Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Joshua Tree National Park

Geplaatst op 16 september 2019 om 06:18 uurVandaag de derde dag van de vakantie! We hebben een lange dag reizen voor de boeg. Onderweg naar Laughlin stoppen we bij Joshua Tree National Park. 

9 september 2019
De wekker gaat vandaag redelijk vroeg en we gaan Los Angeles helaas achter ons laten. Op de eerste stop onderweg naar Laughlin kunnen we even lekker bij een souveniers winkeltje kijken en wat drinken halen. De tweede stop is bij een winkel met verse lunch mogelijkheid. Hier halen we gelijk allemaal een broodje voor de lunch in Joshua Tree National Park. 

We rijden weer een flink stuk en komen rond lunchtijd dan eindelijk aan bij ons eerste nationale park. Ik vindt het gelijk al een van de hoogtepunten! Wat een onwijs mooi park. Veel mooie vergezichten en natuurlijk de bekende Joshua Tree ontbreekt hier niet, hahaha. Je komt ogen te kort. 

We krijgen gelukkig na gelunched te hebben met zijn allen (met heeeeeel veeeel wespen.....help!!!) flink de tijd om rond te lopen en foto’s te maken. Het laatste stukje van de tocht was een beetje bumpie met hoge rotsen en domme Jen die slippers!!!! Aan had. Een reisgenoot hielp mij gelukkig even op de rots, maar baf knie open gehaald, dom dom dom, hahah. Gelukkig niet lang last van gehad. 

Hierna gaan we de bus weer in op we naar ons casino hotel in Laughlin. ‘S avonds gegeten bij de Mexicaan in het hotel. Vond ik niet zo’n succes hahaha. Het was super spicey door de saus die ze erop gedaan hadden. En dat slootwater (met veeeel chloor; dit keer helaas wel) helpt dan ook niet. 

De eerste lange reisdag zit erop en we gaan lekker slapen. 

Tot de volgende blog.

Liefs,
Jen


Reacties

Angela
Geplaatst op 17 september 2019 om 08:56 uur
Patrick op dit moment met Luna onder de douch en ik even al jouw verhalen lezen!! Heerlijk! Wat gaaf!!! Lekker genieten lief. Denk aan je. Enne slippers niet heel handig. Maar dat hebben we eerder gepresteerd????????.

Plaats een reactie