Avatar Kim & Priya

Kim & Priya

Ben hier toch niet zo goed in, en dat met die zeeën van tijd.

Bericht - 05 januari 2018 om 19:15 uur

Het is alweer lang geleden, en het is niet dat we echt heel druk zijn. Ben vooral druk in mijn hoofd, er is natuurlijk nogal veel veranderd en dat brengt de nodige spanningen met zich mee. Vooral goed spanningen gelukkig. Maar moet eerlijk toegeven dat we nogal als omaatjes geleefd hebben. Vroeg naar bed en vroeg weer op, het is nu ook nog maar 19:00 uur, 18:00 in Portugal, en wil het liefst gaan slapen. Prijs van hooggevoelig zijn. Al die nieuwe indrukken en interactie met vreemde mensen in een vreemde taal kunnen mij heel veel energie geven, maar hier (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Roadtrip to Valencia

Video - 28 november 2017 om 15:49 uur

Oh shit straks word ik nog een blogger

Bericht - 27 november 2017 om 19:20 uur

Ik zou iets vertellen over Valencia, misschien heb ik er niet genoeg van meegekregen maar ik heb niks met de stad. Er zijn een aantal hele mooie gebouwen en sight seeings. We zijn naar het L'Oceanografic geweest, de kaart verkoopster zei dat we waarschijnlijk niet genoeg tijd hadden omdat het over 2 uur ging sluiten en de meesten hebben er toch wel 3 a 4 uur voor nodig. We namen het risico aangezien het onze laatste dag was, een uur later en 60 euries armer stonden we onvoldaan weer buiten. Ik heb werkelijk waar geen idee wat mensen daar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blog numero 2

Bericht - 21 november 2017 om 14:26 uur

Oké dus ik ben hier toch echt niet zo goed in, afgelopen weken dacht ik er wel bijna dagelijks aan om een verhaaltje te gaan schrijven maar met alleen denken kom je niet erg ver. Wij zijn inmiddels al best wel ver 2096 km en 20 uur rijden ver. En het is echt een hele mooie rit tot zover, prachtige bergen, mooie kusten, berg dorpjes, kijk echt mijn ogen uit. Onze eerste overnachting was in Luxemburg vlakbij de Franse grens, we kwamen in het donker aan en gingen vroeg weg dus heb niet zoveel te vertellen over de camping (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

To blog or not to blog?

Bericht - 26 augustus 2017 om 20:53 uur

To blog or not to blog? die vraag hielt mij al een tijdje bezig. De reden waarom ik het niet zou willen komt vooral voort uit onzekerheid, en ik heb besloten uit mijn comfortzone te stappen. We zijn van plan met een camper door Europa te touren, grotendeels op de bonnefooi, vergeleken met dat is een blog natuurlijk a peace of cake. Dus via deze blog wil ik iedereen op de hoogte gaan houden van onze avonturen. De mensen die mij goed kennen weten dat dit ook de enige en meteen de laatste blog kan zijn, maar de intentie is er. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie