Avatar Lisa-Marie Bosma

Lisa-Marie Bosma

Momenteel is lisamariebosma bezig met de reis Bon Bini Curaçao . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van lisamariebosma

Blijf op de hoogte van de reisblog van lisamariebosma door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Carnaval 2018

Bericht - 14 februari 2018 om 19:24 uur

~ Carnaval ~

Carnaval hier op Curaçao is al meer dan twee weken bezig. Het wordt afgesloten met meerdere optochten, zowel in de middag als avond. En ik kan je vertellen dat carnaval op dit eiland echt super gaaf is!!! Een optocht van vier uur lang, in de brandende zon, veel muziek en geweldige kostuums. Wauwww Curaçao wat ben je nu al geweldig!
0 reacties • Plaats een reactie

Schiphol 06-02-2018

Bericht - 07 februari 2018 om 14:58 uur

~ Afscheid nemen blijft lastig ~

Het was eindelijk zover, 06 februari 2018. De reis gaat beginnen. Maar eerst moet er nog even afscheid worden genomen, en wat blijft dat altijd zwaar, pfff.

Na vele knuffels was het dan eindelijk zover. Nog wat fotos en wij gingen ervandoor. De reis is begonnen.

Een vlucht van 10uur daar zaten we enorm tegenop. Maar het vloog voorbij. Een aantal heerlijke maaltijden, wat kletsen, spelletjes en muziek. Toen kwamen wij aan op het heerlijke (31graden) Curaçao. 

Na 1,5uur wachten (heel normaal hier) werden we opgepikt door de verhuurder van ons huisje. Met een enorme auto reden (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Bon bini

Bericht - 26 januari 2018 om 21:04 uur

Welkom op mijn reisblog. Tijdens mijn reis naar het mooie Curaçao, houd ik jullie via deze weg op de hoogte van de momenten die ik meemaak. Deze mooie reis gaat beginnen op 06 februari 2018 en zal duren tot 06 juni 2018.


Op dit moment volg ik het vierde jaar van de Lichamelijke Opvoeding op Hogeschool Windesheim. Als afronding van mijn opleiding ga ik tijdens mijn eindstage de gymlessen verzorgen op een basisschool, Dr. Albert Schweitzer school, op Curaçao. Gedurende deze periode, vier maanden, hoop ik dit mooie land veel te kunnen bieden met mijn kennis over het bewegen. Daarnaast (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie