Avatar Marjolein Leijenhorst

Marjolein Leijenhorst

Home sweet home

Bericht - 15 augustus 2017 om 11:48 uur

Haai,

Leintje is weer thuis hoor. Inmiddels alweer een week druk aan het solliciteren en alles een beetje op een rijtje aan het krijgen. Het is heel raar om weer thuis te zijn. Eerlijk...er is echt niks veranderd. Er zijn een paar grote levens veranderende dingen zoals een vriendin die getrouwd is en 2 die een kindje hebben gekregen, maar behalve dat ga je zo weer verder. Besef komt nog niet echt dat ik werkelijk niks heb en redelijk vast zit in Ede. Het enige wat ik eigenlijk nog over heb van mijn reis is mijn jetlag. Elke avond om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Remy

Bericht - 25 juli 2017 om 02:38 uur

Bizar hoe de tijd vliegt. Ik herinner me nog als gister hoe ik op het vliegveld stond,  klaar op te beginnen. En inmiddels ben ik in alle landen geweest die op de planning stonden en heb ik mezelf op een strand gelegd om daar nog 2 weken "vakantie" te houden. Want reizen maakt moe. Mensen lachen als ik zeg dat ik moe ben van reizen en toe ben aan vakantie want reizen wordt gezien als een maandenlange vakantie. Wat op een bepaalde manier ook wel zo is, alleen het constant verplaatsen,  tassen pakken, bussen uitzoeken, onderhandelen over prijzen, uren (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tempel, tempel en nog eens tempel.

Bericht - 25 juni 2017 om 21:04 uur

Haai, Poeh, afscheid nemen is soms moeilijk als je weet dat je iemand sowieso het komende half jaar niet gaat zien.  Vandaag is mijn reismaatje van de afgelopen 5 weken naar Japan gevlogen. Ontzettend wennen om weer alleen te zijn, alles weer alleen uit te zoeken en weer opzoek te gaan naar mensen. Ik was zo gewend geraakt om die gekke duitser om me heen te hebben, dat het toch wel erg stil is zonder. Maar aan de andere kant tijd voor een nieuwe avontuur, het laatste deel van de reis is aangebroken. Maar eerst natuurlijk de afgelopen weken! Zoals jullie (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vietnam, verscheurd, gebroken...maar zo mooi...

Bericht - 07 juni 2017 om 16:06 uur

Haaai,

Illegale Lein hier! Inmiddels is ook land 3 afgesloten en hebben we de hele route omgegooid door veranderende omstandigheden. Het is zo raar om ver over de helft te zijn en te beseffen dat we over 2 maanden alweer bij moeders op de bank zitten, iets waar ik aan de ene kant nog helemaal niet over na wil denken want er zoveel moois te zien. Aan de andere kant zie ik ernaar uit, de gewone dagelijkse dingen. Tegen de verwarming zitten bij mijn moeder, een biertje drinken in de zon met Jarko in de tuin,terrasjes pakken met vriendinnen..het dagelijkse (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

25 en meer:)

Bericht - 23 mei 2017 om 14:33 uur

Hello,  inmiddels 25 jarige Leintje hier! Allereerst nog heel erg bedankt voor alle lieve verjaardag berichten! Van appjes, voiceberichten, video's en superlief mailtje van mijn oma, ik heb me een gezegend mens gevoeld, dank daarvoor! Ik weet het, alweer 3 weken geleden sinds mijn laatste blog. Het probleem is alleen dat ik ze elke keer op mijn telefoon moet typen, en met autocorrectie duurt dat echt ontzettend lang,  en irriteer ik me rot omdat mijn telefoon constant de woorden veranderd. Ik had namelijk gister mijn blog al geschreven, op zijn Marjoleins iets verkeerd gedaan, en boem alles (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Selamat Tinggal Indonesia

Bericht - 02 mei 2017 om 12:46 uur

Haaai, helaas zieke Leintje hier!

Terwijl ik dit schrijf lig ik al 2 dagen ziek in Singapore in mijn hostel. Geluk dat ik bijna een week naar Singapore ga, dus genoeg tijd heb om uit te zieken en toch alles te zien. Ik had dat al bewust gedaan om in Singapore rustig aan te kunnen doen. 

Allereerst mijn diepe excuses dat ik zolang niks heb laten horen. Er gebeurd zoveel, zo vaak op het punt gestaan om te schrijven, maar eerlijk gezegd elke keer te lui en de laatste week heb ik totaal geen internet gehad waardoor ik überhaupt niks kon (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Look mama! i'm a surfergirl now

Bericht - 07 april 2017 om 18:18 uur

Haai Leintje is er weer, Ik ontdekte dat als ik mijn blog typ op mijn telefoon deze geen zin heeft in witregels. Sorry dus dat het zulke lappen tekst zijn elk keer, maar ze doen hier niet echt aan internet cafés omdat iedereen een smartphone heeft...ergens wel logisch, want heel erg waar, de grootste zwerver loopt hier nog met een smartphone. Er is een hoop gebeurd sinds mijn laatste blog. Inmiddels ben ik alweer een maand onderweg, maandag 5 weken, dan zit een kwart van mijn reis er alweer op. Poeh, gaat snel;) voor je het weet zit ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Van Kantoormiep naar Motormuis

Bericht - 27 maart 2017 om 09:26 uur

Trotste Leintje hier dat ze gewoon bijna exact een week later een blog plaatst. Geen idee of ik dat volhoud, zien we dan wel weer. Naast trotste Leintje is dit ook verbrande en beetje zieke leintje. Onwijs verbrand (factor 50 ingesmeerd) waardoor lichte zonnesteek en klein motorongelukje waardoor fixe brandplek op mijn been... Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf ben ik inmiddels op Bali beland. Wat een verschil met Java. Alles is subtropisch, palmbomen, stranden, apen overal. Genieten. De eerste 2 dagen had ik samen met een ander meisje een homestay wat inhoud dat locals een soort (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De koningin van Java

Bericht - 18 maart 2017 om 15:20 uur

Hallo Leintje hier, Jaja ik weet het elke week een blog faal ik nu al heel hard in maarja, teveel aan het doen, te weinig tijd pakken om te schrijven! Hoewel ik braaf mijn Journal bij hou zodat ik dat eigenlijk alleen maar voor jullie hoef samen te vatten. Inmiddels ben ik al met mijn luie reet beland op Bali maar, daar gaat deze blog niet over. Ik zal jullie nu eerst maar eens verellen wat ik de eerste +/- 2 weken heb uitgespookt op Java. Het is teveel om te delen, dus wil je alles horen bel/app/Skype. - Jakarta- Ik begon (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

The begin

Bericht - 07 maart 2017 om 12:54 uur

Met de eerste woorden die ik hier schrijf is het dus daadwerkelijk waar...Leintje is op reis. Ik schrijf deze blog vanuit mijn hostel in Jakarta wat betekend dat ik in Azie zit. Ik moet eerlijk zeggen: dat besef is er nog niet echt. Ik weet het, zie het om mij heen maar, met mijn hoofd zit ik nog redelijk in Nederland. 

Voordat ik verder ga tikken wil ik eerst wat uitleg geven over mijn blog, waarom ik dit schrijf en waarom je het wel of niet moet lezen. De afgelopen maanden ontdekte ik dat ik het lastig vind om echt (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie