Avatar Lisa Bongers

Lisa Bongers

Momenteel is lisabongers bezig met de reis Au pair adventure . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van lisabongers

Blijf op de hoogte van de reisblog van lisabongers door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

3 weeks later ????

Bericht - 25 april 2018 om 15:37 uur

Hi guys,  


It's me again! Zoals ik beloofd heb, zit ik weer achter mijn laptop om een jullie een update te geven van mijn avontuur hier in Amerika. En man oh man er is een hoop gebeurt!

 Om te beginnen, IK BEN NAAR FLORIDA GEWEEST!!!! Wat natuurlijk helemaal awesome is! Zaterdagmiddag was de dag dat we het vliegtuig in stapte. De vlucht duurde voor mijn gevoel echt zooooo lang, maar het feit dat ik een drama ben met stilzitten kan natuurlijk ook hebben meegespeeld ????

 We vlogen naar Palm Beach en reden toen naar ons verblijf, eenmaal aangekomen bij dit (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

My first days

Bericht - 07 april 2018 om 17:23 uur

Hi there, De eerste dagen zijn voorbij gevlogen dus dacht ik "tijd voor een update". En hier zit ik dan, achter mijn laptop een leuk verhaaltje voor jullie te schrijven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, I know I do???? Het was dinsdagochtend 4 uur dat mijn wekker ging, na een nacht van niet slapen, was de tijd dan eindelijk daar. Tijd om de laatste dingen in mijn koffer te gooien en in de auto te stappen. EIN-DE-LIJK, ik was onderweg! Toen ik aankwam op schiphol duurde alles vooral erg lang, echt heel erg lang. Dat vliegen is niet (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie