Avatar jean-pierre blancquaert

jean-pierre blancquaert

Overwinteren

Bericht - 04 maart 2018 om 13:46 uur

Hallo, rondreis in de Algarve moeten onderbreken door de slechte weersomstandigheden voor de komende 14 dagen.Daarom eergisteren beslist om Portugal te verlaten en richting Spanje te rijden meer bepaald de regio rond La Manga del man Menor waar de zon en het mooie weer aanwezig is.Gaan deze regio bezoeken voor we afreizen eind Maart richting Tielt.
0 reactiesPlaats een reactie

Overwinteren

Bericht - 16 februari 2018 om 12:32 uur

Hallo hier ben ik weer.zijn Sevilla gaan bezoeken en overnacht op een mix parkeerplaats tegen centrum van de stad prijs 10€ . Kathedraal bezocht. In een woord prachtig. Zijn ook langs El Rocio gepasseerd dorpje gekend voor de jaarlijkse bedevaart van de zigeuners.Daarna naar Loule voor de jaarlijkse carnaval echt de moeite waard Braziliaanse sfeer inkom 2€.dan via Tavira richting Olhao waar we nu al bijna een week staan op een gedoogplaats voor campers.Dan rijden we richting Faro voor de camperplaats aan de luchthaven .Groetjes Jean & Kathleen.



0 reactiesPlaats een reactie

Reis Portugal 2017-2018 met de Motorhome

Bericht - 28 januari 2018 om 23:00 uur

Mooie camperplaats(Mikki) niet ver van de kust,vandaag een kijkje gaan nemen om binnenkort daar te verblijven als er dan plaats is natuurlijk.
Vandaag eindelijk aan de Algarve kust aangekomen,de voorbije 2 dagen op camperplaats Rancho Belchior verbleven in het binnenland.Mooie plaats en supervriendelijke uitbaatster en niet duur.sta nu op een camperplaats langs de weg die de kuststeden in de Algarve verbindt wel geluidsoverlast maar voor mij met mijn gehoorproblemen geeft dat niet.vandaag reeds 5 weken onderweg(wat gaat de tijd vlug) groetjes.Maandag trekken we verder richting Faro naar de gratis camperplaats dicht tegen de luchthaven eerst een bezoekje brengen aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Overwinteren

Bericht - 25 januari 2018 om 14:40 uur

Vandaag donderdag aangekomen in camperplaats Rancho Belchior midden de sinaasappelbomen mooie locatie en bij Nederlandse uitbaters ligt enkele km van Alvor.Gisteren richting Silves gereden maar de camperplaatsen waren alle drie volzet!!dan een wandeling gemaakt en in de late namiddag richting camperplaats in Messines om aldaar te overnachten.het weer is nu wisselvallig met regen bij tussenpozen en de temperaturen zijn naar beneden gegaan.groetjes.
1 reactiesPlaats een reactie

Overwinteren

Bericht - 22 januari 2018 om 09:32 uur

Vandaag 22januari zit ik tegen Silves iets meer in het binnenland.het is niet makkelijk om een camperplaats te vinden waar plaats is.veel langstaanders en de plaatsen liggen in de middel of nower, smalle onverharde wegen eigenlijk niet te doen voor een camper.
Het weer is nog altijd prima rond de 18 Gr en zon.het leven hier is merkelijk goedkoper dan bij ons !eind deze week zak ik af richting kust.groetjes
0 reactiesPlaats een reactie

Onderweg richting Algarve

Bericht - 08 januari 2018 om 11:31 uur

Vandaag maandag 8 Januari ben ik aangekomen op de mooie camperplaats in Castro Verde met dank aan Monique voor de tip,hier zijn alle voorzieningen aanwezig en de prijs valt reuze mee circa 8 € all in.Denk hier enkele dagen te verblijven wel vallen de temperaturen wat aan de lage kant overdag zonnig maar de nachten zijn koud rond de 7 graden.
0 reactiesPlaats een reactie

onderweg richting Algarve

Bericht - 08 januari 2018 om 11:22 uur

Hier zijn we  weer met de verdere reisverslagen richting Algarve.

Vrijdag 5 januari en zaterdag 6 Januari 2018 ga ik de mooie Stad Evora gaan bezoeken .De stad heeft verschillende mooie kerken en kathedraal welke betalend zijn te bezoeken ook  de beenderenkerk mag zeker niet ontbreken!!

0 reactiesPlaats een reactie

Camping Alentejo

Bericht - 03 januari 2018 om 15:27 uur

Vandaag verblijf ik voor 2 dagen op Camping Alentejo uitgebaat door Nederlanders,vrijdag bezoek ik eerst het dorpje Arraiolos en reis dan verder door naar Evora
Arraiolos is een vriendelijk dorpje in de Alentejo, dat in de 2e eeuw voor Christus is gesticht. Het middeleeuwse kasteel is in opdracht van D. Dinis (1279-1325) gebouwd. Het dorpje zelf is buiten de muren van het kasteel ontstaan. Het artistieke erfgoed onderscheidt zich ook in de 16e eeuwse kerk Igreja do Salvador, met prachtige schilderingen.

De naam van dit dorpje is wereldberoemd dankzij de befaamde Arraiolos tapijten, die hier ambachtelijk gemaakt worden en waar in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Volgende halte Evora

Bericht - 03 januari 2018 om 08:59 uur

Évora is een echte studentenstad. Als je tussen de witte huisjes en straatjes loopt, lijkt het af en toe net alsof je in een film van Harry Potter bent beland. Je komt overal jonge mensen in een zwarte capes tegen die vluchtig door de straatjes lopen. Het zijn de universiteitsstudenten, die uit traditie een zwarte cape te dragen. Het is een leuk gezicht tussen de historische gebouwen van deze oude plaats. Het studentenleven geeft het rustige stadje veel sfeer. Als je van historische gebouwen en bijzondere verhalen houdt, zit je goed in Évora. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kathedraal, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Camperplaats Estremoz

Bericht - 02 januari 2018 om 09:48 uur

5-1-2016

(...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2