Avatar Lisa-Marie Bosma

Lisa-Marie Bosma

De maanden vliegen voorbij

Bericht - 14 mei 2018 om 02:17 uur

Inmiddels zijn er al drie maanden voorbij en is de laatste maand aangebroken.
Afgelopen maand veel bezoek gehad en nieuwe ervaringen mee gemaakt. Mijn vriendinnetjes (Claudia en Nadia) hebben genoten van het mooie eiland. Daarvoor in ruil hebben zij mij een ander Antilliaans eiland laten zien, Bonaire. Wat was dat geweldig, een nieuwe ervaring rijker. Onder andere klein Bonaire bezocht, windsurfen, cultuur gesnoven maar vooral met z’n drieën genoten. 6 april ging helaas de reis weer terug naar Bonaire. In m’n uppie vliegen naar curaçao omdat mama op bezoek komt. Samen hebben wij heel erg genoten van het eiland, van de leuke mensen maar ook vooral van elkaar. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Maand 1

Bericht - 14 maart 2018 om 23:02 uur

De eerste maand is voorbij gevlogen!

De eerste weken was het nog even wennen op het eiland, het was tenslotte net carnaval geweest. De eerste weken van mijn stage waren daardoor erg chaotisch. Wel werd ik heel warm ontvangen, de kinderen waren aan het gillen en sloegen op de tafels om te laten zien hoe blij zij waren.
De kinderen vinden mijn gymlessen vanaf moment 1 geweldig. De kinderen hier zijn super fanatiek en vinden alles leuk. Wel vinden zij het lastig om binnen een spelletje te verliezen. Kinderen spelen veel vals en maken veel ruzie om toch te winnen. Al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carnaval 2018

Bericht - 14 februari 2018 om 19:24 uur

~ Carnaval ~

Carnaval hier op Curaçao is al meer dan twee weken bezig. Het wordt afgesloten met meerdere optochten, zowel in de middag als avond. En ik kan je vertellen dat carnaval op dit eiland echt super gaaf is!!! Een optocht van vier uur lang, in de brandende zon, veel muziek en geweldige kostuums. Wauwww Curaçao wat ben je nu al geweldig!
0 reactiesPlaats een reactie

Schiphol 06-02-2018

Bericht - 07 februari 2018 om 14:58 uur

~ Afscheid nemen blijft lastig ~

Het was eindelijk zover, 06 februari 2018. De reis gaat beginnen. Maar eerst moet er nog even afscheid worden genomen, en wat blijft dat altijd zwaar, pfff.

Na vele knuffels was het dan eindelijk zover. Nog wat fotos en wij gingen ervandoor. De reis is begonnen.

Een vlucht van 10uur daar zaten we enorm tegenop. Maar het vloog voorbij. Een aantal heerlijke maaltijden, wat kletsen, spelletjes en muziek. Toen kwamen wij aan op het heerlijke (31graden) Curaçao. 

Na 1,5uur wachten (heel normaal hier) werden we opgepikt door de verhuurder van ons huisje. Met een enorme auto reden (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Bon bini

Bericht - 26 januari 2018 om 21:04 uur

Welkom op mijn reisblog. Tijdens mijn reis naar het mooie Curaçao, houd ik jullie via deze weg op de hoogte van de momenten die ik meemaak. Deze mooie reis gaat beginnen op 06 februari 2018 en zal duren tot 06 juni 2018.


Op dit moment volg ik het vierde jaar van de Lichamelijke Opvoeding op Hogeschool Windesheim. Als afronding van mijn opleiding ga ik tijdens mijn eindstage de gymlessen verzorgen op een basisschool, Dr. Albert Schweitzer school, op Curaçao. Gedurende deze periode, vier maanden, hoop ik dit mooie land veel te kunnen bieden met mijn kennis over het bewegen. Daarnaast (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie