Avatar Johannes Leidelmeijer

Johannes Leidelmeijer

Status update van 07 maart 2018

Status update - 07 maart 2018 om 12:34 uur

Deze blog wordt ivm internetproblemen niet meer gebruikt. Om mijn reis verder te volgen ga naar johannesleidelmeijer.wordpress.com Vg Johannes

Velddienst

Bericht - 03 maart 2018 om 18:15 uur

wij zijn een wereldwijde broederschap
een grote familie.
vanmorgen in de velddienst geweest.
de actie was in de zaal.
vraagt Leon Doornenbosch, een zendeling, me of ik een oudere broer heb die Tonny heet.
eigenlijk was ik helemaal niet verbaasd.
ik heb vandaag in de velddienst Kenneth en zijn oudste dochter Gabriella ontmoet. Rudolf Zuurman, die oordpronkelijk uit groningen komt en fotograaf is. We hadden heel wat te bespreken.
veel prachtig gekleurde vogels gezien en mooie bomen.
papayabomen, mango - hier zeggen ze mangabomen, banenbomen. Durian. 
Toen we op weg naar huis langs Kenneth reden nodigde hij ons uit om klappermelk te drinken. Heerlijk verser kan niet dan recht (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vertraging

Bericht - 03 maart 2018 om 10:43 uur

Gisteren een heel verhaal verteld over vertraging van het vliegtuig en vanwege een storm omgevlogen. Zodat we nog langer onderweg waren, hebben ze het hele verhaal met bijbehorende foto’s niet geplaatst.
ik ga het nog niet een keer opschrijven, maar ik kan je verzekeren dat het niet echt leuk was. Toen we eindelijk in Paramaribo waren aangekomen, moesten we zeker nog 45 minuten in een rij wachten voor de paspoortcontrolle.
dat alles achter de rug hebbende ontmoette ik Lucinda en Gregory, die me naar “huis” brachten.
het was een blij weerzien.
ik zal proberen toch nog een aantal afbeeldingen te versturen met het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Koffers

Bericht - 26 februari 2018 om 15:20 uur

Zo eindelijk zijn beide koffers gereed om mee te nemen. Nog een hele toer om ze op het juiste gewicht te krijgen. Nogal een woest gedoe om ze dicht te krijgen. Maar t is me gelukt. Goede tips gekregen van de fam Matulessy en hun weeghaak.
nou daar staan ze dan, de koffers. 


2 reactiesPlaats een reactie

Status update van 25 februari 2018

Status update - 25 februari 2018 om 23:00 uur

Zo! Vandaag wat mensen blij gemaakt. Vandaag ook 1 koffer ingepakt en gewogen. Viel nog niet mee. Drie keer gewogen, maar hij staat nu klaar om mee te gaan.

Status update van 24 februari 2018

Status update - 24 februari 2018 om 19:55 uur

De foto in Swifterbant is genomen in een restaurant, maar je moet niet denken dat we alleen hebben relaxt. Dit was genieten na een dag hard werken. Schoonmaak.

Status update van 15 februari 2018

Status update - 15 februari 2018 om 20:50 uur

Een nieuwe koffer gekocht. Allerlei boodschappen gedaan. Maar ik ben bang dat ze niet alle erin passen. En maar hopen dat ik zo door de douane kan.

Surinaamse Cosulaat

Bericht - 10 januari 2018 om 14:05 uur

Nou het was me een dagje wel. Diep teleurgesteld! We, dat wil zeggen drie leden van de familie Matulessy en ik, we zijn vanmorgen naar Amsterdam gereden om een toeristenkaart voor Suriname te halen bij de Surinaamse Consulaat. Ik verwachtte een indrukwekkende gebouw aan te treffen met imposante aan Suriname doen denkende dingen geflankeert met de Surinaams vlag. Niets is minder waar. Een verwaarloosde villa met een oud, zwart hek eromheen. De loketten waren in de garage. Kan je het voorstellen? In de garage. Drie loketten. Waarvan er uiteindelijk één werd bemand. We waren, gelukkig, op tijd. Voordat wij aan de beurt waren werden nog 2 mensen geholpen. Toen wij de “garage” (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status update van 18 december 2017

Status update - 18 december 2017 om 04:46 uur

Lang niets vertelt. Maar dat komt omdat er eigenlijk niets te vertellen is. Alleen maar wachten. Begin januari 2018 naar de GGD voor inentingen. Dan wachten.

Status update van 24 oktober 2017

Status update - 24 oktober 2017 om 04:46 uur

Hmm. Probeer foto’s te plaatsen.

Pagina: 1 2