Avatar Jessica malinowski

Jessica malinowski

The end

Bericht - 08 juni 2017 om 04:52 uur

Zo, het zit er op. 3,5 maanden zijn voorbij gevlogen en op dit moment zit ik te wachten op vlucht nr 14 die mij weer terug zal brengen naar amsterdam. Heb er op dit moment alweer 2 vluchten op zitten. Eerst van Bali naar Kuala Lumpur, Maleisie, en vanaf daar naar Dubai. Vanmiddag, mijn middag haha, had ik best wel kriebels in mijn buik om terug te gaan en ik denk om meerdere redenen. Ergens wilde ik echt niet weg. Ik heb een jongen leren kennen die waarschijnlijk zijn vlucht naar Nederland ging cancellen en een vlucht naar Australie (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

I'm back !

Bericht - 10 mei 2017 om 18:33 uur

Jaaaaa daar ben ik eindelijk weer. Op het aandringen van mevrouw Kadir haha. Ze appte mij vanochtend hoe het ging en dat ik al zo lang niet meer een blog had geschreven. En ranu, daar heb je helemaal gelijk in.


Ondertussen zit ik in Kuala Lumpur, Maleisië en ik vlieg morgenvroeg naar Bali. Hier komt Anouk mij 28 mei vergezellen en dan vlieg ik samen met haar weer terug. Is de planning! Maar ik heb gemerkt dat de planning nog nooit zo is verlopen als dat ik had bedacht.  Ik zou namelijk helemaal niet naar Malacca gaan en daarna naar (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

foto's

Bericht - 01 mei 2017 om 15:44 uur

Ging niet helemaal goed, ze staan nu in een foto album als het goed is:)
0 reactiesPlaats een reactie

Orangoetans!

Bericht - 01 mei 2017 om 15:40 uur

Op mijn laptop heb ik al een heel verhaal getypt, maar ben nog niet klaar alleen wel te moe om nog verder te gaan.. Hierbij dus wat foto's van de aapjes en morgen komt het hele verhaal:) Voornamelijk de kleintjes waren echt heeeeel schattig Fijne avond allemaal xxxx
2 reactiesPlaats een reactie

Borneo

Bericht - 30 april 2017 om 16:19 uur

Tja, daar zit ik eindelijk weer. M’n groene monster op schoot en even heerlijk afgezonderd van alle mensen. Was fijn geweest als ik op dit moment een foto kon maken die mijn gevoel uitbeeld en die toe kon voegen. Ik realiseer mij beetje bij beetje dat ik over zo’n 4-6 weken naar huis ga.. Maar nu geniet ik nog.   At the moment zit op een ligbedje aan de rand van het restaurantgedeelte van het ‘resort’. Zachtjes muziek op de achtergrond, geklets van mensen. Voor mij zie ik een aantal lampen die het terrein subtiel verlichten, hoor ik verschillende dierengeluiden en stralen er honderden sterren aan de donkere (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

I am alive!

Bericht - 28 april 2017 om 17:59 uur

He lieve mensen, De tijd gaat zo snel.. heb de afgelopen 4 dagen helemaal niks gedaan en toch ben ik niet eens aan het schrijven van een blog toegekomen. Sinds mn laatste heb ik nog een dag in Brunei doorgebracht, ben ik voor 5 dagen naar Singapore gevlogen en zit ik nu weer op Borneo. Om precies te zijn: Kota Kinabalu, in de provincie Sabah. Dit ligt in het noorden van Maleisisch Borneo. Morgen heb ik een 6 uur durende busrit naar Sandakan. Hier kan ik dan eindelijk nog meer dieren gaan bekijken ennn en river cruise maken waarbij je (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

May

Bericht - 20 april 2017 om 17:41 uur

Borneo. Ik denk dat iedereen er wel een keer van gehoord heeft. Ik heb er voor het eerst over gehoord toen ik jong(er) was en lid van de wnf rangerclub. Elke zoveel weken ontving ik een boekje met informatie en alle acties waarmee het wnf bezig was. Wat er precies in 1 van de uitgaven stond weet ik niet meer, maar wel weet ik dat het over Borneo en de orang oetans ging. Wat leek het mij vet/cool/gaaf om die een keer te zien. And here I am! Op Borneo. Op dit moment ben ik rustig wakker aan het worden (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

BANGKOK 2.0

Bericht - 17 april 2017 om 14:25 uur

Dusssss, Bangkok. Ik zie net pas dat ik echt een onlogisch verhaal heb getypt de vorige keer.. Had heel veel in mijn hoofd en sliep nog half, moest snel het vliegtuig in en daardoor leest het een beetje raar volgens mij. Heb m'n verhaal niet helemaal afgemaakt haha. Maar geen zin om het af te maken dus ga vrolijk door met het volgende verhaal haha.

Ik was gewend aan super lieve, aardige, vriendelijke en oprechte mensen in Sri Lanka en Myanmar. Misschien zelfs iets te gewend geraakt. Eenmaal in Bangkok stond er namelijk een behoorlijke cultuurschock te wachten. De Thaisen (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

BANGKOK

Bericht - 15 april 2017 om 07:08 uur

Ik heb van alle backpackers die ik ooit gesproken heb de meest gekke/fantastische en soms zelfs bizarre verhalen gehoord. To be honest, dacht ik altijd dat het een beetje overdreven werd. Maar nee, het is waar. Hoe goed je ook op jezelf let, op past met waar je loopt, met wat je eet. Ik ben er nu echt van overtuigd dat iedereen die zo'n reist maakt thuis komt met de meest fantastische en soms ongeloofwaardige verhalen. Ik durf te zeggen dat ik echt heel erg goed voorbereid op reis ben gegaan. Maanden lang opgezocht wat voor kleding ik nodig (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Laatste uurtje

Bericht - 10 april 2017 om 08:15 uur

Op een onbekend vliegveld, met mn backpack naast mij en mn paspoort in mijn hand. Na 2 weken Alice gedag gezegd en klaar voor een nieuw land! Klaar voor de gekkigheid van Bangkok. Ik heb een kookcursus geboekt voor aanstaande woensdag, dus de geïnteresseerden zijn welkom zodra ik terug ben. Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne dag en ga ik even genieten van mijn stroopwafel(!) Gewoon hier op het vliegveld gevonden.. Ps. Hij is niet zo lekker als onze eigen, dus verwacht er eentje als ik terug ben 🙊
5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2