Avatar Joyce Versteeg

Joyce Versteeg

Visum, check!

Bericht - 15 november 2017 om 11:22 uur

Ondertussen zijn we weer een aantal weken verder en zijn de belangrijkste dingen voor mijn reis geregeld. Mijn inentingen waren allemaal nog in orde dus dat scheelde weer een bezoekje aan de GGD en 10-tallen eurootjes.

Ook het visum is binnen. Ik mag dus, als ik verder geen rare dingen doe, Vietnam in! Zo’n visum is eigenlijk zo geregeld als je zorgt voor een goede pasfoto plus een correct ingevuld formulier. Ga naar Den Haag naar de Vietnamese ambassade en binnen 20 minuten sta je weer buiten inclusief visum in je paspoort.  

Eigenlijk rest nu alleen nog het aftellen; nog 24 nachtjes..

(...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Next trip: Vietnam!

Bericht - 12 oktober 2017 om 11:26 uur

Oke, oke.. het duurt nog 58 dagen voordat ik daadwerkelijk op reis ga maar zo langzaamaan begint 9 december toch eindelijk in zicht te komen. Als alles verloopt zoals het hoort zal ik op zaterdagmiddag, 9 december, in het vliegtuig stappen om af te reizen naar het “Land van de Rijzende Draak”. Oftewel Vietnam. 

Mijn reis begint in Ho Chi Minh en zal na ongeveer 3,5 week eindigen in Hanoi. Ik reis dus van Zuid naar Noord. Ook betekent dit dat ik ook dit jaar weer eens kerst op een ander continent vier. Eerder (kerst 2012) deed ik dit in Costa Rica. Niks mis met een kerstviering in (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie