Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Dead valley en Las Vegas

Geplaatst op 21 september 2019 om 03:45 uurHet gaat nu snel! Dag elf van de vakantie staat voor de deur. De zoutvlakte van Dead Valley en Area51 staan vandaag op het programma.

17 september 2019
Hoera hoera hoera boef is jarig vandaag!!! :-). Trots op kleine man die alweer vier wordt. Helaas kon ik er niet bij zijn vandaag, maar volgens mij heeft hij een heerlijke dag gehad. Gisteravond even gefacetimed zodat hij zijn cadeau van mij kon uitpakken. Deze had ik bij zijn papa en mama achtergelaten :-). 

De dag begint vroeg vandaag! Om 08:00 uur moeten we ontbeten en wel in de bus zitten voor de rit naar Dead Valley. Het is best een lange zit vanuit Vegas. Bij Dead Valley aangekomen stoppen we bij een van de uitzichtpunten. Hier kunnen we ook op het zout zelf lopen. Erg leuk om een keer te zien, maar het is er heet en het is een lange reis. Vanuit daar rijden we door naar het visitors center van Dead Valley, hier kunnen we nog even rondkijken en een korte film kijken. Daarna op naar het volgende uitzichtpunt.

Hierna maken we ons voor de reis terug naar het hotel in Vegas. We rijden een andere route terug waardoor we langs Area51 komen. Niet echt spectaculair. Alles is afgezet en er is niet veel te zien. We zien ze wel oefenen met een drone. Dit zijn ook de drones waar aanvallen mee gedaan worden in het midden oosten. 

Terug aangekomen frissen we ons even gauw op en dan in de shuttle Vegas in. Hier eten we eerst even bij een foodcourt en lopen dan de strip over. We zien beide fontein shows :-), erg gaaf! Op de strip is er zoveel re zien en het een schreeuwt nog
meer dan het ander. Maar dat is Vegas, hahaha.

Moe maar voldaan nemen we rond 22:00 uur de taxi terug naar het hotel. Even gauw douchen en lekker gaan slapen. 

Tot de volgende blog! 

Liefs, 
JenReacties

Anita
Geplaatst op 21 september 2019 om 23:26 uur
Wat een uiterste in een paar dagen. Enorme rotspartijen en overweldigend veel natuur en dan weer de uitbundige stad, las Vegas ... Vast een hele omschakeling...Wel heel leuk om je blogs te lezen...Bedankt !!!

Lein
Geplaatst op 21 september 2019 om 08:58 uur
Viva Las Vegas! Dat zie je maar 1x!

Plaats een reactie