Avatar Jacqueline van Rhee

Jacqueline van Rhee

terug naar Spanje

Bericht - 13 januari 2018 om 22:02 uur

  • Na 3 weken hadden we het wel gezien in  het westelijke deel van de Algarve , de mooie strandjes , rotspartijen en Mikki's  Place . Op de weg terug naar Spanje kwamen we langs Tavira , een stad ten oosten van Faro , 20 km van de Spaanse grens. Een heel andere kust daar . We kwamen op het strandje , maar je kon de zee niet zien doordat er een paar kilometerslange smalle eilandjes voor de kust lagen . De enige manier om op een eiland te komen , was een loopbrug . Daar kon je met een (...)

    Lees verder


    9 reacties • Plaats een reactie

Status update van 30 december 2017

Status update - 30 december 2017 om 17:56 uur

Ik heb ook wat foto' geplaatst. Klik op foto's als je die wilt zien

Mikki´s Place To Stay

Bericht - 29 december 2017 om 22:41 uur

Hallo allemaal , Ik hoop , dat jullie fijne feestdagen hebben gehad . En nu op naar het nieuwe jaar ! Zoals de meeste mensen , die mij goed kennen weten , dat ik eigenlijk niks met kerst heb. Dus is dit de ideale plek voor mij  om te zijn . In Portugal op een camperplaats zonder kerstmuziek , chique kleding en kerstdiners. Gewoon lekker buiten zijn , mensen  in korte broek hun porta potti legen , wasjes doen en op crocs rondlopen. HEERLIJK !! Op 1e kerstdag hebben we het plan bedacht , om naar het strand te (...)

Lees verder


11 reacties • Plaats een reactie

verder naar het zonnige zuiden !

Bericht - 14 december 2017 om 23:17 uur


  Na 6 dagen op de camping in Guardamar moesten we vertrekken , want alle plekken waren gereserveerd ivm Spaanse feestdagen.6 dec dag van de grondwet .En  8 dec. Maria Onbevlekte Ontvangenis.  Gekkigheid !!  Dus reden we verder naar het zuiden en kwamen we in Almiramar terrecht.  Gezellige camperplaats in de jachthaven , over een muurtje springen en je stond op het strand . Met een gigantisch mooi uitzicht op de besneeuwde bergvlakten van de Sierra Nevada.  Het bijzondere van deze omgeving ( El Ejido) is , dat hier meer dan 150 vierkante kilometer opeengepakte landbouwkassen staan . (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Op pad

Bericht - 03 december 2017 om 20:28 uur

De camper moest natuurlijk eerst helemaal uitgeprobeerd worden , voordat we ermee naar het buitenland zouden gaan. Dus werd het een trip naar Groningen , 2 nachtjes op "camping Pietersen" bij Mia en Michael (zusje en zwager) .Mia had weer heerlijk gekookt voor ons. Ook een bezoek gebracht aan onze neven ( Dennis en Jeroen ) die in Midwolda wonen. Even lekker bijpraten !!!  Terug in Noord-Holland   de camper gewogen : net boven het maximale gewicht van 3500 kg.  Dus moeten we hier goed rekening mee houden. Verder werkte  alles naar behoren. In de laatste week in Nederland (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

zwervers

Bericht - 29 november 2017 om 21:15 uur

0p 2 november was het een feit . Wij werden zwervers !! Toen kwam de grote klus , om onze overgebleven spullen te sorteren en een plek te geven . Het meeste hadden we aan familie en vrienden gegeven en de kringloop was vast heel blij met ons. Toen bleek , dat we ons een beetje verkeken hadden op de kastruimte in de camper en het belangrijkste : Het gewicht !  Een hele lieve vriend had ons ruimte beschikbaar gesteld , waar we een paar weken konden bivakkeren. Op de Boeweg op een bedrijfsterrein met werkplaats ( incl. gebruik (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Het idee

Bericht - 29 november 2017 om 15:24 uur

Genietend van een biertje en een wijntje kwam Frank met een idee. Het was afgelopen januari ,dat we in ons campertje met uitzicht op de verlichte skipiste stonden, toen Frank ineens vroeg : " wat vind je ervan , als we ons huis verkopen en een paar jaar in een camper gaan rondtrekken door Europa ?"  Nou , ik vond het een geweldig idee en dat kwam niet door de wijn.            In de maanden die volgden werd het idee uitgewerkt . Het huis was binnen een week verkocht ( na enig schilderwerk en nieuwe (...)

Lees verder


8 reacties • Plaats een reactie

Genieten

Bericht - 28 november 2017 om 21:56 uur

"Lekker genieten !" kregen we de laatste tijd vaak te horen .Maar ook  "En waar gaan jullie als eerste naar toe ?" en "Wat ga je dan de hele dag doen?"

Nou , genieten doen we !! We zitten nu in Spanje in Cambrils op een fijne camperplaats aan zee. Het zonnetje schijnt de hele dag .Daar word ik blij van ! En wat we de hele dag doen? Ontbijten , afwassen , koffie drinken , orde scheppen in ons huishouden , wandelen , boodschappen doen , tv kijken , koken ,praatje maken met andere camperaars ,douchen ,de (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie