer eens van komen

Bericht - 08 maart 2018 om 17:39 uur

Na onze fietstochten in 2008 (Santiago de Compostella) en 2012 (Rome), willen we volgend jaar opnieuw een lange fietstocht gaan maken. Na enig beraad kwamen we tot de conclusie dat een nieuwe tocht naar Santiago onze voorkeur  heeft. Zoals het er nu naar uitziet gaan we met z’n tweeën dit nieuwe avontuur aan.  Robin zit hoogst waarschijnlijk in China, maar haakt mogelijk nog aan gedurende de reis.    Koos, de schoonzoon van Wim, had plannen om mee te gaan, maar voor hem kwam het nog te vroeg. Misschien dat we hem het eerste stuk mee  kunnen nemen om de smaak te laten proeven van het vrije leven van een lange (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie