Avatar Lynn Steindl

Lynn Steindl

De laatste dag

Bericht - 17 mei 2019 om 15:02 uur

Hallo allemaal!

Dit is mijn laatste blog want ik zit in de trein naar huis. Ik ben om 14:20 in de trein gestapt en ik kom vanavond om 21:45 aan op het station in Sittard.

Vanochtend ben ik naar de Galilei Schule geweest in Berlijn. Op deze school zitten ongeveer 400 kinderen en er zijn 70 juffen en meesters. Het is dus een hele grote school. Op deze school heb ik in twee klassen mogen kijken. Eerst in groep 6 en daarna in groep 8. Ook heb ik de kinderen verteld over het vriendenboekje wat ik met jullie heb gemaakt. Omdat we met zijn 6e in een groep 6 waren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 4 en 5!

Bericht - 16 mei 2019 om 21:12 uur

Hallo groep 5a!

Gisteren ben ik naar de universiteit in Berlijn geweest. Dit is een school waar onder andere studenten naar school gaan om te leren om juf of meester te worden net zoals ik. Op deze school heb ik eerst even rond gekeken en daarna heb ik bij een les gezeten. Tijdens deze les hebben we het gehad over de basisschool in Duitsland en in Nederland. Na de les hebben we met de studenten van de universiteit gesproken. En hebben we het vooral gehad over de verschillen op de basisschool in Duitsland en in Nederland. Daarna zijn we naar de stad gegaan omdat we graag fietsen wilde huren (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 2 en 3!

Bericht - 14 mei 2019 om 17:58 uur

Hallo kinderen van groep 5a!

Maandagochtend ben ik naar de Philharmonie in Berlijn gegaan. Hier kwamen ongeveer 2000 kinderen bij elkaar om samen te zingen en muziek te maken samen met een band. Het was heel mooi om te zien hoeveel kinderen samen kunnen zingen. Daarna ben ik naar Sachenhausen gegaan, dit vond ik ook heel erg indrukwekkend om te zien. Uiteindelijk hadden we allemaal honger gekregen en zijn we in een restaurant gaan eten. Na het eten zijn we weer terug gegaan naar het hotel om te gaan slapen omdat we de volgende dag weer vroeg op moesten.

Dinsdagochtend zijn we namelijk vroeg vertrokken naar een basisschool hier in (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Foto's

Bericht - 13 mei 2019 om 22:23 uur

De eerste foto's van mijn reis staan online! Neem even een kijkje in het fotoalbum. Morgen komt er weer een nieuwe blog online van alles wat ik de afgelopen dagen heb meegemaakt :)
0 reactiesPlaats een reactie

De eerste dag in Berlijn

Bericht - 13 mei 2019 om 08:16 uur

Hallo!

Zondagochtend om half 8 ben ik in de auto gestapt om naar het station in Sittard te gaan. Om kwart over 8 ben ik daar op de trein gestapt met een groep van 9 meiden en 2 docenten. Om 11 uur moesten wij overstappen naar een andere trein en toen zijn wij per ongeluk een station te vroeg uitgestapt. Oepsss…. Bij een informatiepunt hebben wij gevraagd wat we nu moesten doen omdat we gereserveerde tickets hadden in de trein. Gelukkig konden wij gewoon een andere trein pakken en uiteindelijk zijn wij om half 5 in Berlijn aangekomen. Vanuit het treinstation in Berlijn zijn we meteen naar (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Studiereis Berlijn

Bericht - 24 april 2019 om 11:29 uur

 Wil jij ook mijn reis naar Berlijn volgen? Volg dan mijn site en lees in mei mijn blogs over mijn studiereis naar Berlijn! :)
0 reactiesPlaats een reactie