Avatar Joëlle Brouwers

Joëlle Brouwers

Steeds meer gewend hier :)

Bericht - 20 januari 2019 om 15:37 uur

Ik merk dat ik vandaag wel echt een stuk meer geniet van alles. Ik moest even inkomen, kende nog bijna niemand en Carmen moest ook gewoon werken. Maar nu begint het vakantie gevoel steeds meer te komen. Vanmorgen werd ik wakker rond 10 uur, veeeel betere tijd dan gisteren. Carmen had haar makeup al laten doen want zij had vandaag een bruiloft. Ze vertelde me dat er bij de auto die Frederique en Dali hadden gehuurd is ingebroken vannacht. Ik reed op de heenweg met hun mee maar terug ging ik zelf naar huis. Ik had er dus niks (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Lekker relaxen

Bericht - 19 januari 2019 om 16:18 uur

Vanmorgen werd ik al om 06.15 wakker. Super vroeg, maar echt last van een jetlag. Ik heb 3 uurtjes rustig aan gedaan en ben toen gaan lopen naar de Albert Heijn hier op het eiland. Ik heb er erg lang over gedaan (45 minuten) en op de helft had ik al het idee dat ik écht niet dat hele pokke eind terug wilde lopen. Ik besloot dus om een ontbijtje te halen bij de Albert Heijn om die lekker op het strand op te eten. Ik ben uiteindelijk van 10.00 tot 17.00 op het strand geweest. Heerlijk was het! (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De vlucht en 1e avond

Bericht - 18 januari 2019 om 04:51 uur

Voor iedereen die mijn Curacao avontuur gaat volgen, suuuuper leuk! Ik hoop dat ik veel leuke dingen ga meemaken hier en dus veel te vertellen heb in deze blog.
Om 11 uur vertrok ik richting Schiphol. Papa bracht mij, zelfs helemaal tot aan de douane! Vond ik wel fijn, want het is toch spannend zo’n 1e keer zo ver vliegen. Het inchecken ging eigenlijk vrij snel. Was om 12 uur al bij de gate, dus moest best een tijdje wachten. Toen we gingen boarden zag ik al direct dat het echt een groooot vliegtuig was. Hij had 9 stoelen per (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie