Avatar Jolanda Van vreede

Jolanda Van vreede

Laatste dag

Bericht - 19 maart 2019 om 07:53 uur

En ineens was het genoeg geweest, had gister avond alleen maar heimwee en ook verdrietige kinderen gesproken en toen wilde ik ook naar huis , ik vond t heerlijk hier en had nog veel meer willen zien maar dat zou ik een volgende keer wel doen met z.n allen !! Nu wilde ik naar huis ,ik miste iedereen en voelde me ineens erg alleen, dus zo vroeg als ik kon pakte ik de veerboot naar het vaste land en een taxi naar het vliegveld. Helaas was t bij aankomst nog totaal uitgestorven en kon ik ook online geen vlucht (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Koh payam

Bericht - 19 maart 2019 om 07:48 uur

Vrijdag Vandaag vanuit chiang mai om 7 uur naar bangkok gevlogen en vandaar uit een uurtje later weer naar ranong gevlogen , een klein rustig vliegveldje waar meer in het zuiden . On de hal van de luchthaven werd al gevraagd of je voor 100 bath een taxi naar de pier wilde maar ik besloot eerst es buiten te gaan kijken. En ook daar trof ik een vriendelijke man aan die taxi aanbood maar dan voor 50.bath in een soort open busje , ik besloot deze te nemen en stapte in, maar t busje dat werd zo vol (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Donderdag

Bericht - 14 maart 2019 om 14:46 uur

Na de 4 uur durende terug reis gister avond gebroken aangekomen weer in t hotel, eerst maar es t warm water geregeld zodat ik lekker kon douchen, hoe Luxe klinkt dat eigenlijk..moet nog steeds aan die kindjes denken die hebben geen erg in een douche laat staan warm water, hun zorg is meer voedsel ..wat kan je je dan toch machteloos voelen als je niks kunt doen . Na t mij wel gelukt is om de warme douche te regelen duik ik om 9 uur mijn bedje in en wil eigenlijk nog even bellen met thuis en wat (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Woensdag

Bericht - 14 maart 2019 om 14:21 uur

Zo pff om 6 uur liep de wekker weer af en na aangekleed en gewassen te zijn besloot ik om even naar de supermarkt te lopen om een ontbijtje te scoren , ja hier is alles 24/7open , wel zo makkelijk. Ik zag een fiets staan voor het hotel en besloot deze even te lenen dat ging sneller ... behalve als de fiets 3 maten te klein is en door trapt..maar goed ik kwam er en besloot dit keer de zak met mini croissantje te kopen 5stuks in de hoop dat deze beter zouden smaken en voor de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag

Bericht - 14 maart 2019 om 13:18 uur

Ik hoefde er vandaag gelukkig niet op uur en tijd uit , dus nadat ik om 7 uur wakker was ,nog eveb lekker blijven liggen tot 8 En toen maar gaan aankleden en wassen . Daarna ben ik naar de supermarkt gelopen om 2 croissantjes te halen en een broodje, omdat ik voor deze dag nog geen plannen had ging ik lekker in de tuin mijn croissantje opeten (die echt niet lekker waren) en een kopje thee drinken, ik had hier de dag ervoor een Nederlands stelletje ontmoet en hebben even (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Olifanten

Bericht - 12 maart 2019 om 17:42 uur

Goedemorgen was natuurlijk vandaag al om 5 uur wakker , van de spanning natuurlijk maar ik moest me gedeisd houden want er lagen nog 2 dames te slapen dus na nog wat doezelen ben ik om 7 uur opgestaan en aangaan kleden, mijn rugzak weer ingeladen en naar beneden vertrokken , helaas zit er geen ontbijt bij dus dat moet ik nog even zien te scoren zometeen maar thee en koffie genoeg. Om klokslag 8 uur staat er een busje voor en na nog 4 stelletjes bij andere hotels/hostels te hebben opgehaald vertrekken we richting de jungle. Onderweg (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Zat 9 mrt vervolg

Bericht - 09 maart 2019 om 16:36 uur

Daar zijn we weer , na een klein uurtje vliegen op een hoogte zodat je een mooi zicht over Thailand krijgt zijn we geland in chiang mai. Eerst maar es een taxi geregeld naar het hostel, voor 100/150 bath brengen ze je hier echt overal naar toe dat is omgerekend 2.80/4.00 €. Het tanwa hostel heb ik geboekt voor 8 euro en dan slaap je op een zaal met 4 andere vrouwen , en het ziet er allemaal prima en netjes uit , en de mensen zijn vooral heel behulpzaam echt fijn ! Na mijn spullen gelost te hebben en opgefrist (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Zat 9 mrt

Bericht - 09 maart 2019 om 05:56 uur

Nou na een behoorlijk pittig taxiritje ( met 140 km van links naar rechts ) aangekomen op vliegveld, waar ik echt even moest nadenken waar ik moest zijn (zie foto ) was het toch allemaal gelukt en bij de gate aangekomen hoorde ik in eens mijn naam omroepen ...huh ???? wat was er nou weer ? Weg wijs gemaakt door een info balie moest ik dus terug naar de ingang alwaar ik mijn backpack had ingeleverd pff ..en daar bleek mijn powerbank nog in te zitten wat niet mocht uh sorry... (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

vertrek

Bericht - 08 maart 2019 om 15:00 uur

Ennn we zijn vertrokken , na een avond van tranen met de kids zijn we de volgende ochtend rond 10 uur naar schiphol gereden .
Gerwin , luca ,maylin en ik ... eerst maar es  de rugzak ingeleverd dan was ik die vast kwijt en daarna zijn we maar koffie gaan drinken want ik was ruim op tijd , van daar uit hadden we perfect uitzicht op de douane en daardoor konden we ook zien dat het steeds drukker begon te  worden dus besloten we na de koffie dat het beter was als ik ook maar aan zou sluiten .Daarmee (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

bijna klaar voor vertrek

Bericht - 04 maart 2019 om 20:46 uur

Met nog maar 3 dagen voor de boeg is het een grote chaos in mijn hoofd "heb ik dit bij ",oh ja dat moet ik niet vergeten" chips dat moet ik nog halen",en om vooral te proberen iedereen instructies mee te geven om het hier thuis in goede banen te laten verlopen pffff..... nee jolanda laat het los, vooral los.....zen...dus niet .... wordt nog een dingetje , maar we gaan ons best doen !!
Met het stemmetje dus in mijn achterhoofd (laat het los, laat het gaaaaan ) ( mischien moet ik dat nummer  voor onderweg maar es op mijn (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie