Avatar Liselot van Bergen

Liselot van Bergen

Blog 7 --> Ayo Dushi Korsou

Bericht - 04 juni 2018 om 00:40 uur

Lieve Dushi’s & Dushinnen, 

Daar issie dan, de dag waar je soms zo naar uitkijkt maar ook de dag die je liever steeds vooruitschuift. Elke keer die beruchte vraag van ‘En wanneer vlieg je terug?’, beantwoordde je steeds met ‘Ja rustig over 4 weekjes pas man.’ ‘Ja volgende week zondag pik.’ Maar nu is het ineens van ‘Ja vandaag, echt kut.’ En dan besef je je ineens dat alles wat je hebt meegemaakt een herinnering gaat worden. Het wordt nu terugkijken naar die geweldig leerzame tijd. Die tijd van vrijheid en zelfontplooiing. Over een paar uurtjes stappen we die fabuleuze (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog 6 --> Koning Willempie en de rest

Bericht - 07 mei 2018 om 07:01 uur

Landgenoten, 

Vandaag moet ik even deze blog openen met een trieste mededeling. Over precies 4 weken zal ik bepakt en bezakt met een tissue snikkend in het blauwe TUI raket zitten. Een rugzak gevuld met herinneringen, een hoop nieuwe levenservaring en 55 kilo te veel, zal ik dan afgeven bij de balie. Maar daar wil ik nog even niet aan denken. Want we hebben weer een paar leuke weken achter de rug. 
 

Beginnend met de spetterende koningsnacht. Met een volle bus vertrokken we richting Madero, een dikke hippe strandtent. In de bus werden mijn schoentjes nog even opgepoetst door de lokale (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog 5 --> Kaviaar en champagne

Bericht - 18 april 2018 om 00:06 uur

Ni Hao beste lezers! (Althans als ik nog lezers heb na deze periode van silencio) 

Als eerste dacht ik, het is leuk om eens in een andere taal iedereen te groeten, dus bij deze. En soms heb je gewoon even een periode nodig om weer nieuwe inspiratie op te zuigen, wil je telkens een masterpiece leveren. Dus dat heb ik gedaan. 11 nachten maar liefst heb ik mogen baden in luxe. Een warme douche, een airco, een zwembadje, een (af en toe) schone toilet, iemand die je bikini uitwast EN uithangt zodat het uitwassen niet zinloos was, een tweepersoonsbed zonder tweede (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 27 maart 2018

Status update - 27 maart 2018 om 20:32 uur

Knuffelsss

Blog 4 --> Grote kleine update

Bericht - 27 maart 2018 om 20:28 uur

Bon dia macamba’s!  

Jullie hebben een tijdje niks van mij gehoord, maar ik heb zeg maar zo geleerd, geen nieuws is goed nieuws. Maar ik hoor jullie nu denken, zo van ‘huh waarom schrijft ze nu dan, is er weer iets gebeurd?’  Nee hoor dames en heren, deze keer zitten al mijn vingertjes er nog aan, wel te horen gekregen bij de huisarts dat het herstel van de zenuwen in mijn hand 1,5 tot 2 jaar kan duren voordat ik het gevoel in mijn vingers weer terug zal krijgen. Inmiddels zijn alle stekels van de zee-egels er ook uitgezweerd en zijn er geen verdere (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Blog 3 --> Dikke vette zee-egel

Bericht - 14 maart 2018 om 04:59 uur

Bon Nochi Dushi’s!!  

Het is bij jullie midden in de nacht en voor mij voelt het als midden in de nacht. Maaar met alle liefde even een kleine update hier vanuit Dushi Korsou. 

Het vervelende is dat ik nooit weet wat ik nou allemaal heb meegemaakt, dus misschien mis ik wel essentiële dingen in deze blog, maar hee hallo het is al laat.
Ik zal maar beginnen met mijn hand, altijd hot topic van de afgelopen blogs. Na tien dagen Diclofenac was het niet beter dan eerst, dus daar ben ik nog steeds niet vanaf. Het kan 6 weken duren en ik zit nu op 4 weken, (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Blog 2 --> Dushi Korsou

Bericht - 02 maart 2018 om 16:17 uur

Bon tardi beste lezers!  

Ik ben weer terug van weg geweest dus bij deze mijn comeback. Ik heb kort gezegd weer een enerverende week achter de rug vol met indrukken en helaas ook wat tegenslagen. Want ja een week vol voorspoed is mij gewoon nog niet gegund.

Het begon allemaal maandag, de dag van onze eerste dag bij de kindjes van Amigunan. Tessa en ik waren lichtelijk gespannen omdat we natuurlijk niet wisten wat ons allemaal te wachten stond. We werden hartelijk ontvangen door Tante Emma, de eigenaresse van Amigunan di Cristo, en vervolgens kregen we een rondleiding van Lisette, onze stagebegeleider. Tante Emma heeft in principe haar (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Blog 1 --> Dushi Korsou

Bericht - 19 februari 2018 om 05:03 uur

Bon dia lekker Dushi's van me!

Na wat uitstelgedrag is hier dan toch echt mijn eerste blog. Ik zal even kort en bondig samenvatten hoe onze eerste dagen op Curacao zijn verlopen.
15 februari om 10:30 steeg onze Boeing 787-8 de lucht in nadat we afscheid hadden genomen van al onze geliefdes op Schiphol. Dit was easy peasy lemon squeezy, nee grapje mams, dit was echt super sip. Tijdens deze 10-urige zit hadden we totaal geen pijn aan onze bips, want de nodige calorieën waren genuttigd waardoor de vetten direct op de goede plek terecht zijn gekomen. Kip met piripiri, een (...)

Lees verder


10 reactiesPlaats een reactie