Avatar Joëlle  Schouten

Joëlle Schouten

Momenteel is joellenz bezig met de reis Uitstapjes. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van joellenz

Blijf op de hoogte van de reisblog van joellenz door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Christmas in Auckland en Oud en Nieuw in Taupo

Bericht - 06 januari 2020 om 06:06 uur

Voor de kerstdagen mocht ik met mijn host familie mee naar Auckland. We zijn drie nachten daar geweest, dus twee volle dagen. Een van deze dagen was kerst. Op kerst ochtend werd ik wakker gemaakt door één van de kinderen omdat hij niet kon wachten om zijn cadeautjes uit te pakken. Natuurlijk was er ook een cadeau voor mij. Een prachtige ketting heb ik van mijn host-moeder gekregen. Het medaillon van de ketting is gemaakt van Green Stone. Een speciaal soort steen wat alleen in Nieuw Zeeland voorkomt. Voordat er een ketting van gemaakt mag worden moet het eerst gezegend worden door de Maori. Ik ben erg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerste uitstapje

Bericht - 22 december 2019 om 10:47 uur

Vandaag ben ik op mijn eerste echte uitstapje geweest. Ik ben naar een plek geweest genaamd: Scorching Bay Beach. Zoals je kan raden, dit is inderdaad een strand. Het was een prachtige dag, erg helder en een lekker zonnetje erbij. Ik vind dat de natuur er dan zo mooi uitziet. Er was een erg leuk restaurantje of café, hoe je het maar wilt noemen. Ik heb er heerlijke nachos gegeten. Om op deze mooie plek te komen moest ik een stuk met de bus gaan. Een overwinning dat ik dat gedaan heb want ik zie altijd erg op tegen bus ritten. Ik word snel misselijk… :( (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Mijn eerste week

Bericht - 20 december 2019 om 09:33 uur

Mijn eerste week zit er al weer op! Het is snel voorbij gegaan. Ik ben met veel liefde ontvangen en dat is super fijn. De kids moeten nog een beetje aan me wennen en vinden het natuurlijk superleuk om te testen hoever ze kunnen gaan.. Het zijn drie jongens: Louis (12 jaar), Indi (9 jaar) en Beau (5 jaar) en allemaal met een ander karakter natuurlijk. Ze zijn superlief maar kunnen ook best ondeugend zijn. Gelukkig zijn mijn host-ouders; James en Lotty erg behulpzaam en begripvol. In mijn eerste week heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd.

Mijn kamer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie