Avatar Jolijn De Laat

Jolijn De Laat

December 2017

Bericht - 10 december 2017 om 22:48 uur

Een nieuwe blog!

Echt leuk om reacties terug te zien van de vorige blogs! Groetjes terug Ine, ome Will! Grxxxtss familie Bartjes! En Groetjes aan Jolande en knuivertjes :) Ook groetjes aan thuis, pap en mam!! Tot over een maandje alweer!

In de tussentijd veel nieuwe weekenden gevuld met leuke momenten. Ook op stage gaat het goed. Verschillende evenementen georganiseerd zoals Global Community Party, Holiday Stroll met Santa Claus 🎅🏽, Breakfast voor alle collega’s op het werk en nu ga ik samen met mijn baas de Xmas houseparty organiseren. Mijn baas wist een klant met een hele mooie locatie en zij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

16 Oktober

Bericht - 17 oktober 2017 om 04:33 uur

Vrijdag na werk zijn we met de fiets naar Hermosa gegaan. Onderweg kwamen we erachter dat het snel donker werd, dus sprintje gemaakt om optijd bij de fietsenmaker aan te komen. Toen zagen we de winkel in de verte en gaf een opluchting, tot dat we aan de verkeerde kant van de weg waren en we dus moesten oversteken, maar het verkeer hier duurt nogal lang. En aan de anderkant van de weg was de fietsenmaker al alle fietsen naar binnen aan het brengen.. uiteindelijk groen licht en we waren precies op tijd! Lichtjes, fietssloten etc geregeld en nu op naar een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

LA - Start Blog 5 oktober

Bericht - 06 oktober 2017 om 05:30 uur

Oke, ik ga nu een blog starten! Het is zo veel wat je elke dag mee maakt. Ik heb een klein notitieboekje bij gehouden wat ik allemaal heb gedaan, maar dit is tien keer fijner. Even lekker alles van je afschrijven, niet gedacht dit echt zo voelt. 

 Ik ben nu mijn kleine koffer aan het inpakken voor dit weekend. Een andere stagiaire van werk, sabrina uit Zwitserland en ik hebben een auto gehuurd en airbnb geboekt. We gaan vrijdag naar Coldplay in de Rosebowl in LA Downtown en blijven slapen in Temple City. Omdat vorig weekend zo goed was gegaan: ook auto (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie