Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Grand Canyon

Geplaatst op 17 september 2019 om 01:59 uurOp dag vijf van de reis hebben we een volledige dag wereldwonder de Grand Canyon.

11 september 2019
Vandaag vroeg op staan, de wekker gaat om 06:00 uur. Gauw aangekleed en naar Denny’s om te ontbijten. Hier hebben we ook de vorige avond gegeten. De Denny’s is een beetje te vergelijken met de Nederlandse MacDonalds, maar dan iets luxer en iets minder fastfood achtig. Vandaag ook de eerste pancakes gegeten, met een eitje, uitgebakken spek, vers fruit en een bak thee. Even lekker alleen bijkomen op deze vroege ochtend. 

Om half acht is het tijd om de bus in te gaan en vertrekken we voor een rit van anderhalf uur richting de Grand Canyon. Daar staat als eerste de helikoptervlucht op het programma. Een deel van ons doet de korte vlucht en een deel van ons doet de lange vlucht. Ik ga de lange vlucht doen, erg spannend!!!! 
Rond kwart voor elf is het zover en gaan we de lucht in. We hebben een hele leuke Indiaanse piloot, die goed contact met ons houdt en onze vragen onderweg beantwoord. Het leuke is dat je eerst een deel over de bossen vliegt en dan ineens is daar dat wereldwonder. Het leek net of we over de afgrond vlogen, hahaha. Maar onwijs gaaf om te doen! Een aantal kwamen een klein beetje misselijk de helikopter uit. Ik moet zeggen dat ook ik op een gegeven moment gestopt ben met filmen en foto’s maken. Kwam niet misselijk de helikopter uit, maar hoefde ook het eerste half uur even geen eten, hahahah. 

Hierna zijn we met zijn allen op de shuttle gezet die ons door de Grand Canyon voerde. We zijn bij de eerste stop uitgestapt en vanaf daar verder naar boven gaan lopen. Onderweg heerlijk genoten van het prachtige uitzicht en veel foto’s gemaakt :-). Kan je vertellen: er zijn ergere plekken om te lunchen ;-). 

Na een goede hike rond 15:30 uur de shuttle weer terug naar het verzamelpunt genomen. Om 16:00 uur zouden we weer terug gaan naar het hotel in Moab. Ook hier weer anderhalf uur terug rijden. Aangekomen in het hotel gauw de spullen (rugtas etc.) op de kamer gelegd en opnieuw naar Denny’s voor het avondeten. Eten is daar best prima! 

Hierna lekker gaan slapen. De vijfde dag zit er alweer op! 

Tot de volgende blog!

Liefs, 
Je 

Reacties

Lein
Geplaatst op 17 september 2019 om 19:25 uur
De ??? Waren op mijn scherm hartjes :)

Lein
Geplaatst op 17 september 2019 om 19:24 uur
Wauw schitterende foto!! Wat een uitzicht!!! ???

Angela
Geplaatst op 17 september 2019 om 09:00 uur
WoW lief!! You did iT!! Een helikoptervlucht!! Dat ontbijtje klinkt heerlijk!! En denk dat je het even goed kon gebruiken????. Daar worden we wakker van! Dikke knuffel en tot de volgende blog/app. Liefs????

Plaats een reactie