Avatar Julia Wendelaar

Julia Wendelaar

Indonesie deel 2!

Bericht - 18 januari 2018 om 04:00 uur

Na 2,5 week Bali was het weer eens tijd om door te gaan en meer van Indonesië te gaan ontdekken. Van vulkanen beklimmen tot aan het hele eiland doorreizen op de scooter. Van biertjes drinken aan het zwembad tot aan oud en nieuw vieren op het dakterras van ons hotel. Die dikke twee weken op Bali hebben we het super fijn gehad!

Helaas zijn we wel wat wijze lessen verder en wat verkeersboetes rijker. Oké eerlijk is eerlijk, één keer was onze eigen schuld, maar de tweede keer was één corrupte bedoeling en zijn we voor niks aangehouden. We (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie

Sumatra avonturen!

Bericht - 16 december 2017 om 12:41 uur

Hallo vanaf Sumatra! Waar we zo onderhand alweer twee weken zijn. 

De reis naar Indonesië begon op het laatste moment nog even super spannend. De ochtend van vertrek een Uber geregeld om naar de pier te gaan om de boot naar het vaste land te pakken . De uber reed naar het verkeerde hostel. Gelukkig kon ik hem via de app volgen waardoor ik hem kon vertellen dat hij ergens anders moest zijn. Vervolgens zat het verkeer enorm tegen waardoor wij moesten sprinten om de boot te halen. Één minuut voor tijd stapten we in, kantje boord! Maar hoe heftig de (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Hi&Bye Malaysia!

Bericht - 04 december 2017 om 14:33 uur

👋🏻,

Onderhand alweer twee weken geleden zijn wij vanuit Thailand naar Maleisië gevlogen. Onze reis door Maleisië startte in Kuala Lumpur. Na 3 weken Thailand waren we ontzettend nieuwsgierig naar de rest van Azië en hadden we zin om naar Maleisië te gaan.

De eerste dagen in Kuala Lumpur waren net als in Bangkok wat hectisch. Ik moet wel zeggen dat Maleisië een stuk ontwikkelder als Thailand. Je kan het dus meer een soort van georganiseerde chaos noemen waar we in waren belandt. Ook de mensen hier zijn op één of andere manier toch wat vriendelijker. Dit merkten we vooral (...)

Lees verder


8 reacties • Plaats een reactie

Thailand deel 3

Bericht - 21 november 2017 om 10:19 uur


Hoi ðŸ™‹ðŸ¼,

Ondertussen zijn we al weer 3 weken onderweg. De afgelopen 3 weken zijn voorbij gevlogen! Tot nu toe voelt het nog steeds alsof we op vakantie zijn. Het gevoel dat je alles eruit moet halen wat er in zit omdat je maar kort de tijd hebt ergens. Snappen jullie wat ik bedoel? In het begin heb ik vooral mezelf daar erg in moeten afremmen. We hebben alle tijd van de wereld dus als we vandaag ergens niet aan toe komen dan komt dat morgen wel! Eigenlijk gaat het verder best een beetje hetzelfde als thuis. Heb je zin om (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Kanchanaburi-Hua Hin-Phuket

Bericht - 11 november 2017 om 12:30 uur

Hoi! 

Vanaf Bangkok zijn we dus belandt in Kanchanaburi zoals ik hier voor al had vertelt! De dagen in Kanchanaburi waren een stukje relaxter. Joe kom even naar de kapper, want ja dit zat hem al dagen dwars. Als je haar maar goed zit natuurlijk! Zo’n grapje kost dan 200 Bath en dat staat gelijk aan ongeveer 4 keer avondeten. Kijk, het is natuurlijk wel belangrijk dat je je prioriteiten op een rijtje hebt, dat begrijpen we allemaal. Dus natuurlijk hartstikke logisch dat je gewoon lekker in de eerste dagen van de reis gelijk al even je haar laat knippen toch?! Daarentegen... Joe is 9 van de 10 keer ook iets minder logisch (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

And so it begins...

Bericht - 06 november 2017 om 05:50 uur

Goedemorgen! (Voor jullie op dit moment nog midden in de nacht wanneer ik dit typ).

Wij zijn de drukte van Bangkok ontsnapt en zijn gisteren aangekomen in Kanchanaburi. Hier zijn we heen gegaan met de trein. Een hele ervaring! Deze treinreis rijdt achter de mensen hun huizen langs. Tijdens de reis krijg je dus een heel stuk van Thailand te zien wat je anders minder snel zult zien. Erg indrukwekkend! Ik heb wat fotootjes hier van geüpload! Op dit moment regent het dus hebben we vanmorgen besloten ons uitje van vandaag een dag op te schuiven. Alle tijd om dus even een verhaaltje te (...)

Lees verder


17 reacties • Plaats een reactie

Hey Ho Lets GO!

Status update - 31 oktober 2017 om 12:03 uur

De laatste spulletjes gaan de tas in, morgen is DE dag! Op naar de eerste bestemming: Bangkok! Ondertussen nog wel 14 uurtjes in Moskou zien te overleven....