Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Bryce Canyon —> Las Vegas!!

Geplaatst op 21 september 2019 om 03:42 uurWe maken ons alweer op voor de tiende dag van de vakantie! Vandaag hebben we een volle reisdag van Bryce naar Las Vegas. 

16 september 2019
Vandaag weer een vroegertje. We vertrekken om 08:15 vanuit Bryce Canyon naar Las Vegas. Ik had alleen een beetje een slow start vanmorgen en daardoor net op tijd bij de bus.......oepsie, hahaha. Het winkeltje voor ontbijt is namelijk een kleine tien minuten lopen en als je dan om 07:55 uur vertrekt en nog moet plassen en je koffer moet pakken, is het stressen! Maar geen boze gezichten gezien en net op tijd alles afgehandeld. Bijkomen in de bus en ontbijten maar. Wat ik jammer vind aan de reis is dat er eigenlijk niet echt tijd is om even rustig te ontbijten ‘s ochtends. Ik ben wel van rustig opstarten, lekker ontbijtje, kopje thee etc. Ben blij dat ik daar in ieder geval één ochtend wel lekker de tijd voor heb genomen. 

Het is een lange dag in de bus vandaag. Gelukkig maken we om de ongeveer twee uur een stop, zodat je even benen kunt strekken, kan plassen en iets kunt eten en drinken. We lunchen in Sint George bij een diner met een uitgebreid lunchbuffet......erg lekker!! De airco was alleen stuk gegaan in de bus en met ruim 90F op de temperatuurklok buiten is dat niet super fijn. Hoofdpijn van de hitte, maar helaas niets aan te doen. Gauw wat gegeten, vocht flink aangevuld en ibuprofen ingenomen. Airco in het restaurant voor de afkoeling was ook erg lekker. Hierna nog even in de winkeltjes rondom de diner gekeken. De Amerikanen sporen alleen echt niet! Je kunt voor minder dan $100 hier een mes kopen waar Rambo trost op zou zijn, ook een geweer kun je voor minder dan $100 hier kopen. Echt ongelofelijk!!

We gaan weer terug in de bus en komen begin van de middag aan in het hotel in Las Vegas!! Viva Las Vegas: we zijn er!! :-). Je ziet gelijk dat het groener wordt en de schreeuwerige bilboards komen je al tegemoet. Dan weet je weer even extra dat je in Amerika bent, hahahah. We hebben even de tijd om ons op te frissen en een broodje bij de Subway in het hotel te halen, want daarna is het alweer tijd voor de optionele Las Vegas by night tour. 

De airco in de bus is gelukkig in de tussentijd weer gemaakt! Wat een verademing. We hadden in de bus al gehoor dat er in een Vegas een monteur zou klaar staan en gelukkig heeft hij het snel kunnen maken. Het was echt niet fijn in de bus namelijk. Ik heb op een gegeven moment gewoon een koud flesje water in mijn nek gelegd om af te koelen. 

We begin de night tour in Vegas in het luxor hotel. Daarna gaan we naar het Venetian hotel. Het “little Italy” hotel met de gondels. En vanuit daar binnendoor naar de Belagio. We hebben er een flink tempo in. Helaas weinig tijd om binnen echt goed foto’s te kunnen maken. Kon de camera niet op tijd goed genoeg ingesteld krijgen. De groep liep helaas alweer door. Na nog even op de strip gelopen te hebben gaan we richting Freemont Street. Dit is zeg maar de oude strip. De inboorlingen gaan het liefste hier heen, hahahah. De rich en famous gaan het liefste naar het nieuwe gedeelte. Hierna is het tijd om terug te gaan naar ons hotel. In het hotel doen we nog even een drankje met elkaar en daarna is het tijd om te gaan slapen. 

Het was weer een mooie dag met een leuke eerste indruk van Vegas. 

Tot de volgende blog!

Liefs, 
Jen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie