Avatar Loeki  Hurkmans

Loeki Hurkmans

Momenteel is loekih bezig met de reis Peru vrijwilligerswerk in Cusco. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van loekih

Blijf op de hoogte van de reisblog van loekih door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Vervolg verslag de eerste drie weken

Bericht - 21 augustus 2019 om 18:55 uur

Na ons bezoek op het eiland waar geen toeristen komen bracht Julio ons naar een opstappunt waar een boot lag richting het eiland Taquile. Dit was een groot eiland waar ca 2500 mensen wonen. Een hele aparte gemeenschap. Een hele klim weer, maar een prachtig uitzicht over Lago Titicaca. En het was prachtig weer. Na een wandeling van ca 1,5 uur kwamen wij bij het restaurant aan waar wij de lunch zouden nuttigen. Twee vrouwen lieten ons zien hoe zij kleden weven, daarna kregen wij uitleg over hoe men daar leeft. Ook de kleding is speciaal vooral voor de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Laatste verslag Costa Rica Pura Vida

Bericht - 30 oktober 2018 om 15:38 uur

Donderdag 20 september Op naar Curaçao via Colombia Bogota als tussenstop naar Curaçao. Voor de tweede keer het land uit vanwege de geldigheid van het visum. Om 17.45 uur geland Devon en Rosa stonden mij op te wachten en het was daar heerlijk warm. Een heel verschil met Costa Rica de avonden waren daar best koud. s Avonds lekker een Indische rijsttafel gegeten lang niet gehad. Ik heb daar allemaal Nederlands voedsel gegeten, tosti, broodje croquet, uitsmijter, kaasfondue etc. Het Hollandse eten ga je op een gegeven moment wel missen. OP curaçao veel naar het strand geweest vanaf maandag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Diverse excursies in Costa Rica

Bericht - 14 september 2018 om 02:16 uur

Donderdag 13 september Costa Rica Pura Vida een kreet die je veel hoort. Het is een prachtig land met veel diversiteiten. De bevolking is aardig en behulpzaam. Jammer alleen dat overal afval ligt. Wat ziekelijk hier is, is het mobieltje dat is nog erger dan in Nederland. Ik ga sedert 2 maanden niet meer naar La Paz het huis van de chicas. De laatste tijd was er niets te doen, de chicas hebben het veel te druk meet therapieën en huiswerk. Ook voor de danslessen is er geen tijd meer jammer zij genoten er zo van. Ik ga nu (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status update van 06 juli 2018

Status update - 06 juli 2018 om 03:39 uur

Panama Bocas El Toro De Dolfijnen

Status update van 06 juli 2018

Status update - 06 juli 2018 om 03:10 uur

Bocas El Toro Panama

Bocas El Toro Panama

Bericht - 06 juli 2018 om 02:36 uur

Donderdag 5 juli 2018 Dinsdag 5 juni zijn wij weer naar het bejaarden tehuis geweest. Deze keer ging het mij wat beter af. Ik heb wel dezelfde vrouw eten gegeven als de vorige keer. Elke middag help ik in de casa de eliamentos (soort voedselbank) Cinthi de vrouw die de boel daar regelt is erg blij met mij. Wat het project betreft alles gaat erg traag. Wel hebben wij nu 2 poefs gemaakt van autobanden ziet er gaaf uit. Er ligt nu nog materiaal voor nog 2 maar er zijn geen autobanden meer. Afwachten wanneer die gaan komen trancila (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

La Fortuna

Bericht - 06 juni 2018 om 02:21 uur

Nationale park Arenal 
1 reactiesPlaats een reactie

Vrijwiligerswerk in Costa Rica

Bericht - 06 juni 2018 om 02:13 uur

Dinsdag 5 juni 2018 Afgelopen week niet zo veel bijzonders gedaan. Het weer valt mij wel een beetje tegen krijg ook steeds te horen het is winter. S Morgens schijnt de zon en een prachtige blauwe lucht maar elke dag zo rond 15.00 a 16.00 uur vreselijke regenbuien. Ik heb 2 paar dichte schoenen bij mij met moeite krijg ik ze op tijd droog zoveel water valt er. Maandag 21 mei 2e Pinksterdag daar doen zij hier niet aan ben ik gaan werken. Het groen project de geverfde autobanden ligt nog steeds stil. Xiamara de directrice vertelde mij dat (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Zie verslag 17 mei

Bericht - 18 mei 2018 om 02:17 uur


2 reactiesPlaats een reactie

Vrijwiligerswerk in Costa Rica

Bericht - 18 mei 2018 om 02:07 uur

Donderdag 17 mei Eindelijk komt er een beetje schot in het project het is hier echt manana je moet wel geduld hebben nou dat leer je hier wel. Maandag 9 mei alles aangeschaft voor het maken van de plantenbakjes van de plastic flessen kom ik dinsdag morgen in het huis aan hangen ze al. De chicas konden niet wachten tot de volgende dag wel positief. Ik had nog verf gekocht die ochtend hebben we die flessen geverfd. Een aantal dingen mis ik hier wel bijvoorbeeld mijn warme douche ondanks het ingenieuze systeem dat zij hier hebben een elektrisch draadje (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2