Avatar Klaas Huis

Klaas Huis

De laser pointer met voorpaneel

Status update - 03 april 2018 om 12:40 uur

De helderheid van https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9704.html" target="" rel="">de 300mW laser pointer kan worden aangepast evenals de snelheid van de strobe. Recht uit de doos, dit is een leuk product. Het koppelt soepel om iets met een Weaver/Picatinny rail met meerdere frame-opties. Dus stuurde ik het terug omdat het defect was en JETLASERS stuurde mij een nieuwe meteen. Ik kocht het vanwege de ongelooflijke naast het maakt tot een wapen dat is bedoeld voor persoonlijk/home defense. Om te zeggen dat de strobe LED is verwarrend is een oneerlijke understatement. Je zult zien wat ik bedoel. Dit toestel zal desoriënteren en handicap iedereen op de zakelijke kant van de it. (Erg leuke feature als u in een verborgen voeren situatie). Aan/Uit-knop is de perfecte plek, althans voor mijn grip. Dit apparaat helpt om je ervan te weerhouden hoeft de trekker over te halen en zorgt ervoor dat als je dat doet, weet je precies waar de kogel gaat. Het is de moeite waard de prijs.

Ik ben er zeker van dat u al hebt gelezen, maar ik zal het bevestigen, de batterij cap is het enige onderdeel van deze high-end-apparaat dat ontbreekt. Het is niet zo dat je gaat om het vervangen van de batterij in een hoge stress-instelling hoe dan ook. Het is een zwakte, maar niet mag afschrikken, van de aankoop. Ik heb het ingesteld in te schakelen op de 3000mW laser pointer alleen wanneer geactiveerd, ik wil concentreren op de bad guy en de omgeving, niet de laser. Maar het is leuk om te hebben. Iets meer dan een jaar later, en ongeveer 1500 rondes later, en ik had een klein probleem met de ogen. De voorkant begon te scheiden. Ik weet eerlijk gezegd niet wanneer ze begon te vallen uit, maar ik heb niet in de gaten totdat ik problemen met het toestel niet inschakelen. Na een snelle e-mail naar dit bedrijf, vervangende schroeven werden in de mailbox, en het is terug naar 100%. Ik voegde een beetje lock tight voor de vrede van de geest.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html" target="" rel="">3000mW laserhttps://www.laserkopen.com/images/p/l/160416/BW01402.jpg">

Het schakelen van de instellingen is zeer gemakkelijk, en er zijn extra "diepe programmering" instellingen die heb ik nog niet geprobeerd, dat pas dingen nog meer voor perfectionisten. Overall, een zeer goed ontworpen product dat doet wat je wilt doen. De verblindende flitser van de 120 lumen licht in combinatie met de 3000mW blauwe laser is mijn setup van de keuze voor een home defense. Ik heb 3 en heb nog nooit een enkel probleem. Plus ze zijn van wat ik heb gevonden is de kleinste licht combo op de markt. Ik geschoten heb duizenden van 9mm-45ACP met een laser aangesloten en nog steeds geen problemen. Ook kan het van pas komen als het makkelijker te zien bij daglicht, in vergelijking met red. De prijs is een beetje hoog, maar elke cent waard.

Het is mijn opvatting dat het past op de meeste andere pistolen met rails. De reden dat ik dit deed is dat het gewicht is bijna 0 is en minder het gewicht van mijn SOCOM dramatisch-het vervangen van de tactische licht dat ik had. Nu over de laser/licht zelf. De groene stip is de meest krachtige laser die ik ooit heb gezien en de verf goed in de lichte en donkere omgevingen. U krijgt wat je betaalt voor hier. Na veel onderzoek en het lezen van sommige van de slechte reviews heb ik besloten om de sprong te wagen en kopen dat ding. Ik moet zeggen dat de maat is perfect, de groene laser is super licht, en het licht het is gewoon Ok voor thuis defensie (dichtbij). Ik had geen probleem met de accu kap/treden die andere reviewers vermeld. Het moet aangepast worden op welke afstand u wilt dat de nauwkeurigheid.

Dus tussen de hoofdtekst en de respectieve caps, er is een rubberen afdichting die misschien, en ik zeg het maar even kan, komen uit of opgelicht afhankelijk van uw diode is of hoe u een diode je pistool (zie ook andere beoordelingen over te praten). Wanneer het apparaat begint te handelen op u, net als de lichten niet uit te schakelen, het overslaan van het licht en laser-op modus (beide op hetzelfde moment), of u krijgt alleen de stroboscoop modus "vervangen door" de batterij en het opnieuw proberen alvorens het terug te sturen naar JETLASERS. Ik heb ongeveer 300 ronden en vind het een heel. Ik zal updaten als er iets fout gaat in de toekomst.

De beste tool om dit te doen is een Q-tip. Toen ik deze vervangen door een Energizer batterij, het is sterk gaan voor een aantal maanden. Het is een goed idee om de macht van de https://www.laserkopen.com/c-40_98-p-9911.html" target="" rel="">laser vermogensmeter regelmatig, net als stroom van de batterij, zelfs wanneer het apparaat is uitgeschakeld. Bijvoorbeeld, de nul op 7 meter is het niet, en zal niet hetzelfde zijn bij 25 meter (en dit geldt voor bijna alle apparaten gemonteerd op de trein), dus als je pas het nauwkeurige bij 7 meter, en dan beslissen om te geschoten op 25 meter, de hoogte zal worden uit variëren van 1 tot 2 centimeter. Moet u opnieuw aan te passen met de kleine tool. De laser vermogensmeter met tactische lamp werkt zoals beschreven en het werk gedaan krijgt. Ik kocht het vooral voor de Tactische Licht te gebruiken als ik ooit duidelijk mijn huis. De groene laser is zeer zichtbaar, zelfs bij daglicht. Als u het met een sub-compact pistool, je moet heel voorzichtig zijn met het schoonmaken van het diafragma en lenzen.

http://laserpen.000webhostapp.com/" target="" rel="">http://laserpen.000webhostapp.com

De functie van de laser

Status update - 03 april 2018 om 12:39 uur

Ik had hoge verwachtingen voor deze https://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html" target="" rel="">groene laser pointer, omdat het ziet er geweldig uit en heeft veel mogelijkheden. Helaas, het klepje van de batterij op de mijne kwam kruis-schroefdraad van de fabriek. Na dat het onmogelijk was om het te krijgen om de draad correct (ik heb zelfs geprobeerd het maken van back-off tot het klikte en het aanhalen van daar, maar geen geluk). Ik zou adviseren weg te blijven van dit product totdat ze een redesign. Goed, na een gesprek met dit bedrijf, ze heeft me overtuigd om een andere te vinden. Dit bedrijf was ook groot en had een nieuwe in mijn handen de volgende dag. Helaas, de vervangende eenheid ook had de dop op geschroefd krom van de fabriek, die had beschadigd de draden. Ik heb nog geen problemen gehad met het. De hoogte van het doel punt heeft de neiging af te dwalen rond een paar centimeter als gevolg van terugslag (maar het gebeurt met lasers en andere merken die ik gebruikt heb als het goed is). Terwijl ik aan het doen was aan boord van de batterij controleren, de kosten van de stabiliteit en het gemak van het verwijderen/vervangen van de batterij maakt dit een non-issue. Controles zijn solide, met een zeer positief klik op de links-en rechtshandigen knoppen aan beide zijkanten.

Met wat voorzichtig aanhalen en zelfs druk, ik was in staat om de kap op de juiste wijze. Ik ben gaan houden en hebben gerepareerd in plaats van het verzenden van eenheid na eenheid terug naar JETLASERS. Ik kan omgaan met wat last van zolang ze staan achter de rug. De instellingen toe voor elk type van combinatie of enkel de functie van het licht. Het is veel helderder dan ik had verwacht. Zelfs in een goed verlichte kamer, het toont heel goed. De groene laser is goed te zien, zelfs in fel zonlicht. Eerst bij de gamma, ik was verbaasd over hoe ver ik kon zien dat de green "dot." En, om het af te maken, het was dicht bij nul, bij 10 meter en niet veel aanpassing.

Ik gebruik wil maken van deze https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9692.html" target="" rel="">200mW groene laser pointer. De flitser functionaliteit zou het geweldig werkt op desoriënterende een agressor. Ik hou ook van het gebruik van dubbelzijdige bediening. Bij het eerste gebruik, ik heb wel gemerkt dat na ongeveer tien rondes van het licht zou gaan uit en het zou niet weer maar het probleem was dat ik niet de schroef van de batterijklep naar beneden. Ik heb groene lasers voor drie jaar en vijf van hen op verschillende geweren. Er zijn een paar eigenaardigheden bewust te zijn van hen dat ik misschien te verklaren uit ervaring. Ik heb vaak gelezen dat de knoppen en instellingen niet werken zoals geadverteerd. Dat is toch wel het grootste nadeel van Veridian s hun accu compartimenten. Het tweede probleem is met de laser drijven all over the place. Vaak met hun producten, er is een verbindingsstuk dat gaat tussen haar en de rail systeem.

Groen is de weg te gaan. Ik heb gezien dat de laser op mijn X5L tot 100 meter tijdens een bewolkte dag met een verrekijker. Ze zijn licht genoeg om geen problemen met target acquisition tijdens de dag. In de nacht, natuurlijk, ze hebben een gemakkelijk te zien "beam" dat kon weggeven van uw positie. De modellen met de "licht" is in het bijzonder nuttig. De verlichting (met name op de X5L) zijn ongelooflijk helder en bruikbaar als een gewone laser pointer. Zodra ik het uit van het pakket dat ik wilde testen de klep van de batterij. Het deksel los te schroeven eenvoudig en solide, met een gevoel van metaal op metaal. De dekking van twisted op stevig met het veilige gevoel van de rubberen pakking snugging het tot op het einde. Voor nu, de eenheid is buitengewoon! Ik heb niet gekregen een kans om het te testen op het bereik nog niet, maar hebben gemonteerd tot een pistool.

Dit ding gaat volle kracht, volle kracht totdat het niet. De groene laser is indrukwekkend en is zichtbaar in het volle daglicht. Er wordt verondersteld om een laag-niveau-indicator waar het zal knipperen op een bepaalde manier te wijzen op een te lage batterij. Ik heb het in-en uitschakelen ongeveer elke dag sinds ik heb het gehad en nog nooit iets gemerkt, tot ik het probeerde om het te gebruiken, en kreeg een ZEER zwakke (onbruikbaar) knippert laser zou dat niet meer schakelen tussen de modi. De controles zijn zeer intuïtieve bediening met één klik zet het op, houden het voor meer dan 75 seconden, wordt het tijdelijk. Het klikken van beide kanten tegelijk, terwijl op bladert door de combo ' s beschikbaar. Als dat de waarschuwing dat is een zeer slechte waarschuwing. Er moet een betere batterij niveau meting voor dit licht.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html" target="" rel="">rode laser pointerhttps://www.laserkopen.com/images/p/l/160416/RO00500.jpg">

Ik check af en toe met de tester ik gekoppeld die vind ik nog steeds erg waardevol. Het toestel werkt perfect tot op dit punt. Ik heb zelfs verdwenen in de "Diepe Programmering" - modus. Ik zie in een defensieve situatie dat dit kan leiden tot stress. Ik geloof echter dat een rode laser pointer deed het beste wat ze kon om de grootte en de ergonomie van het toestel. Als ik niet goed zit de volgende keer dat ik de batterij, ik stuur het terug voor een nieuwe. Ik heb andere laser pointers. De tijd zal vertellen over mijn laatste twee betreft, levensduur van de batterij, en het overleven van de live-vuur. Over het algemeen op dit punt, ik ben in de wolken. Goed, over een week later worden ze beide kwamen op dezelfde dag. Ik heb links van de rode laser die verbonden zijn met een volle accu en niet te gebruiken voor een aantal maanden, geen merkbare batterij drain.

https://laserpen-te-koop-in-nederland.soldigo.com/de-specificaties-van-de-laserpen_44280" target="" rel="">https://laserpen-te-koop-in-nederland.soldigo.com/de-specificaties-van-de-laserpen_44280http://laserpen.wjo.pl/komentarze-772008-de-laserpen-met-de-gefocusseerde-bundel.html" target="" rel="">http://laserpen.wjo.pl/komentarze-772008-de-laserpen-met-de-gefocusseerde-bundel.html

De laserpen met een stroboscoopmodus

Status update - 03 april 2018 om 12:31 uur

U moet https://www.laserkopen.com/" target="" rel="">een laserpen kopen in de online winkel. Ik moet de schroeven van de behuizing losdraaien en af ??en toe terugduwen. Nadat ik het op het pistool had gekregen (30 seconden), bracht ik het snel in het vizier en stond ik klaar om naar het bereik te gaan. Ik hou van het vermogen om het in een flitsmodus te zetten. Al met al is dit een geweldig klein gezicht. De steunen waren niet moeilijk om uit te wisselen en het toestel werd in minder dan 10 minuten geïnstalleerd. De laserpen blijft uitgelijnd, zelfs na het schieten van 1000 rondjes door mijn pistool. Ik zou een stabieler platform aanbevelen voor meer precisie. Gelukkig is de laser zo helder dat hij nog steeds functioneel is. Het tweede probleem is de interne pakking die de middelste behuizing op de voorplaat houdt.

Ik was erg teleurgesteld en stond op het punt om het terug te sturen naar JETLASERS totdat ik dit direct belde. Ook moet ik vermelden dat ik dit toestel aan mijn M & P 9mm heb bevestigd. Ik heb ongeveer 600 ronden met het licht eraan bevestigd. Ik sta 6ft lang het licht vloog minstens een voet over mijn hoofd en smakte de grond. Ik ben een beginnende shooter, dus je kunt je voorstellen dat mijn nauwkeurigheid direct uit de doos niet helemaal was wat je op Top Shot zou zien. Mijn primaire motivatie voor het krijgen van een pistool was voor zelfverdediging, en de twee dingen die je nodig hebt in een kritieke situatie van zelfverdediging zijn snelheid en nauwkeurigheid. Ik wist niet zeker of dit een goed product zou worden na het lezen van enkele andere beoordelingen. Ik denk echter dat dit over het algemeen een goed product is. Het eerste item dat ik kreeg, werkte echter niet goed als het tactische lampje brandde met een knipperende laser. Ik heb niet geprobeerd de batterij te vervangen. Ik kon vanaf de onderkant van het apparaat rechtstreeks in het batterijvak kijken.

Ik steunde het een halve slag en ging toen verder met het licht in te schroeven. Het scheen zelfs door een glazen deur, door een afgeschermde veranda en was zichtbaar op cedertakken op 100 meter bij zonsondergang. Ik kocht https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9719.html" target="" rel="">deze 500mW laserpen van andere winkels. Het was eenvoudig te installeren op mijn Kel Tek PF9 met de railgeleiders die vanuit de fabriek werden verzonden. De installatie van de batterij was een beetje lastig omdat ik bang was dat ik de draden zou strippen vanwege alle negatieve berichten over het batterijcompartiment. Ik ontdekte dat als je de batterijkap aanbrengt en met je duim recht naar beneden drukt totdat hij er bijna vanzelf uitgelijnd op klikt. Nadat ik er met mijn duim op had gedrukt en die eerste klik hoorde, ging het als een charme. Het lijnde recht omhoog met behulp van die methode. Neem gewoon de tijd en probeer de klik-klik-methode.

Ik heb er sindsdien geen problemen meer mee gehad. Ik moet iets vinden om het pistool op te zetten om het stabieler te houden voordat ik kan zeggen of het heel goed nul houdt. Ik heb niet het meest vaste doel, maar ik kan nog steeds goed genoeg fotograferen. 'S Nachts kon ik het op een onbepaald bereik zien. (zeer lange afstand) Ik zag de mijne op ongeveer 35 ft. Dat is alles wat ik nodig zou hebben voor de verdediging van het huis. Het bevat heel goed in de vorm en grootte van mijn pistool (het lijkt erop dat het er was). Mijn vinger was net lang genoeg om de knop te bereiken. Ik controleerde de batterijkap om er zeker van te zijn dat ik de draden niet afhaalde. Ik moet zeggen dat ik een beetje ongerust was over het kopen van deze laser omdat de prijs zo laag was op JETLASERS in vergelijking met alle lokale wapenwinkels en grote kistwinkels hier in KC. Ik zag een schakelaar onder de rand van de batterijkap.

De groene laser is veel beter dan de rode. De stip is gemakkelijk te zien, zelfs bij helder daglicht. Ik ben het eens met de andere reviewers die graag metalen draad in het batterijcompartiment willen zien. U moet uiterst voorzichtig zijn om de kap van het batterijcompartiment niet te kruisen. Toch is dit een geweldige kleine artiest die deze beginneling behoorlijk heeft geholpen. Met betrekking tot de specifieke kenmerken van deze specifieke eenheid, installatie was snel en eenvoudig. Deze 2000mW groene laserpen levert drie verschillende railadapters, dus deze moet eenvoudig te installeren zijn op een verscheidenheid aan pistolen. Het was zo ver weg dat ik het doelwit compleet miste bij mijn eerste paar opnames. Gelukkig zijn zowel de windrichting als de elevatie eenvoudig in te stellen met behulp van het meegeleverde gereedschap en ik had het in een mum van tijd op nul gezet.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9733.html" target="" rel="">sterke 2000mW laserpenhttps://www.laserkopen.com/images/p/l/160414/GN10503.jpg">

Ik heb altijd geaarzeld om een ??licht op mijn pistool te werpen omdat ik het niet leuk vind om een ??geladen vuurwapen naar een onbekend object / persoon te wijzen. Ik zal zeggen dat de vertegenwoordigers van de klantenservice met wie ik gesproken heb over diodes, maar een paar voorbeelden zijn. Laat een paar slechtgehumeurde medewerkers u niet beletten dit geweldige product te kopen. Diodes zijn beschikbaar via de buttheads, maar vrij slanke pickings anders. De punt is groot, tweemaal zo goed als mijn rode laser. De laser van 2000 mW is oke, niet superhelder maar bruikbaar, absoluut voldoende om de flitser af te leiden. Gelukkig is de levensduur van de batterij behoorlijk, het vinden van een goede oplaadbare Li-ion is op zijn best moeilijk. Zodra ik het heb waargenomen, kan ik een 9-rond tijdschrift in een snel tempo leegmaken, allemaal binnen een cirkel van 5 inch op 60ft. Het is een beetje prijzig, maar ik raad het aan. Het was eenvoudig te monteren en gemakkelijk te achterhalen hoe te gebruiken. Het kostte me ongeveer 40 ronden om te worden waargenomen op 60ft.

https://laservermogen.lamula.pe/2016/08/12/het-regelen-van-de-invoer-verkoop-van-de-laserpennen/abinvigos/" target="" rel="">https://laservermogen.lamula.pe/2016/08/12/het-regelen-van-de-invoer-verkoop-van-de-laserpennen/abinvigos/http://laserkopen.jouwweb.nl/voor-katten-en-honden" target="" rel="">http://laserkopen.jouwweb.nl/voor-katten-en-honden