Avatar Jacqueline  Spoormakers

Jacqueline Spoormakers

Las Vegas en terug naar huis vrijdag 18 augustus

Bericht - 20 augustus 2017 om 04:03 uur

We ontbijten bij het zwembad en gaan npg even zwemmen. Om twee uur moeten we naar het vliegveld We hebben deze reis ruim 5000 kilometer gereden en heel veel gezien. Het was gezellig, prachtig en indrukwekkend. Op het vliegveld gaat het voorspoedig in eerste instantie. Maar dan hebben we bijna 3 uur vertraging. Eerst lijkt het erop dat we meteen vetrekken, maar dan moeten we in een snikheet vliegtuig anderhalf uur wachten en daarna er weer uit en in de vetrekhal wachten. Uiteindelijk stappen we weer in en vertrekken we. In kwulen komt de taxi ons oohalen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Las Vegas Donderdag 17 augustus

Bericht - 18 augustus 2017 om 07:12 uur

We ontbijten in het hotel en gaan daar naar het Zwembad. We houden het vol tot lunchtijd. Om twee uur haalt een militair voertuig van Battlefield Las Vegas ons op om te gaan schieten. We worden afgezet op de locatie waar een winkel is vol spulletjes met afbeeldingen van of in de vorm van wapens. Er staan ook echte legervoertuigen buiten. We krijgen instructie van een veteraan en schieten wat. Wim en Pepijn met een machinegeweer. Dan worden we naar huis gebrachr door een veteraan in legerkostuum in een gecamoufleerde legerjeep. Om 5 uur haalt een limousine (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Las Vegas woensdag 16 augustus

Bericht - 18 augustus 2017 om 06:52 uur

We gaan ontbijten buiten het hotel. Daarna gaan we naar het zwembad. Onderweg kopen we bij een mannetje enkele flesjes water voor 1 dollar . Omdat alles zo duur is in het hotel en we vanalles hebben gelezen over dure bedden die je bij het zwembad kunt huren zijn we een beetje beducht om erheen te gaan. Het valt mee. Er zijn nog genoeg ligbedden en de temperatuur valt ook mee. Ongeveer 35 graden. Het is ook (nog) niet zo druk en heel mooi allemaal en goed onderhouden en schoon.Er is ook een zwembad met een bar met ingebouwde (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Naar Las Vegas dinsdag 15 augustus

Bericht - 16 augustus 2017 om 22:49 uur

We rijden vandaag 200 kilometer naar Las Vegas. Monique en Wim leveren de auto's in op het vliegveld en de rest wacht in het hotel en levert de koffers in bij de Bell Desk. We zitten in Ceasars Palace, een hotel met 3940 kamers. Niet normaal! We lunchen in het goedkoopste gedeelte van het hotel. Is toch duur allemaal. Om 4 uur kunnen we op de kamer en de koffers worden gebracht. Dan even opfrissen en we lopen richting de forum shops in het hotel. We herkennen de wolkenlucht van 25 jaar geleden. Dan naar de enige (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Bryce Canyon, Zion NP en naar St George Utah, maandag 14 augustus

Bericht - 15 augustus 2017 om 01:39 uur

Vandaag is het ontbijt niet inbegrepen bij de hotelovernachting, dus we kopen wat muffins in de winkel en gaan op pad. Het is acht uur als we op het eerste viewpoint in Bryce Canyon zijn. We willen eigenlijk bij Sunrise point een gemakkelijke wandeling maken, maar we belanden bij Sunset Point, waar we, na veel discussie, het pad naar beneden lopen. Dit blijkt de Navajo Trail te zijn, een wandeling  die de eerste helft best steil naar beneden gaat en de tweede helft weer omhoog. Volgens het boekje moet je hier een halve dag voor uittrekken. We hebben vandaag (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Van Green River naar Ruby´s Inn (Best Western Plus) Bryce Canyon, zondag 13 augustus

Bericht - 14 augustus 2017 om 02:30 uur

In het het hotel krijgen we een ´cooked´ Breakfast. Dan stappen we in de auto op weg naar Bryce Canyon. Het is echt een mooie route, met veel stukken met heel weinig verkeer en al helemaal geen voorzieningen. We komen om iets over 12 uur aan. We kunnen nog niet op de kamer en gaan lunchen in het restaurant van het hotel. We gaan Quad rijden.
Monique, Lisa en ik in een buggy (Ranger), de rest op een Quad (ATV). We rijden naar een rand van de Canyon en nog wat watertjes en bultjes en zo. Het is heel leuk. Dan (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Door Arches NP naar Green River UT zaterdag 12 augustus

Bericht - 13 augustus 2017 om 03:23 uur

Het is een klein uurtje rijden vanuit het hotel in Monticello naar Moab. Dit schijnt een leuk plaatsje te zijn en het ziet er gezellig en zonnig uit. we zijn er om een uur of half 10 en willen gaan mini golfen, maar de op internet gevonden baan is zo te zien al lang geleden ter ziele gegaan. We gaan naar het Tourist Office. Daar hebben ze niet veel ideeen om in een paar uur tijd te doen, dus maar verder naar Arches NP. Er staat een lange rij voor de ingang, maar we hebben de tijd. Als we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Page/Lake Powell naar Monticello Utah

Bericht - 12 augustus 2017 om 07:28 uur

We beginnen de dag met een boottochtje door Antelope Canyon met bootsman Michael. De boot is niet druk. Behalve wij zijn er nog 6 anderen aan boord. Het varen wordt begeleid door bootsman Michael die mooie verhalen vertelt. Het is mooi in Lake Powell.
Dan nog even koffie drinken in de haven en dan in de auto naar Monument valley. Het regent een beetje af en toe en het is bewolkt. dat is voor de eerste keer deze reis. In monument valley rijden we een ronde door de vallei. Het is heel indrukwekkkend en heel geschikt voor foto´s. Zeker als (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Grand Canyon en Page-Lake Powell

Bericht - 11 augustus 2017 om 07:41 uur

Vandaag rijden we naar de South Rim van de Grand Canyon. We gaan eerst naar Mathers point en daarna naar de Desert Watch Tower. We stoppen een aantal keren om van het uizticht te genieten en foto´s te maken. Het is heel mooi en omdat het nog vroeg is, is het nog niet zo druk overal. Dan rijden we verder naar Cameron, niet meer dan een aantal ´trailers´, een benzinepomp, een winkel met restaurant en een Burger King. We lunchen bij de Burger King en rijden door naar Page. Daar checken we in in Hampton inn&suites. we hebben een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Naar Williams Arizona woensdag 8 augustus

Bericht - 10 augustus 2017 om 07:17 uur

Vertrek om 7 uur vanaf het hotel. Het is warm, al boven 30 graden. We rijden naar Joshua tree National Park. Het visitor center is nog gesloten maar we kunnen toch een krantje met kaart krijgen. We rijden door en stoppen bij cholla cactus garden. Daar maken we een wandelingetje. De enige andere toeristen in het park zijn ook Nederlanders. Dan rijden we door en stoppen nog een enkele keer voor een fotomoment. We rijden door twentynine palms en verder naar Needles. Er is bijna niemand op de weg en er is niks anders dan mooie natuur te zien (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3