Avatar Jennifer Koenen

Jennifer Koenen

Het begint nu echt op te schieten!!!

Vastgezet bericht Bericht - 30 juli 2019 om uur

Het is tijd voor alweer de derde blog :-). Waarschijnlijk de laatste blog voor de vakantie echt gaat beginnen.

Het is vandaag nog 39 dagen tot de vakantie gaat beginnen. Kortom, het begint nu echt op te schieten voor het avontuur start. Deze week en volgende week fulltime werken, dus dat betekend even bikkelen, maar daarna is het nog maar vier weken werken. Afgelopen week wel een paar daagjes vrij geweest en dat was echt heerlijk. De eerste vrije dag goed besteed en met mam en Jolanda wezen shoppen in Den Helder. Goed geslaagd vind ik zelf een leuke kleding voor de vakantie gekocht, waaronder een heerlijke (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De voorbereidingen gaan langzaam beginnen

Bericht - 18 juni 2019 om 20:23 uur

Het is tijd voor de tweede blog :-).

Het is vandaag nog 81 dagen tot de vakantie gaat beginnen. Langzaam is het nu echt tijd om voorbereidingen te treffen. Ik heb er zin in! De ESTA is inmiddels aangevraagd en goedgekeurd. Al vraagt deze doos het natuurlijk wel weer via de verkeerde website aan, waardoor ik het dubbele betaal voor de aanvraag. Niet gelijk de eerste de beste website erbij pakken loont dus, want de rest van mijn reisgenoten had hem voor de helft van de prijs. Lange leve de groepsapp met reisgenoten, die nu gelijk een lekker blonde indruk van mij hebben, hahahah. Wat af en (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Mijn eerste blog met……..nog 109 dagen te gaan

Bericht - 21 mei 2019 om 21:27 uur

Het is zover, mijn eerste “solo”-reis is geboekt. Super spannend! Maar kijk er onwijs naar uit en heb er heel veel zin in. Ben vooral benieuwd naar de ervaring van het reizen in een groep met mensen die ik totaal niet ken. Ook het voor het eerst echt reizen zonder enige familie - An, ik reken jou even tot familie :-) - vind ik best spannend……ik geeft het eerlijk toe, hahahah. Dat is wat mij mede tegen gehouden heeft zo’n soort reis te boeken (ben niet graag lang alleen weg) of überhaupt alleen op vakantie te gaan. Ik ben niet graag op mezelf aangewezen en in die zin (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog wordt morgen

Status update - 19 mei 2019 om 21:01 uur

Welkom op mijn blog!

Ik had belooft vandaag een eerste blog te plaatsen en was ook druk bezig, maar mijn computer spaced en ik was alles kwijt. Super stom. Ga het morgen opnieuw proberen, nu geen zin meer om alles opnieuw te typen, hahaha. Sorry!

To be continued……...