Avatar Lonneke Veldt

Lonneke Veldt

BALI

Bericht - 17 augustus 2017 om 03:16 uur

Sorry, ik plaats de laatste tijd niet veel want we zijn met de boot aangekomen op Bali! We zijn heerlijk aan het genieten, we kwamen aan bij Canggu en zijn daar 2 nachten gebleven! We hebben gesurfd, bij het zwembad gehangen en lekker drankjes gedronken bij een beach club! Toen door naar Seminyak, same story. En toen naar Uluwatu (pak gerust de kaart erbij dat doet de fam. Veldt ook) 😜😜. Onwijs mooi hier, en super lekker eten! We genieten volop van elkaar en van het prachtig mooie bali ❤️

Onze planning is dat we door gaan naar nusa lembongan (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Ijen

Bericht - 17 augustus 2017 om 03:13 uur

ZONDAG 13 AUGUSTUS

om 1 uur snachts gingen we met een ander busje, andere chauffeur gelukkig naar de Ijen.

Het was minder dan een uurtje rijden, en anderhalf uur lopen.. naar boven 😱

Nog nooit heb ik mij zo ellendig gevoeld, het hield gewoon niet op, klimmen, klimmen en nog eens klimmen. M'n maag keerde om en ik dacht dat ik moest overgeven (ja, niks gewend, geen conditie) Mick was trouwens heel lief en wachtte steeds maar hij had het zo in 1 stuk door kunnen lopen haha. Kortom; het was zwaar! Maar wow, wat was dat het waard! Het was nog donker (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Malang

Bericht - 13 augustus 2017 om 05:40 uur

VRIJDAG 11 AUGUSTUS

We hebben uitgeslapen en top ontbeten, naar het hostel achter ons hostel gegaan die onze tour regelde naar Bromo vulkaan & Ijen krater! We hebben de stad Malang bekeken, ze hebben een heel klein dorpje met allemaal kleuren huisjes heel erg schattig! En een groot plein om lekker te kunnen chillen.

Smiddags naar een grote shopping mall geweest en daar nog wat gegeten. Terug bij het hostel hebben we nog lekker even gechillt op bed. Om 12 uur Snachts werden wij opgehaald om te beginnen met de Bromo tour.


ZATERDAG 12 AUGUSTUS

deze dag begon dus erg vroeg. Om 12 uur werden we in (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Reisdag Malang

Bericht - 11 augustus 2017 om 03:41 uur

DONDERDAG 10 AUGUSTUS

We pakte de nachttrein, wat ik zo graag eerder had gedaan! Het is super comfortabel en je krijgt echt een "boarding pass". Je hebt hier ook echt uitverkochte treinen, ze worden hier niet zo volgepropt als bij ons in Nederland. We kregen een kussen en een dekentje, we zaten in verstelbare stoelen, tv, gordijntjes, ze kwamen langs met eten, en het licht ging uit. Het was echt top! Ik heb bijna de hele weg geslapen (het was ongeveer 7 uurtjes reizen). Aangekomen in ons hotel, we hadden dit keer een iets luxer hotel gekozen om even bij (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Yogyakarta

Bericht - 11 augustus 2017 om 03:33 uur

DINSDAG 8 AUGUSTUS

om 7 uur sochtends werden we opgehaald bij Bale'ku en brachten ons naar de trein die om 11:17 vertrok. Rond 14:30 kwamen we aan in Yogyakarta! We hadden een homestay geboekt midden in het centrum, wederom konden deze mensen amper een woord engels spreken. We hebben even wat gekeken door de stad, er sprak een vrouwtje ons aan en zeiden dat we naar "art museum" moesten gaan, ze bracht ons daarheen, heel mooi! Het was een soort van kunsthal maar ze hadden alles zelf gemaakt met speciaal inkt wat ze zelf maakte. Echt heel fascinerend! Hierna vroegen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pangandaran

Bericht - 08 augustus 2017 om 03:26 uur

ZONDAG 6 AUGUSTUS

We gaan met een mini bus van Bandung naar Pangadaran, dat heeft onze gids Uto van de witte krater geregeld voor ons. om 6:00 vertrokken we en om 14:30 kwamen we bij ons "resort" aan genaamd: Bale' ku. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n mooi uitzicht gehad dan vanuit daar. De eigenaresse was super lief! En het was spotgoedkoop. We gingen even kijken bij het strand en hebben daar wat gegeten, we vonden het terug te ver lopen en gingen bij locals achter op de scooter die ons terug brachten naar het resort. We gingen vroeg slapen.


MAANDAG 7 AUGUSTUS

Voor vandaag hadden (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Bandung

Bericht - 06 augustus 2017 om 02:14 uur

Wij hebben een tour geregeld bij Uto, op naar de kawah putih, of te wel de witte krater en hot spring om jezelf te overweldigen met de geur van zwavel.

We werden smorgens om 8:30 opgehaald in een te klein busje voor 6 personen, 2 andere Nederlanders ontmoet en ongeveer 3 uur onderweg naar de krater. Onderweg wat gegeten bij vrienden van Uto.

het 3 uur zitten in een te krappe bus was het dubbel en dwars waard! Zie foto's.. zo ontzettend spectaculair!!

Hier nasi goreng gegeten.

Door naar de Hot spring waar je onderweg allerlei verschillende Theeplantages tegen kwam, echt adembenemend.

Aangekomen bij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bandung reisdag

Bericht - 04 augustus 2017 om 15:10 uur

Onderweg naar Bandung.

Wat een rit..

het duurde al een uur voordat we de stad uit kwamen en toen moesten we nog 120 km.

Iedereen sliep in de bus, behalve ik natuurlijk haha.

Wat een verkeer, mega druk. Ik heb het idee dat iedereen maar wat doet, alles gaat kriskros door elkaar. Kids midden op de snelweg om frisdranken/nootjes te verkopen. En overal waar je kijkt zie je minimaal 30 scooters. Onderweg hadden we een pension geboekt via Airbnb, we zijn daar heen gelopen, we kwamen daar aan en we mochten niet samen op 1 kamer slapen omdat we niet getrouwd zijn, dus (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Jakarta

Bericht - 04 augustus 2017 om 06:05 uur

Aangekomen op Jakarta om 17:00.

Warm en vochtig toen we naar buiten gingen. Elke taxi sprak ons aan of we met hun mee wilde gaan maar er zit een gratis shuffle bus bij het hotel waar wij braaf mee wilde gaan.

Wij aan de security gevraagd waar de bussen komen. Daar ruim anderhalf uur gewacht op de bus. De chauffeur rijd verschrikkelijk en we zijn vreselijk uitgeput van de lange reis en het wachten. Aangekomen in ons eerste hotel IBIS STYLES.

Prachtig, lekker bed, lekkere douche. Heerlijk geslapen en uitgebreid ontbeten de volgende ochtend. Op naar de trein om naar Bandung te gaan. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vliegreis

Bericht - 03 augustus 2017 om 09:42 uur

Hi lieve iedereen,


Pff aangekomen na een lange, zware vlucht..

ik zal toegeven ik heb amper een oog dicht gedaan.

Het is niet voor mij weg gelegd om in een vliegtuig te slapen. Ach goed, ik had meer dan 1000 films die ik kon kijken, muziek wat ik kon luisteren, ons vliegtuig volgen (wat ik deed, en dan zag ik dat we boven een of andere turkmenistan vlogen en dan wilde ik het liefst het mapje zo snel mogelijk weg klikken). Toch deed ik mijn scherm uit en probeerde alle mogelijkheden om in slaap te komen, wat soms lukte voor 10 minuten, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie