Avatar Jenti Lof

Jenti Lof

Einde stage Curacao

Bericht - 07 februari 2019 om 22:56 uur


Naar huis, wat heb ik daar naar uit gekeken, ik was wel klaar voor iets nieuws en vooral een schoon huis zonder maden, schimmel en kakkerlakken. Opzich had ik nog wel graag vakantie willen vieren, maar na 5 maanden was het toch wel fijn om weer richting huis te vertrekken. Nog een paar uurtjes van te voren voor we naar hato gaan nog even het dendunki park ingeweest. Het enige dat ik van te voren had bekeken in nederland. Toch leuk om op de laatste dag nog even te bekijken. In de laatste 2 uur mijn favoriete stuiterbal gekalmeerd door rustgevende (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Aufwiederschnitzel Curacao

Bericht - 30 januari 2019 om 18:57 uur


Stage is voorbij en wat een opluchting is dat! De laatste week bestond vooral uit meer ervaring opdoen gezien mijn verslag en opdrachten netjes afgemaakt waren. In mijn hoofd dacht ik tot en met vrijdag stage te lopen, maar het bleek tot vrijdag waardoor mijn vakantie toch wat eerder begon. Dit vond ik overgens totaal niet erg. De laatste dag vooral afscheid genomen van al mijn collega’s. Een aantal vroegen of ik nog een plekje over had in de koffer, maar helaas. Om 5 uur ben ik naar huis vertrokken met een enorm leuk presentje en de mok die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De laatste stageweek

Bericht - 24 januari 2019 om 05:37 uur


De laatste stageweek is aangebroken en wat heb ik daar naar uit gekeken. Er is vrijwel niets te doen op het lab. Doordat er beslag is gelegd op de brandstof van de vliegtuigen in bonaire, komen er geen nieuwe samples daarvandaan waardoor het heel rustig is op het lab. Hierdoor heb ik alle tijd om de laatste dingetjes/ opdrachtjes af te maken en in te leveren. Een meevaller was het feit dat ik aankomende vrijdag niet meer naar stage hoef, en daarmee toch een extra vakantiedag heb!
Puur per toeval mijn 2e ijsje in 5 maanden gegeten. Echt een raadsel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De laatste 2 weken

Bericht - 20 januari 2019 om 05:39 uur

 
Wanneer de werkdag begint kijk ik al uit naar het moment dat ik uit de bus op de caracasbaaiweg stap en nog 200 meter moet lopen om thuis te komen. Doordeweekse dagen zijn voor mij erg lang. De wekker gaat om 6 en ik ben tegenwoordig door de file vaak later dan 6 thuis. Dan moet ik nog even regelen dat ik wat eet en binnen no-time is het 8/9 uur. Als ik 8 uur slaap wil hebben heb ik dan eigenlijk nog maar 1 uurtje relaxen. Dat is dan ook de reden dat ik enorm richting het weekend (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hatsjoe!

Bericht - 13 januari 2019 om 05:11 uur


Het zat er al aan te komen, ik had me nog zo verstopt, maar het griepvirus heeft me te pakken.  Al vanaf maandag voelde ik me niet zo lekker, weinig gegeten of te wel niet. Vanaf donderdag echter echt ziek. Hoe dan dat toch op Curacao! Griep heb je alleen in Nederland tijdens de winter! Helaas kan ik het met mijn kennis vanuit mijn stage wel verklaren, dus ik moet het maar geloven, ik heb griep. Het Helpt niet echt koorts om koorts te hebben in een land waar t al 31 graden is, je hebt het voortdurend koud en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eindelijk echt vakantie!

Bericht - 07 januari 2019 om 23:32 uur


De start van het nieuwe jaar beginnen met de vakantie. Hoe lekker is dat. Aller eerst natuurlijk, feliz ãna nobo!
Vorige week zaterdag de vakantie begonnen op mambo. Hoewel je hier eigenlijk maar 1 seizoen hebt: zomer, merk ik wel dat het toch in de nederlandse wintermaanden ook wat kouder is op Curacao. De wind waait hard en het water voelt kouder aan.  Vorige week zondag heb ik samen met twee huisgenootjes, een vriend en nog een paar mensen de juliana brug beklommen en abgeseild. Dit is de hoogste brug in Willemstad, maar ook de hoogste brug van het eiland. Deze (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Een lange week

Bericht - 30 december 2018 om 00:25 uur

 Hoewel de afgelopen week niet heel langzaam voorbij ging, duurde hij wel lang. Vorige week donderdag Mocht ik voor het eerst zelf het lab afsluiten. Mijn stagebegeleider ging eerder naar huis waardoor ik de laatste paar uurtjes nog even de laatste werkzaamheden mocht afronden. Hoewel de afgelopen weken op het lab moeizaam verliepen heb ik wel het idee dat ze veel vertrouwen in mij hebben.  Met nog 5 weken te gaan hoor ik al veel mensen op t lab vragen of ik er niet kom werken na me stage.
Vorige week kwam mijn stagevergoeding wat eerder, waardoor ik weer naar de bank (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Lange weken

Bericht - 20 december 2018 om 19:17 uur

Onderhand is het alweer 2 weken geleden dat ik wat heb geschreven. De afgelopen weken is er vrij weinig gebeurd, dus hierbij de afgelopen 2 weken in 1.
De eerste vrijdag naar HFTG feest gegaan met mijn huisgenoten. Normaal gesproken ga ik nooit mee omdat ik kapot ben van de hele werkweek, maar nu ik de afgelopen week vrij had ivm het bezoek van mijn familie was ik kwiek en vrolijk om te feesten. Tegen het einde van de nacht (uurtje of 3) ontmoette ik twee heren uit alkmaar. Heel gezellig gekletst met 1 van deze mannen en ondertussen was (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Een lange week

Bericht - 30 november 2018 om 12:35 uur

Afgelopen week ging erg langzaam voorbij. Dinsdag heb ik voor het eerst stof gezogen, was ook wel een beetje nodig, maar door de ventilator merk je er toch minder van, net als de allergie die me normaal wel wakker schud om weer is schoon te maken. Daarnaast heb ik nog steeds geen macdonalds gegeten. Net als broccoli, ik schaam me diep... wel eet ik elke dag ongeveer 200 gram roerbak groente, dus opzich niet verkeerd bezig volgensmij. Wel merk ik dat mijn eten vooral bestaat uit rijst of pasta met kipfilet. Dus tips voor maaltijden die 3 dagen bewaard (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Een volle week

Bericht - 19 november 2018 om 19:02 uur

Met de start van week 11 heeft xich een grote verandering voorgedaan wat betreft de bus: de bus is een week lang dik op tijd geweest (10 voor 7) hierdoor ontliep ik de spits en was ik in 12 minuten!!! Al op werk! Hierdoor kon ik heerlijk genieten van een banaan ontbijtje en wakker worden met het nederlandse nieuws. Stage is niets veranderd, weinig te doen en bestellingen die mislopen. Gelukkig weer veel kunnen doen voor mijn verslag en opdracht maar vorige week was toch wel even een dieptepunt in mijn stage. Verder wel erg leuke bevindingen gedaan in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2