Avatar Joëlle  Schouten

Joëlle Schouten

Eerste uitstapje

Geplaatst op 22 december 2019 om 10:47 uurVandaag ben ik op mijn eerste echte uitstapje geweest. Ik ben naar een plek geweest genaamd: Scorching Bay Beach. Zoals je kan raden, dit is inderdaad een strand. Het was een prachtige dag, erg helder en een lekker zonnetje erbij. Ik vind dat de natuur er dan zo mooi uitziet. Er was een erg leuk restaurantje of café, hoe je het maar wilt noemen. Ik heb er heerlijke nachos gegeten. Om op deze mooie plek te komen moest ik een stuk met de bus gaan. Een overwinning dat ik dat gedaan heb want ik zie altijd erg op tegen bus ritten. Ik word snel misselijk… :( Maar ik heb het wel gedaan, YESS! Het was de moeite waard ook, gelukkig! Na een half uur lopen, langs de prachtige kust kwam ik bij het strandje aan. Ik heb erg genoten van het uitzicht en het zonnetje.  

Morgen is het zover om naar Auckland te gaan voor de kerstdagen. Ik zie een beetje op tegen de vlucht, want ook hiervan word ik snel misselijk. Ik heb aan de andere kant wel veel zin in het heerlijke weer in Auckland, daar is het zo’n 5 graden warmer dan in Wellington. Het ziet eruit dat de temperatuur rond de 23 graden ligt deze week. :) We verblijven in het huis van een vriendin van Lotty. Ze blijken een zwembad en sauna te hebben. Niet gek met kerst..!
 

Lieve mensen ik wens jullie fijne kerstdagen en alvast een happy 2020!  

Liefs, Joëlle 


Reacties

Wim
Geplaatst op 25 december 2019 om 09:07 uur
Leuk om je zo een beetje te kunnen volgen jij dat je doet!

Henk
Geplaatst op 22 december 2019 om 13:14 uur
Tof, om zo je te 'volgen'. Lijkt me reuze spannend om zo alleen te reizen. Ik ben best wel trots op je dat je direct al 'gebusd' hebt.

Plaats een reactie