Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Goblin State Park en Capitol Reef National Park

Geplaatst op 19 september 2019 om 07:10 uurHet is alweer dag acht van de vakantie! We reizen vandaag van Moab naar Bryce Canyon, waarbij we onderweg stoppen bij het Goblin Valley State Park en Captiol Reef National Park. 

14 september 2019
Vanmorgen in Moab even gauw gebeld met boeffie, zussie en broer. Nils had namelijk ‘s ochtends zijn verjaardag gevierd en wilde graag even horen hoe het geweest was :-). Daarna gauw koffer inpakken en hop de bus in. 

Als eerste stoppen we bij het Goblin Valley State Park. Goblin Valley State Park is een klein staatspark in Utah dat gekenmerkt wordt door duizenden kleine rotsfiguren die lijken op goblins; kwaadaardige kabouters. Een leuk park met vele gekke vormen en rare kleine rotsformaties. Leuk om even tussendoor gelopen te hebben. 

Na even rond te hebben gelopen rijden we door naar Capitol Reef National Park. Daar lunchen we en kunnen de liefhebbers “mormonpie” eten. Want Utah is bij uitstek de staat waar veel mormonen wonen. We lopen nog heel even rond door het park en gaan dan de bus weer in. We rijden vanaf Capitol Reef door naar ons hotel in Bryce Canyon. We doen voor het eten nog een kleine wandeling die ons vast een indruk geeft van de indrukwekkende Canyon. 

Hierna lekker gegeten bij het buffet van Ruby’s. Niet heel veel keus/variatie, maar kwaliteit best prima! Al moet je met de kip uitkijken of deze wel  goed genoeg gebakken is (lees: niet rauw is).

Daarna is het tijd om heerlijk te gaan slapen. 

Tot de volgende blog! 

Liefs,
Jen

Reacties

Angela
Geplaatst op 19 september 2019 om 09:10 uur
Heyhye lieverd, Weer heerlijk op het balkon je verhalen gelezen. hier zit ik er helemaal in hoor! Ondanks misschien niet heel bijzondere route, denk ik dat je dan idd met je fototoestel bent los gegaan:). Tot apps en blogs. En hele dikke knuffel van ons!! Nog steeds super trots en denk al heel veel gezien en al een hele ervaring rijker. En dan pas op de helft van je vakantie! @ nog heerlijk genieten lief van al het moois! Enne ik vind dat je het eten aardig uitzoekt en toch best lekker eet! Top lief. Ik weet hoe lastig dat soms is:). Pizza Hawaï klinkt in elkaar jammie zoals Luna dat zegt:).

Lein
Geplaatst op 19 september 2019 om 08:55 uur
Boeffie vond het leuk je te zien en spreken! Ben benieuwd naar de goblin cake oh nee mormon pie! Klinkt beter dan rauwe kip, getsie. Goed dat je oplet!

Plaats een reactie