Avatar Joëlle  Schouten

Joëlle Schouten

Mijn eerste week

Geplaatst op 20 december 2019 om 09:33 uurMijn eerste week zit er al weer op! Het is snel voorbij gegaan. Ik ben met veel liefde ontvangen en dat is super fijn. De kids moeten nog een beetje aan me wennen en vinden het natuurlijk superleuk om te testen hoever ze kunnen gaan.. Het zijn drie jongens: Louis (12 jaar), Indi (9 jaar) en Beau (5 jaar) en allemaal met een ander karakter natuurlijk. Ze zijn superlief maar kunnen ook best ondeugend zijn. Gelukkig zijn mijn host-ouders; James en Lotty erg behulpzaam en begripvol. In mijn eerste week heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd.

Mijn kamer is erg leuk ingericht en is ook best ruim. Het heeft een twijfelaar als bed, hier ben ik zo blij mee!! Ruimte in mijn bed :) Het uitzicht vanuit mijn kamer is adembenemend. Op de foto's in mijn album kun je zien je hoe het is bij daglicht en nacht. Ja dat zijn lichtjes in de bomen, want ook hier is het kersttijd, ook al is het zomer. En dat ding dat lijkt op een fontein dat licht geeft... Dat is dus ook een mega fontein, die licht geeft. Awesome! 

Het weer hier is echt heel apart. Het ene moment zon en dan “uit het niets” dikke buien en wind. Gisteren en vannacht (19 dec 2019) was de wind echt bizar hard. Ik lag letterlijk te rammelen in m’n bed. James zei dat het niet vaak zo erg voorkomt, gelukkig maar! Het waait hier wel erg veel. Windy Wellington, zo wordt de stad vaak genoemd. De temperaturen zijn net zo apart, de ene dag is het 21 graden en de volgende dag 14 graden. Het heeft te maken met de richting waar de wind vandaan komt, heb ik me laten vertellen. Als de wind vanuit het noorden komt dan is het warm, maar komt de wind uit het zuiden dan is het echt kouder. Dit komt omdat ten zuiden van Nieuw-Zeeland, Antarctica (zuidpool) ligt.

Aankomende week is het kerst. Ik mag met James, Lotty en Beau mee naar Auckland om daar kerst te vieren met de ouders van James. Ik heb er erg veel zin in!  

Veel liefs, Joëlle 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie