Avatar kjetil van den Berg

kjetil van den Berg

Momenteel is kjetilvdberg bezig met de reis Reisblog. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van kjetilvdberg

Blijf op de hoogte van de reisblog van kjetilvdberg door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 3

Bericht - 22 mei 2018 om 22:06 uur

Wat een mooi begin van de week! De wekker ging om 04:30 en om 05:15 werden door de taxi opgehaald en naar de boot gebracht. Het was een ritje van anderhalf uur en vervolgens zijn we met de boot verder gegaan. We hebben toen een mooie tour gekregen over het water en hebben veel gezien (slinger- en brulapen, kaaimannen, slechtvlak, allerlei vogels en als kers op de taart de osprey!!). Na een boottocht van ruim 4 uur kwamen we aan in La Tortuga Feliz. Het luxe is er hier wel af.. de accomodatie is echt slecht en alles is (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 12 mei 2018 om 19:19 uur

Het weekend viel mee, we zijn vrijwel niet in onze hostel geweest en zijn de gehele zaterdag en zondag buiten geweest. Op zaterdag hebben we lekker ontbeten bij Elizabeth (lokaal restaurantje) en zijn vervolgens voorbij Cocles beach gewandeld ten oosten van Puerto viejo. Hier zijn we gaan zwemmen/snorkelen en heb ik tijdens het snorkelen twee groene zeeschildpadden gezien. Eenmaal terug uit het water bleek de tas van een groepsgenoot gestolen te zijn (gelukkig geen bijzondere spullen die gestolen waren) maar verzekeringstechnisch is er toch aangifte gedaan. Terug in Puerto viejo zijn we lekker gaan eten en ging het keihars (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Week 1

Bericht - 05 mei 2018 om 02:31 uur

Op 1 mei zijn we om 09:30 op een 2.5 uur durende busreis gestapt naar Bataan. Ik zat helemaal achterin, naast me lag een gozer te slapen die steeds met m'n been over me heen ging hangen. In het begin dacht ik "ik kijk het wel aan" maar het werd steeds erger en toen was ik het zat en heb ik 3x zijn been ergens anders gelegd. Toen dat nog steeds niet hielp heb ik in het engels even duidelijk gemaakt dat hij zn ledermaten moest opvouwen of moest stoppen met slapen... gelukkig was het nu duidelijk ????. Om (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Dag 1, aankomst!

Bericht - 01 mei 2018 om 07:05 uur

Dag 1! Het is vandaag maandag 30 april. Het avontuur begint! Eén drie maanden durende buitenlandstage in Costa Rica als afsluiter van het derde leerjaar van mijn opleiding. Na enige voorbereiding en het inpakken van mijn tas ging om 04:30 de wekker. Het was pittig vroeg, en had enige moeite om op te staan. Na het sprokkelen van minuten ben ik toch maar uit bed gestapt. Om 05:00 zouden we met de auto vertrekken richting Schiphol. Eenmaal aangekomen op Schiphol heb ik gedag gezegd tegen mijn ouders en hebben familie en vrienden mij een fijne reis toegewenst! Ondanks de (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie