Avatar Jelma van der Werff

Jelma van der Werff

Momenteel is jelma bezig met de reis Stage op Bali. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van jelma

Blijf op de hoogte van de reisblog van jelma door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Mijn allereerste week!

Bericht - 05 februari 2020 om 13:00 uur

Paspoort, internationaal rijbewijs, gele vaccinatiepaspoortje, vliegtickets, visumdocumenten.... heb ik echt alles?

Het is alweer een week geleden dat deze vraag met nog vele andere door mijn hoofd tolde. Maandagochtend 27 januari om half 11 was het zover: ik vloog in m'n upsie naar Singapore. Heit en mem hebben me op het vliegveld van Schiphol gebracht en na een (gelukkig) niet al te emotioneel afscheid liep ik met een lichaam vol adrenaline naar een nieuw avontuur. 


Al in het eerste jaar van mijn opleiding Communicatie in Groningen was bekend dat we in het derde jaar op stage konden naar het buitenland. Ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De allereerste week

Bericht - 05 februari 2020 om 12:37 uur

Paspoort, internationaal rijbewijs, gele vaccinatiepaspoortje, vliegtickets, visumdocumenten.... heb ik echt alles?
Het is alweer een week geleden dat deze vraag met nog vele andere door mijn hoofd tolde. Maandagochtend 27 januari om half 11 was het zover: ik vloog in m'n upsie naar Singapore. Heit en mem hebben me op het vliegveld van Schiphol gebracht en na een (gelukkig) niet al te emotioneel afscheid liep ik met een lichaam vol adrenaline naar een nieuw avontuur. 

Al in het eerste jaar van mijn opleiding Communicatie in Groningen was bekend dat we in het derde jaar op stage konden naar het buitenland. Ik wist toen al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie