Avatar Jakob en Karin Teuwissen

Jakob en Karin Teuwissen

Vrijdag 9 februari

Bericht - 09 februari 2018 om 12:45 uur

Vandaag schitterend zonnig weer. We hebben geen excursie geboekt en kunnen nu van het lekkere weer genieten. Wel even het stadje in geweest in een grote malle. Daarna weer terug naar het schip en bij het zwembad chillen, reisverhaal bijgewerkt en doen we waar we inmiddels erg goed in zijn: luieren eten, drinken en dat herhalen we tot we weer gaan slapen. Inmiddels hebben we de uitcheck info ontvangen. Voor middernacht de ingepakte koffer op de gang bij de hut e vroeg ontbijt. We moeten van het schip af tussen 8 en 9.30 uur. De volgende eet vreet en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Donderdag 8 februari

Bericht - 09 februari 2018 om 12:41 uur

Na ontbijt, koffie en lunch gaan we met excursie naar het Vulcanische gedeelte van Lanzarote. Zonder overdrijven een geweldige ervaring. Op de terugreis naar de haven ook nog een wijnproeverij met traditioneel wijngaarden.  Terug op het schip is het vertrek tijdens het diner naar Vuenteventura. Daar worden we morgenochtend verwacht.
0 reactiesPlaats een reactie

Woensdag 7 februari.

Bericht - 09 februari 2018 om 12:37 uur

We komen op tijd aan in Agadir. Na het ontbijt zien we dat we niet de enige zijn die aan land gaan. Bijna de hele boot stroomt leeg. Vele touringcars en we gaan op weg naar 4 stops. Als eerste naar een folklore culturele voorstelling met dans muziek slangen en we krijgen een glaasje mint thee. Vervolgens naar de sous. Deze is best wel groot. Een soort va Rotterdamse markthal op de wijze van een zwarte markt. Groente en fruit zien er prima uit. Veel beter dan op de Nederlandse markten. De kippenhok is echter narigheid. Dan naar de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag 6 februari

Bericht - 09 februari 2018 om 12:26 uur

Vandaag de hele dag op zee. Hoe gaat dat. Wat later ontbijten, uitgebreid koffiepauze, beetje rondhangen langs alle faciliteiten, dan weer lunchen met alle tijd van de wereld. Vervolgens chillen bij de bar met drankje. Weer een rondje over het schip en dan weer een drankje. Pffffff. Vervolgens beetje op tij eten want captains gala staat gepland om 20.30 uur. Fotosessie, theatercafé, voorstellen van het kaderpersoneel en tenslotte de kapitein hijzelf. Leuk minispektakel. Ee  echt onesinalifetime gebeurtenis. Vervolgens nog een cocktail of twee in de bar en naar bed.
0 reactiesPlaats een reactie

Maandag 5 februari

Bericht - 06 februari 2018 om 11:34 uur

Na het ontbijtbuffet op dek 11 de excursiebus in voor een rondrit La Palma. Helaas ook af en toe een flinke bui maar droog en zonnig bij de stops dus dat viel mee. Heel veel bananen plantages gezien. Rum fabriek. Verder niet zoveel bijzonders. In de middag flink aantal uren op het zwembad dek kunnen zonnen. Diner met ander nl/Spaans stel gegeten en daarna nog beetje chillen in diverse bars. Schip vertrok stipt 17 uur voor een zeereis naar Agadir met dinsdag hele dag op zee en verwachte aankomst in Marokko woensdagochtend. 
0 reactiesPlaats een reactie

Zondag 4 februari.

Bericht - 06 februari 2018 om 11:22 uur

Korte nachtrust. Tot in de kleine uurtjes muziek en ook nog wennen aan het gestamp van het schip. Na een prima ontbijtbuffet in het familie restaurant op dek 7 meteen door naar onze eerste excursie. Een busreis door het Noorden van dit eiland met een komische gids. Oudere man met humor en veel verhalen en kennis van het eiland. PUERTO de Santa Cruz iets gedronken op terrasje. De middag konden we een paar uurtjes zon pakken bij het restaurant en dan weer diner. Deze keer in het restaurant met bediening en keuze uit kaart. Kennis gemaakt met ander nl (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zaterdag 3 februari.

Bericht - 06 februari 2018 om 11:12 uur

Voorspoedige vlucht van 4 uur en 6 minuten naar vliegveld LAS Palmas de Fran Canaria. Transfer met luxe touringcar. Inschepen super beveiligd. Prima binnenuit met alles er op en er aan. Personal cabine assistent. Daarna dinner buffet op de 11 en vroeg slapen vanwege de vele indrukken. Schip vertrok om 19 uur naar Tenerife.
0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 31 januari 2018

Status update - 31 januari 2018 om 19:01 uur

Cruise Canarische Eilanden en Marokko.