Avatar Joke Langie

Joke Langie

Het zoekertje

Bericht - 04 maart 2018 om 19:40 uur

Ik was vastbesloten dat ik Liz ging opzoeken. ik was onderweg naar het theater waar ze acteerde, maar de deuren waren gesloten. Ze moest er zijn, maar het leek daar wel een labyrint en het was er halfdonker. Ik zag enkel een schoonmaker, die nauwelijks de moeite nam om op te kijken. Uiteindelijk gebaart hij dat ik achterom moet gaan langs de artiesten ingang. Pas als de deur werd opengeduwd door een man die naar buiten kwam, kon ik naar binnen.

Ik liep naar binnen, totdat een stem zei: Een ogenblik! Mevrouw? U moet nog intekenen. Voor wie komt u? Als (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De "inbraak"

Bericht - 04 maart 2018 om 18:51 uur

Toen ik zeker wist dat Liz op het zelfde moment in het hotel was als wij, en het dus deed met mijn vriend terwijl ik werd weg gestuurd voor mijn massage, stormde ik als een furie door de gang op weg naar zijn kantoor. Ik smeet de deur open, waardoor het pleisterwerk beschadigd werd. Ik moest meer te weten komen over de persoon die ik plots het meeste haatte van iedereen ter wereld.

Ik stortte mij op zijn bureau, doorzocht het helemaal, waardoor alles viel. Ik stapte op cd's, schopte dvd's uit de weg, trok boeken van zijn bureau,... Toen ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De vreemde berichtjes

Bericht - 04 maart 2018 om 18:14 uur

Op een avond lagen Pete en ik in bed, hij lag al te slapen maar ik kon de slaap niet vatten. Mijn mond was droog dus ik besloot om wat te drinken te halen. Ik stond op en ging stilletjes naar de keuken zodat ik Pete zeker niet wakker zou maken. Terwijl ik naar de keuken liep, struikelde ik over iets. Toen het oplichtte besefte ik dat het de gsm van Pete was. Ik raapte hem op, in paniek dat hij kapot was, en keek naar het scherm. Er was niks aan, maar er stond duidelijk: nieuw bericht: Liz.

Ik vroeg me (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie