Avatar Kim Effing

Kim Effing

De laatste dagen in sydney

Bericht - 04 januari 2019 om 07:21 uur

Goede morgen iedereen, Afgelopen dagen waren heel indrukwekkend. De dag voor kerstavond ben ik samen met een vriendin op advies van een jongen uit het hostel naar het puntje van sydney gegaan, daar ligt een klein strandje genaamd Milk beach. Dit strand ligt verscholen tussen begroeide bossen en je moet er dan ook veel moeite voor doen om er te komen (een hele busreis en dan nog een mooie wandeling door de bosjes), maar als je er eenmaal bent is het zeker de moeite waard. Vanaf het strand heb je uitzicht op de skyline van Sydney en hier hebben (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mijn allereerste reis

Bericht - 02 januari 2019 om 13:20 uur

Daar ging ik dan 2 weken geleden met mijn veel te zware backpack en mijn paspoort op naar Australiƫ met een tussenstop in Abu Dhabi. Eenmaal aangekomen in Sydney word ik opgehaald door de organisatie waar ik mee ben gekomen (australian backpackers) wat ben ik blij dat ik niet zelf hoef uit te zoeken waar ik naar toe moet. Zo'n 40 minuten later komen we aan in mijn eerste hostel in Collaroy, na wat uitleg gekregen te hebben ga ik samen met een andere nederlandse jongen naar Manly om een australische bankpas, medicare etc.. te regelen. S'avonds komt de (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status update van 02 januari 2019

Status update - 02 januari 2019 om 13:03 uur

Ik zit nu al bijna 2 weken in Australiƫ (sydney) en wilde toch mijn avontuur delen door korte verhalen in plaats van alleen maar foto's op polarstep