Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

De tweede verre reis met FOX is geboekt!

Geplaatst op 22 januari 2020 om 20:12 uurHi allemaal,

Weer even een kleine update vanuit mijn reisland, voor degene die het leuk vinden om te lezen :-).
Ik zit heerlijk in mijn bed met een kopje thee dit verhaal te typen, hahahaha. Nog even gauw voor ik om half negen naar de musical awards ga kijken. 

We gaan even terug naar een kleine week geleden en wel donderdag 16 januari 2020: de dag van de vakantiebeurs. Heb daar een super leuke dag gehad met Angela en kleine Luna (wat heeft ze het goed gedaan en wat was ze lief!! De hele dag mee en geen onvertogen woord!). Veel ideeën opgedaan en daar ook tot de conclusie gekomen dat ik toch graag mijn volgende vakantie weer bij FOX wilde boeken. Ik twijfelde vooraf heel erg tussen een rondreis op Bali en Zuid-Afrika. Omdat waarschijnlijk een van mijn vriendinnetjes die ik over heb gehouden aan de reis naar Amerika volgend jaar meegaat, uiteindelijk toch besloten dat het Zuid-Afrika gaat worden. Super gaaf en heel spannend! We gaan – hopelijk – the big five in levende lijve ontmoeten.

Na dit besloten te hebben en gebeld te hebben met mijn collega om te kijken of ik vrij kon krijgen, op naar de FOX stand op de vakantiebeurs om de reis te gaan boeken. Ik had thuis al veel voorwerk gedaan, dus wist precies welke reis ik wilde gaan boeken. Op de vakantiebeurs waren de FOX draait door deals, wat betekende dat je het na het boeken van de reis met opgave van je boekingsnummer aan het rad op de stand mocht draaien. Het aangegeven bedrag op het rad dat je draaide was de korting die je kreeg en die direct van je zojuist geboekte reis af zou worden gehaald. Omdat er dit keer geen KLM werelddeal te scoren was, ben ik voor deze actie gegaan. Dus hup na het boeken met de medewerker van de stand na het rad, voorwaarden werden uitgelegd en toen was het tijd om te draaien. Zoals de meeste al weten, is dit niet geheel onverdienstelijk gegaan…….ik draaide €500 korting!!!! Het hoogste bedrag dat ik ooit gewonnen heb, hahahaha. En leuk detail: dit was na de €1.000 het hoogste bedrag dat je kon draaien :-). Dat maakte de voorpret voor de reis nog een stukje mooier!!  

Afgelopen dagen al druk bezig geweest met het uitzoeken van vaccinaties, reisboek aangeschaft en de optionele excursies met mama doorgenomen. Ook gelijk vandaag een groepsapp aangemaakt, zodat we elkaar alvast een beetje kunnen leren kennen en met elkaar voorpret kunnen hebben.

Ik ga dus van maandag 28 september 2020 tot 14 oktober 2020 naar Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland. In een volgend blog zal ik weer wat verder ingaan op het programma en de route van de reis.  

Tot zover de voorpret en weer een nieuw blog.
Tot gauw!  

Liefs van Jen      

Reacties

Angela
Geplaatst op 24 januari 2020 om 11:45 uur
Super leuk weer een nieuwe blog!! Was een hele leuk en gezellige dag en vond het onwijs leuk om samen met jou de reis te boeken. Vaccinaties vallen echt mee. Trust me! Heel benieuwd weer naar je nieuwe verhalen:). Liefs en knuffel

Marjolein
Geplaatst op 23 januari 2020 om 07:42 uur
Jeeeeyyy je volgende avontuur is onderweg! Echt een heel gave reis weer! Geniet van je voorpret en alvast sterkte met de vaccinaties ;)

Plaats een reactie