Avatar Lotte Keijzers

Lotte Keijzers

Status update van 08 februari 2018

Status update - 08 februari 2018 om 08:09 uur

Onderweg met de 16uur durende sleeper bus naar Ninh Binh. Here we go, we're going on an adventure!

Kennismaking met Zuid-Oost Azië

Bericht - 03 februari 2018 om 15:59 uur

Ik ben erachter gekomen dat de steden van Vietnam niets voor mij zijn. Althans, niet voor langer dan twee dagen. Met een geweld aan verkeer zijn we door Ho Chi Minh gestruind, waar je moet oversteken tussen honderden auto's, scooters en ander soort voertuigen. "Voetpaden" zijn kleine strookjes pal naast dit verkeersgeweld. Ik heb kennis mogen maken met het scooter verkeer door achterop te zitten bij een scooter taxi die je simpelweg boekt via een app, super ervaring! Als echte cultuurbarbaren hebben we mozzarella sticks gegeten en heeft mijn lieve vriendinnetje een ukulele aangeschaft, waardoor ik op onze vrije (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Schiphol

Bericht - 29 januari 2018 om 20:38 uur

Thuis doei zeggen was toch iets moeilijker dan ik dacht. Hoewel ik echt maar drie weken weg ben, voelt het super groots! Het feit dat je alleen op reis gaat, ik dat prima kan, maar toch, spannend!! Bepakt en bezakt met de trein richting Schiphol, kwam ik precies volgens mijn schema aan bij het inchecken van de bagage. Daarna kon ik rustig door naar de douane, waar de wachttijd 0-5 minuten bedraagde. Volgende stop was de paspoort controle, waar je gebruik kan maken van de nieuwe fancy zelfscan. Daar stapte ik mooi op af totdat ik iemand hoorde roepen: (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Extra bosje bloemen

Bericht - 27 januari 2018 om 12:22 uur

Hoe ik in mijn hoofd had om vol energie en met een blakende roze kleur mijn stage af te sluiten en voorbereidingen voor mijn reis te treffen, liep ik nu lijkbleek en met een zwaar bokkend hoofd door de week heen. Mijn hemel wat voel ik me ziek zeg... dat gevoel staat in zwaar contrast met het feit dat ik mijn Bachelor of Nursing cum laude heb behaald in diezelfde week! Maar wauw, wat ben ik er trots op! Dat wordt een extra bosje bloemen op de diplomauitreking. Helaas werkt mijn lijf nog niet echt mee en lig ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie