Avatar Janne Roelofs

Janne Roelofs

Het einde van een mooie ervaring

Bericht - 16 december 2017 om 16:22 uur

Buenos noches!

Ik kan weer eens niet slapen dus ga ik maar een blogpost schrijven. Het is vandaag vrijdag 08-12-2017 en over 9 dagen vertrek ik alweer terug naar Nederland! Ik heb al sinds dinsdag weekend. Woensdag en vrijdag zijn hier feestdagen waar raar genoeg niks gevierd wordt (kan allemaal in Spanje) en omdat donderdag tussen woensdag en vrijdag valt besloten ze op stage om daar ook maar een vrije dag van te maken. Dan zou je denken, wat lekker, 5 dagen weekend. Nou nee, het begint hier steeds kouder te worden, ik moet op me geld letten en dus kunnen wij niet veel doen. Ook ben (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Nog een paar weken..

Bericht - 15 november 2017 om 14:40 uur

Buenossss,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Maar wat ik in mijn vorige bericht al had gezet, ik heb geen wifi. Dus het kan soms wat langer duren haha. Ik ben ondertussen over 6 weken alweer terug in Nederland. Wat is dat raar om over na te denken. Vooral omdat pap en mam en de moeder van Melissa nog op bezoek moeten komen! Er staan nog zoveel leuke dingen op de planning. Wanneer pap en mam hier zijn wil ik graag naar Gibraltar en Cadíz met hun. Ook gaan Melissa en ik de laatste 3 dagen dat we in (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Binnenkort bezoek!

Bericht - 17 oktober 2017 om 14:14 uur

Buenos dias,

Vandaag (donderdag) en morgen zijn het feestdagen in Spanje. Iedereen is dus vrij en wij dus ook. 4 dagen weekend is wel even lekker. Deze week viel best zwaar voor me. Dit was mijn eerste week bij de babygroep maar ik voel me zo energieloos, ik ben deze week niet fit en ik weet niet hoe het komt. Gelukkig is het nu alleen maar observeren en de dagelijkse routine leren kennen. In de middag komen de oudere kinderen. Melissa en ik krijgen voor die groepen al heel wat verantwoordelijkheid. We mogen verschillende groepen leiden. De ene keer wat oudere kinderen en de andere keer weer (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

1 maand in Spanje

Bericht - 03 oktober 2017 om 14:21 uur

Vandaag alweer 1 maand in Spanje, wat gaat de tijd snel als je het leuk hebt! Afgelopen vrijdag was Melissa jarig en zijn we lekker uiteten geweest bij een Amerikaans, Italiaans restaurant. Dit was erg lekker en we hebben daar tot sluitingstijd aan de cocktails gezeten. Die dag erna zijn we lekker een dag naar het strand geweest en zijn we ’s avonds wat gaan drinken met 3 Nederlandse meiden. Dit was erg gezellig. Vandaag begint stage weer. Deze week sta ik voor de laatste week op de groep van 2 tot 4 jaar. Volgende week ga ik waarschijnlijk voor 4 weken naar de babygroep, dus (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Niet kunnen slapen

Bericht - 23 september 2017 om 23:52 uur

Buenas noches!

Ik lig hier in me bed achter de laptop omdat ik niet kan slapen. Dan maar een blogje schrijven!
Wat ik hier leuk begin te vinden in Spanje is dat planningen totaal anders kunnen lopen. In Nederland ben ik altijd van de planningen en willen weten wat ik ga doen. Maar hier gaat dat heel anders. Bijvoorbeeld, Melissa en ik hadden afgelopen week besloten om vandaag ( zaterdag ) naar het strand te gaan en om te gaan surfen. Toen kregen we gister ( vrijdag ) een appje van de 2 Nederlandse meiden of we mee wilden gaan naar Jerez (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

2 weken in Spanje

Bericht - 17 september 2017 om 16:27 uur

Hallo iedereen,

We zijn op het moment ( morgen ) 2 weken in Spanje. Nog iets leuks, morgen is mijn verjaardag! Dat gaan we vieren door 's avonds lekker uiteten te gaan. Ik ben hier al zo goed als gewend, helaas is de taal echt een dingetje. Bijna niemand hier spreekt Engels, dus voor ons meer motivatie om toch wat meer Spaans te gaan leren. Op het moment heb ik al 1 week stage achter de rug. Elke dag van 9 tot 2. Hoe het was? Heel erg wennen, het is zo anders dan in Nederland. Er waren een aantal (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Vlucht en aankomst

Bericht - 17 september 2017 om 16:12 uur

Holaaaa,
Wij zijn inmiddels alweer 2 dagen in Spanje en het bevalt ons al erg goed. Maandag 4 september vertrokken we dan, die ochtend nog de laatste dingen ingepakt en de koffers gewogen en ik was klaar om te gaan. om 17.30 uur Lisanne ophalen omdat ze mee gaat naar het vliegveld en daar gaan we dan. Om 18.30 uur aangekomen op het vliegveld, koffers ingecheckt en wachten tot we kunnen vertrekken. Maar niet zonder afscheid te nemen van papa, mama & Lisanne. Gelukkig viel het afscheid nemen mee, maar natuurlijk ga ik iedereen wel missen! Toen we door de douane waren, ging het allemaal heel snel. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wie ben ik ?

Bericht - 11 augustus 2017 om 22:26 uur

Holaa,

Mijn naam is Janne en hier op mijn blog kun je in de gaten houden wat ik zowel in Spanje ga beleven. Ik studeer momenteel voor de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 in mijn laatste jaar. Ik ga samen met een andere meisje uit mijn klas stage lopen en wonen in Chiclana de la Frontera. Dit is een stadje in de plaats Cadíz in Spanje. Wat wij daar gaan doen? Stage lopen op een Engelstalig kinderdagverblijf en het leven in Spanje verkennen. Een uitdaging ga ik wel aan en hoop daarom veel ervaring en zelfkennis op te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie